Mamici norocoase de sept-oct 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 15
Nocom spune:
Multumesc mult andy_galro. Asa este nu ai vrut sa ma stepti.....dar uite ca venim si noi tare din urma!!!
Si eu pup mamica si voinicul si apar curand cu vesti, poze si povesti.....
38+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
EvaF spune:
Seara buna, iubitele mele mamicii si viitoare mamici!
Eu cam zombie, supta in continuu, copilutzul meu si-a propus sa ma extermine: ia-ma in brate, vreau sa dorm pe burta ta, pune-ma pe umar, plimba-ma prin casa, da-mi tzitzi, pune-ma in pat, da-mi tzitzi, pune-ma pe umar...! Numai asa! Primele doua nopti nu am dormit deloc, deloc (am la semnatura o poza cu mine si Luca in pat morti de oboseala, eu cazusem rau de tot fizic, nu ai puteam, si ne-am culcat impreuna la pranz) Aseara in sfarsit, a adormit la 12 noaptea si s-a trezit la fiecare 3 ore pentru tzitzi: 3 am, 6 am si apoi la 10 am! Azi insa de-abia a dormit si numai pe burta mea sau a lui taica-sau!Teroare! Ce ma fac eu?! Acum l-am infasat, prima oara, ca pana acum l-am culcat in body, sper sa mearga, sa adoarma in patul lui la ora asta! Vad ca vrea sa doarma cu picioarele stranse la piept, altfel...nema somn!
Sanii mei sunt fierbinti, umflati, curg, mi-am luuat o pompa Avent (ca a ta Anca) dar unde mananca mult rau nu am avut cand sa o folosesc, dar ieri m-am speriat, erau asa tari si durerosi si curg pe brate! L-am trimis pe sot urgent dupa pompa!
In rest, caca si pishu regulamentar, papaciosi tare si frumosi nu mai zic! Suntem obositi, epuizati...dar fericiti!!!!!
Ma gandesc la voi viitoare mamici, mai intru cand pot, nu v-am uitat deloc, de sapt viit sper ca Luca sa aiba un program mai normal, sa se invete cu viata extrauterina, si sa intru si eu putin in normal! Viata de mamica e cel mai frumos lucru din lume, cand se uita cu ochii lui albastru verzui mari mari in ochi mei, innebunesc! Al meu la fel, e topit!!!! Nici daca descopeream America nu eram asa fericita...dar la fel de obosita!!!
De luni cand am nascut pana azi sambata am slabit 11kg, in 5 zile, asa ca ...imaginati-va ce inseamna sa fiti mamica de bebe Luca Noah!![]()
Laura, inteleg ca maine vine bebelina, sper ca am priceput bine, am citit cateva pagini din capitol, nu am timp!

LAURA 

Daca ma puteti ajuta cu sfaturi, cum sa ii fac un program mai organizat, sa doarma la ore mai rezonabile, nu fixe, dar o logica cat de cat, v-as fi recunoscatoare!
Baitza nu mai zic...scandal mare. La voi e la fel?
E normal sa stea asa mult la tzitzi? Papa, papa, juma' de ora, apoi adoarme, zici ca e somnifer tzatza mea, daca il trezesc sa il culc urla dupa
!
Cele cu experienta, va astept cu opinii, pls! E normal? Dupa o saptamana isi va regla programul, cum se intampla, ca aud opinii de tot felul...
Pup toate burticile si obrajorii tuturor pruncilor!
Nu sunt coerenta, va vad eu dupa ce nasteti 
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
POZE
Povestea nasterii mele, Luca Noah
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
danucu spune:
Hi girls!
Piolica, felicitari si bun venit fetitei tale Elsa Maria.
Sper sa treaca durerile si sa va puteti bucura impreuna una de alta. Sa inteleg ca travaliul a fost provocat dar nu a functionat si s-a recurs la cezariana? Nu trebuie sa raspunzi acum, o poti face cand vei avea timp.
Ratonelu, sa vii cu vesti bune de la doctor. Nu mai fi asa pesimista ca nu ajuta cu nimic, sa stii. O stare de spirit pozitiva ajuta foarte mult, iti face bine si tie si celor din jur.
Deci urmatorul bebe e a lui Andy.p? Nastere usoara si bebe sanatos si papacios.
Noi suntem bine, tot cu contractii false in special noaptea, pregatesc colul, ceea ce e foarte bine. Dimineata dispar si apar seara din nou. Vad ca dopul se elimina inca, cate putin. Miercuri dimineata am pierdut o mare parte din el cu sange, resturile vad ca sunt de culoare galbena.
Va pup pe toate. 
Weekend placut.
38+
Baby inside
angelynna82 spune:
p-aci
Andy.p nastere usoara si bebelina sanatoasa 

Ratonelu sper ca ai vesti bune de la dr ![]()
![]()
Irina bine ati venit acasa, poze cumva???

Iris, Sabinel si Nocom multa bafta luni! Asteptam vestile alea mari asa de inceput de saptamana 

Bitza
felicitari pt stabilirea datei botezului, chiar poze cu bb nu ne arati? 
Piolica sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa Elsa Maria 
iar mami sa se insantoseasca cat mai repede 

La Multi Ani sarbatoritelor de azi 

Nocom felicitari pentru schimbarea semnaturii, la fel si celorlalte fete 
Giulianna frumoasa semnatura 
Noi am fost azi puturosi, ne-am trezit tarziu ![]()
![]()
36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
Raluca83 spune:
Rotonelu Cum esti?
Cum a fost la doctor?
Sper ca ai vesti bune!!
Raluca
35+
Bianca Florentina
andy_galro spune:
eva te inteleg perfect penttru ca si la noi tot asa a fost la inceput...dar dupa 2 saptamani isi regleaza singuri programul la 3 ore, iar daca papa bine ziua atunci noaptea poate ai noroc sa doarma chiar si 4 ore....despre baita pot sa iti spun sa fii foarte atenta la temperatura apei ...pe mine ma ajuta termometrul de apa mult...iar ca sa nu strige au am descoperit o metoda: inainte sa il bag in cadita ii dau un pic de apa pe tot corpul asa ca sa se obisnuiasca cu apa si in cadita am deja un prosopel si dupa ce il bag si incepe sa tipe il acopar cu prosopelul si tace....si
il spal asa pe bucati...spalam un piciorus si celalalt este acoperit si tot asa...nu am nici eu mare experienta dar invatam pe parcurs....te pup si incearca macar un pic sa te odihnesti 
Andreea
de
Andrei
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
danucu spune:
Eva, din pacate eu nu pot sa-ti dau sfaturi dar tin sa te felicit inca odata si sa-ti spun ca m-am indragostit de bebe Luca.
Aveti un frumos si jumatate!
Din cate am inteles eu primele 4-6 saptamani sunt cele de adaptare la viata extrauterina, apoi bebe are cat de cat un program. Dar banuiesc ca difera de la bebe la bebe.
Referitor la alaptat ni s-a zis ca la inceput trebuie sa-i dai laptic lui bebe de fiecare data cand cere. Si ca bebe poate sa suga uneori 20 de minute, alteori mai mult.
Pup. 
38+
Baby inside
Muuh spune:
Eva din cate povestesti ai un inceput de febra laptelui, probabil ca abia ti-a venit laptele in cantitate suficienta si s-ar putea ca de acum in colo sa pape mai rar Luca. Noaptea e ok cum a fost cea cu trei ore de pauza. Pot spune ca este idealul la varsta asta. Deocamdata nu ai despre ce program sa iti pui problema. Dar uite noi facem baia zi de zi aproximativ la aceiasi ora (intre noua si noua jumate), ai grija sa fie cald si confortabil e inca foarte mic si orice urma de racoare ii provoaca disconfort major. Eu merg pe alaptat la cerere, cand cere ii dau si am avut si zile cand ma sugea aproape continuu dar si zile cu cate doua trei ore pauza intre supturi. Incearca sa alaptezi culcat asa vei putea atipi si tu macar 20 de minute si te vei mai odihni. Daca fizic simti ca pici, mulge-te, pune in biberon si lasa sotul sa ii dea o masa iar tu dormi dormi dormi. Il poti lua cu voi in pat daca simti ca nu mai faci fata altfel. Indata ce isi stabileste un program cat de cat il poti muta la el in patut. Da, Dimitri urla la baie groaznic. Revin ca ma duc sa ii dau sa suga. Fii atenta cat sta la san sa inghita (se aude un sunet il deosebesti cu siguranta) si nu doarme neaparat dar e mic si nu poate suge. FUUUUG
Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)
iriss_04 spune:
angelynna82
noi deschidem scoala luni
Andy.p:nastere usoara

te-ai bagat la somn?
Eva:asa greu e sa fii mamica?
dulce si odihnestete-te cat poti de mult
rotonelu:
esti bine?da-ne un semn
39+ cred ca in final ramane andrei si atat
mami de andrei
AMR 2 zilei
ilia_99 spune:
hello fetelor!
felicitari piolica, sa fie sanatoasa si mincacioasa si sa va aduca numai bucurii! tie refacere usoara si imi pare rau ca a trebuit sa te chinui asa... 
andy

asteptam miine vestile bune!
nocom, sabinel si iriss.. tinem pumnii pt luni!
ratonelu.... unde esti?
eva, sint de acord cu miruna, pari a avea un inceput de furia laptelui. senzatia de fierbinte si dureros e cauzata de faptul ca nu ai, probabil, canalele desfundate. sfatul meu: foloseste pompa sa-ti detensionezi sanii, da-ti cu dusul cald pe ei, nu rece, si fa-ti, cit suporti, masaj, dinspre torace spre mamelon. Nu-i lasa sa se intareasca, e f imp! In plus, tb sa fii sigura ca bb papa cit timp sta la sin, pt ca s-ar putea ca el sa nu traga, doar sa molfaie si atunci nu se satura si plinge cind il iei de la sin. Cind trage il auzi cum inghite si i se misca si maxilarul.
baita tb sa fie la aceeasi ora in fiecare seara, de preferat urmata de un masaj pe tot corpul si voi tb sa fiti cit mai relaxati in timpul ei. sugarii au nevoie de rutina, ii linisteste!
in rest, deocamdata, cam asta e tot programul la care poti sa speri!
succes!
33+