Mamici norocoase de sept-oct 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 12
andy.p spune:
So noi am fost la o plimbarica asa de aerisire si de relaxare..nu stiu parca parca ma apuca emotiile si tot incerc sa ma autocalmez![]()
PIOLICA FELICITARI SI REFACERE CAT MAI RAPIDA,SA VA TRAIASCA PRINTZESA ,SA CREASCA MARE SI SANATOASA.
Bitza
multumesc,ma bucur ca te descurci cu bb.
alina uite prin zona ,mai vorbesc cu voi sa treaca timpul
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
denisa.g spune:
De fapt eu intrasem doar sa-i urez Laurei cele bune pt maine si cand colo, ia uite: a venit pe lume bebe de Piolica.
Ce bucurie mare 

Laura - scoatem agitatele pt tine sa-ti aduca noroc, sa ai parte de o ceza usoara si sa iti tii maine bebelusa in brate , sanatoase amandoua.

LAURA 

Asteptam mesajul cel mare de la Laureta si multi pupici 

si floricele 

de incurajare
Sper sa fie bine cu Andy, sper ca bucuria venirii surioarei sa-l ajute sa treaca peste supararea lipsei tale 

39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
dyanira spune:
PIOLICA FELICITARI PENTRU BEBELINA SA ITI TRAIASCA SA CREASCA MARE SI FRUMOASA!!!!
SI INCA O DATA PENTRU LAURA PT MAINE:

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
_giulianna_ spune:
Piolica felicitari!
Sanatate tie si Elsei Maria!
Ne bucuram ca ne-ai scris!
Mamica fericita de
Eduard-Gabriel
ramonzca79 spune:
felicitari Piolica!!! sa-ti traisaca printesa si sa-ti dea putere muuuuuuuuuuuulta...muuuulta!!
Andy??????????????????numeri orele?????n-em vazut-o pe Tit az la biserica...cred ca se pregateste si ea pt maine![]()

la mine a venit soacra si deja mi-a facut un car de nervi....noroc ca in seara asta merge la o nunta..inca nu stie cat va sta..ma intreba cand vine mama.....sper sa stea cat mai putin..i-am cumparat material sa-mi faca 2 lenjerii(are atelier de croitorie)....si mi-a facut o lenjerie dar din alt material cumparat de ea si nu ce model i-am dat eu....desi i-am spus de cateva ori si a sunat-o si sotul si i-a zis...mi-a facut o plapumioara de 1.2 / 1.8m a zis ca e buna la iarna....ce ziceti????i cond in care patuul e de 0.6/1.2m.....plus ca incepuse cu teorie despre pisica si par...sa-mi exemplifice cazuri de imbolnaviri...apoi ca ar fi ok sa facem ceva si cu acvariile...ca dau astm la copil...avem 2 acvarii....unul mare pe post de masa de sufragerie si unul mai mic....
POZE...POZULICI
39+...
Erik
andy.p spune:
iriss
eu scot agitatele ptr tine de azi ca maine sigur nu apuc asa ca

tin pumnii sa fie bine si sa ne vedem cu puii sanatosi in brate.
Dya
si vorbim cat de curand.
denisa
si sa fie asa cum zici tu.Sper ca pe cand ma intorc sa fii si tu cu bb in brate.![]()
38+
bbelina
denisa.g spune:
giulianna - eu am cautat niste pijamalute la miniblu pt bb si gasisem unele f. frumoase dar erau f. mici - adica eu cautam la 50-54 cm si acelea erau mai mici - tipa mi-a zis ca erau pt prematuri (si era un stand intreg pt prematuri). La miniblu in carefour in cta gasisem - poate incerci pe la tine 
39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
iriss_04 spune:
BINE AI VENIT PE LUME ELSA MARIApiolica refacere rapida mamico
andy.p
dulce dulce si ai grija de tine ,,ce putin mai ai si o sa o ti pe bebelina in brate
ramonzca79:nu mai fi supi ,,,ignora soacra poama acra
asa imi face si mie eu ii zic sa-mi faca ceva ea face altceva,,iar pisica nu e treaba ei la anul o iei si acvariile chiar nu pricep ce rau ar face bebeului,,hai capul sus

eu acum parca sunt nostalgica,,,raman fara burtica
39+andrei sebastian
AMR 2 saptamani
andy.p spune:
Ramo
daaa cred ca se pregateste
,joi vii la spital??Poate ne vedem.Las-o pe soacra nu pune la suflet,stiu ca e super enervant ,dar na...cat sta pe la voi?
giulianna
38+
bbelina