Mamici norocoase de sept-oct 2008 (149)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Ramo ignora soacra! In locul tau i-as da inapoi plapuma si i-as repeta sa faca ce am zis eu si cu materialul meu...daca nu sa-ti dea materialul inapoi si du-l la cusut in alta parte.
Mami de Alexa zilele astea promit s ma invrednicesc sa pun poze cu odorul meu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Piolica, felicitari pentru Elsa Maria! sa creasca mare si frumoasa, sa fie papacioasa si cumintica si sa va bucurati de ea. iar tu sa te refaci cit mai repede!

Laureta vazut pozele, mai mai ce fete ai tu acolo, una mai frumoasa decit cealalta.

Nushulica si eu voiam sa-ti cer reteta de la ciocolata de casa, sa-i fac o surpriza sotului, dar vad ca n-am fost eu singura care a baloshit citind despre operele tale culinare.

Nausica34+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicitari Piolica !!!! Multa sanatate tie si puiului tau !!!! Sa fie sanatoasa si papacioasa !!!!

Giuliana am si eu o intrebare. Tu ai nascut natural sau cezariana ?

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

FELICITARI PIOLICA !!!

38+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Felicitari Piolica pentru fetita, sa creasca mare si frumoasa, sa aiba noroc si sa fiti sanatosi!!! Refacere rapida!!
Cine trece printesa in listuta?

Mami fericita de Mihnea-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

piolica felicitari pt bebelusha sa fie sanatoasa si cuminte!!!iar tie refacere rapida!!!

nausica as pune reteta dar mi-e sa nu inceapa fetele sa pofteasca uite iti dau un link care te duce exact la reteta fa-o cu incredere e f buna, a mea nu s-a prea intarit dar e bunaperseverez si eu

reteta ciocolata casa

irinabine ati revenit acasa!!!lasa recuperatul si povesteste-ne cum a decurs nasterea si daca ai pune poze cu bebelusha

35+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

alexa_si_mami saru'mana de site...am intrat...sunt acolo, le comand!!!

denisa fata frumoasa si multumesc!
Chiar miercuri trebuie sa mearga sotul in constanta, i-am spus si trece si prin Carrefour.
Abia astept sa vad ce-mi aduce.

laura si io!

Mamica fericita de Eduard-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Piolica am trecut fetita pe lista dar mai am nevoie de Apgar si spitalul la care ai nascut.

Valentina 37 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Mai vrea cineva sa dea comanda pe bimbomarket?
Nu vreti sa ne asociem?
Am vazut ca transportul este destul de mult...eu vreau sa dau comanda de un bouncer care-i 60 de euro iar transportul ar fi 20 de euro daca am vazut eu bine...

Mergi la inceput

babytza am nascut prin cezariana..la tensiunea mea crezi ca se risca cineva sa ma lase sa imping?

Mergi la inceput