Mamici norocoase de sept-oct 2008 (149)
Raspunsuri - Pagina 11
piolica spune:
Salut!
Fetita noastra Elsa Maria s-a nascut ieri seara la orele 19:53 Are 3510g si 51cm am nascut prin cezariana, avind in vedere ca travaliul meu nu progresa deloc! Acum sint ca o leguma, noroc ca pot alapta. Ati mai avut vreuna dintre voi dureri de spate/ umeri in urma cezarienei? Eu nu mai pot de durer!!!a
40+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
monica_dicut spune:
giulianna, mama, am intrebat de tine inainte sa nasc de mi s-a facut rau. AI diparut, nici pe mess nu ai mai intrat si eram panicata rau. Ia povesteste ca nu am citit din urma, ce patisi? Ai nascut preamtur inteleg. Ma bucur din suflet ca bebelu e bine, ca sunteti amandoi bine.
feli, miruna, nu plec nicaieri doar ca am tot vrut sa va scriu si mereu am fost pe langa subiect. Am tot zis ca va scriu la subiectul pe care mi l-ati dedicat dar am intrat doar atunci cand am citit si acum nu mai pot ca ma apuca plansul.
mami de alexa
esti o draguta ca intotdeauna.
Vreau sa va zic ca sunt mai slaba decat inante de sarcina si ma cuprind toate hainele, si nu stiu daca sa ma bucur...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
monica_dicut spune:
piolica, FELICITARI din suflet pentru printesica. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. Multi multi
pentru o mamica si o printesica deosebita.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
bitza2008 spune:
FELICITARI MUSETTE SI PIOLICA!! SANATATE MULTA VOUA SI COPILASILOR!![red]
Ratonelu te asteptam cu vesti bune!!!
Andy

nastere usoara!!!Asteptam maine vestea cea mare!!
bitza2008 spune:
Fetele si eu sunt prin zona...sotul a fost plecat cateva zile si a stat soacramea cu mine si m-a ajutat..a fost ok..am supravietuit si eu si ea![]()
Ieri am avut si noi ceva dureri de burtica si i-am dat 5 pic Sab Simplex si a trecut 5 ore a dormit dus.Azi e frig si ploua si nu iesim afara
.Am fixat pe 27 data botezului...in rest nimic nou..
alexa si mami spune:
FELICITARI PIOLICA!!! multa sanatate tuturor, o printesa cuminte si mincacioasa! mare lucru ca poti alapta, bravo!
bitza, felicitari pt stabilirea botezului! dar poze nu ne arati?:(
monica, lasa organismul sa-si revina, bucura-te, ca apoi trebuie pus la treaba
sper ca schimbi si spitalul si dr, asa-i?
laura, ce faci?
giuliana, cred ca despre cele de la rombaby era vorba, pe chic be be.
alexa si
mami
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut piolica, FELICITARI din suflet pentru printesica. Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. Multi multi pentru o mamica si o printesica deosebita.POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Monica, iti multumesc foarte mult pentru mesaj, mult, mult de tot!
Ma bucur sa vad ca esti cu noi! Multi, multi pupici.
40+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
_giulianna_ spune:
Moni povestesc pe scurt asa...sunt singura acasa...de fapt numai eu si bebe. Cautam hainute pentru el ca tare-i greu..n-am cu ce sa-l imbrac deloc. E o piticanie ![]()
In 2-3 cuvinte...n-am nascut prematur, am nascut la 37 de saptamani si ceva, din cauza tensiunii mele, bebe nu s-a mai dezvoltat.
Am stabilit impreuna cu doctorul care-mi urmarea sarcina sa merg la spital, sa-mi stabilizeze tensiunea si apoi in cele 3 saptamani care mai ramasesera pana la termen sa mai ia si el putin in greutate.
Zis si facut...duminica pe 17 ma afisez la spital, el nu era acolo ma trimisese in grija altei doctorite. Cand au vazut aia ce tensiune am cred ca se intrebau cum de mai traiesc. Am avut la un moment dat si 17 cu 12
Au incercat sa mi-o stabilizeze dar fara folos..unde crezi ca ma dusesera? In sala de travaliu!!! 
Bebe era monitorizat permanent, eu la fel, el era bine, eu la fel n-au vrut sa riste...au stabilit de comun acord la telefon sa-l scoata afara. Zis si facut! Duminica pe 17..desi ma dusesem ca la pensiune cu ziare, reviste, carti, integrame...covrigei, sucuri si altele...am nascut!!!
Am promis sa postez si povestea nasterii dar n-am avut timp. Promit in curand.
Pup! Plange bebe!
Mamica fericita de
Eduard-Gabriel
piolica spune:
Bitza, Alina - multumesc din suflet pt urari! Fetita e super ok. E o draguta, o papacioasa si o cuminte.. Abia are o zi, o sa mai vedem.
In schimb, eu sint darimata... Dupa 17 ore de travaliu care nu dilata colul mai deloc si o cezariana de urgenta, din cauza pierderilor de singe... plus o gramada de hormoni artificiali, anestezie, pain killers la greu si mai tiryiu se pare ca o sa am o transfuzie de singe, nu stiu de unde mai exist. Si cu toate astea ma chinui sa alaptez!
O sa va povestesc msi pe larg ce s-a intimplat, cind o sa ajung acasa la o stare de normalitate.q
40+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
denisa.g spune:

BINE AI VENIT PE LUME ELSA MARIA

PIOLICA - refacere rapida, multa sanatate la amandoua si sa aveti parte numai de bucurii de sanatate 

39 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica