Mamici norocoase de sept-oct 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

neata!
ratonelu, bafta la dr, abia astept sa aud ce vesti ne aduci. mai lasa presimtirile! uite
monica mesajul tau denota o mare noblete sufleteasca.
ankussa, imi pare rau ca te simti asa. eu abia asteptam sa se termine raul de la inceput, parca eram leguma. totusi, poate ar fi bine sa faci cum zice kristin si sa le ceri tu ce sa-ti faca, sa fii linistita.
pe mine ma omoara sciaticul. citeodata nici nu pot sa pun piciorul jos, iar sa ma ridic din pat sau de pe canapea e o provocare. voua vi se intimpla? dr mi-a zis sa iau paracetamol daca nu mai suport si sa inot. in rest... sa string din dinti!
mai, da' ce liniste e pe aici!

33+

Mergi la inceput

felicic, lasa biroul ca te bat! citind ultimul tau mesaj am avut o revelatie.. voi sunteti 4 frati? oau, ce tare! eu am avut dubii despre cum o sa fie cu 3 copiii, nu cunosc pe nimeni care sa aiba 3, dar cind ii vad pe ai mei cum se inteleg si cum le e dor unul de altul cind sunt despartiti si cum se umple casa cind sunt amindoi, imi trec toate emotiile. desi o carierista pina nu demult, incep sa cred ca asta e cea mai mare realizare a unei femei: copiii si familia! (scuzati divagatia!)
nushule.... ma doare o ureche! culmea: aceasi care mi-a facut pb si la nasterea anterioara. ce leg o avea? orl-istul mi-a zis sa pun rivanol, ca nu e timpanul, e o afectiune a pielii...

33+

Mergi la inceput

bag seama ca bintui singura pe aici, asa ca va las pe care o "asezonati" cum va place si vb mai tirziu.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Buna dimineata si de la noi!

Mai fetelor nu va mai stresati cu greutatea bebeilor! Edi al meu s-a nascut (pe 17.08) cu 1820 de grame. Ieri am fost la pediatra la cabinet sa-l masoare...cantareasca...are deja 2440 de grame! Cresc foarte repede sa stiti asa ca nu va mai faceti probleme!
Important e sa fie sanatosi ca de recuperat...recupereaza repede!

Mamica fericita de Eduard-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata mamici si burtici!

Azi trecem si noi de pragul pshihologic de 37 de saptamani si nu mai suntem prematurei!!

AlexaM, foarte frumoasa povestea ta.O asteptam cu mare interes pentru ca stiu ca tu ai nascut tot la Giulesti.Ma bucur ca totul a fost bine si ca decizia de a naste natural a fost cea mai buna!Sa aveti grija de voi si sa fie bine si de acum inainte

MaryB, Babytza,Zambetmic, felicitari si voua pentru schimbarea semnaturilor!

Sanziana, cred ca ai avut mari emotii la ecografia asta.Dar este excelent ca totul e bine si cum trebuie si ca sarcina merge inainte fara probleme!

Ratonelu, ia lasa tu plansetele pe aici.Eu una nu mai tin minte de la mana pana la gura, asa ca nimeni nu a uitat intentionat.Ma simt cateodata asa de prost cand alte fete ma felicita din oficiu pentru schimbarea semnaturii si eu uitasem de ele.Dar nu mai functionez normal, e clar...iar memoria...praf!Asa ca tinem pumnii sa vii cu vesti bune azi de la dr

37+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Apropos de greutate, Mihnea a avut 2640 g la nastere, a scazut la 2400 g dupa prima zi, am iesit din spital cu 2650g. Dupa prima saptamana acasa - avea 2850 g, dupa a doua saptamana 3450 g si saptamana viitoare mergem la controlul de o luna si tare sunt curioasa cat mai are, ca il simt greutz asa.. A crescut si in cm sigur, o sa va spun ce si cum. Il alimentez exclusiv la san.
Asa ca sunt de acord cu _giulianna_, nu va mai faceti probleme din cauza greutatii, important e sa fie sanatosi si sa manance bine - cresc ca din apa!!!
Fruntea sus, mai e putin si vin minunile in bratele voastre, mamicilor!!!
Multa sanatate va dorim si un weekend linistit.

Mami fericita de Mihnea-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neattza!!!

ilia eu sm scapat deocamdata de ureche dar m-a terorizat sarcina asta cand erau caldurile mai mari pe mine ma durea urechea...mie mi-a zis ca urechea nu are nimic dar , din cauza sarcinii avand nasul infundat mai tot timpul(asta din cauza nivelului ridicat de nush ce hormoni parca estrogen) sta infundat sinusul si atunci durerea o resimt in ureche...drept urmare pt ureche nu mi-a dat nik dar mi-a dat olynth 2pufuri/3ori pe zi si dupa ce simti nasul desfundat de-a binelea in fiecare zi marimer pt a intretine nasul desfundat...eu acum nu mai dau chiar in fiecare zi cu marimer dar cum simt nasul ub pic infundat cum dau ca altfel ma ia urgent si fac noapte alba

sper sa-ti treaca si tie ca e groaznic

ratonelu eu nu stiam ca mergi azi la dr dar tu stii ca eu sunt cu sufletul alaturi de tine asa ca scot cateva agitate pt putoiul tau mic hai ca presimt ca vii cu vesti bune!!!

asa cum zic si fetele care au nascut nu trebuie sa ne mai stresam cu greutatea ca bebeii sunt niste fomisti si au ei grija sa-si faca sunculite direct de la cand vin pe lume

andy_pbafta maine la operatie sa decurga ok, refacere rapida si sa fie sanatoasa balerina!!!!!

edit: eu ma duc sa fac o ciorbita si....ciocolata de casa, ca poftesc de cateva zile

35+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata fetelor!Noi am dormit destul de k s-a racorit de numa pe aici.
ratonelu hai ca totul va fi bienasteptam vestile .
khristin si Andy e incantat de bb ,acuma stie ca maine vine si e ff bucuros..cu plecarea mea e mai greu,aseara a inceput sa planga fara motiv si m-a intristat ff tare.sper sa trecem cu bine si sa ne vedm toti acasa.
tzitziri vreau sa te felicit din toata inima ca ai ajuns pana aici...party ceva mic asa azi ce zici??
nusha mii de si multumesc.
Fetele care au nascut va multumim ptr incurajari

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata! N-am avut o noapte tocmai buna..dureri de burtica si de spate..pe la 5 ne-am trezit si am luat in sfarsit un no-spa si ne-am mai calmat.

Felicitari pentru schimbarea semnaturii fetelor !!! MaryB, Babytza,Zambetmic

Ratonelule chiar m-am gandit la tine inainte sa ma culc ca nu te-am vazut toata ziua dar n-am mai apucat sa scriu..vad ca in sfarsit ai apucat sa ma adaugi pe mess BAfta la doctor

Alexa vazut minune de baietel si citit o poveste impresionanta. Aveti o familie minunata

Andy_P tinem pumnii maine

Ma duc sa calc hainutele puiului pentru ca in sfarsit le-am spalat ieri

36 radu

hainute bebe raducu

atat mai e pana vine Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! moama ce-a mai plouat la noi
miruna, multumesc tare mult pt sfat. asa voi face, dar mai astept putin, ca noi suntem mici (31S) la noi e problema ca plec atunci cind ma apuca, nu e nik programat:(
sanziana, felicitari pt alegerea datei! sa fie bb cuminte si sa astepte pina pe 6:)
ilia, multumesc si tie, sunteti niste ajutoare de nadejde. ma bazez pe faptul ca ea si tati sunt f atasati, o sa se ocupe de ea f bine 2 zile cit o sa lipsesc eu. nu stiu daca sa o aduca sau nu la spital, noi suntem din pitesti iar eu o sa nasc la buc.
ratonelu, hai nu fi suparata, doar sti ca toate ocupam un loc important la aceasta odisee. uite se ne aduci vesti bune de la dr.
monica multumim pt incurajari.
cristina, frumos din parte copiilor sa-ti faca cadouri:)
felicitari alexeiM pt poveste! f emotionanta:) sa fiti sanatosi!
laura ce putin mai este! cum stai cu corasonu'? cine ne da miine vestea?
azi e zi de leneveala, curatenie este, mincare este...

alexa simami

Mergi la inceput