Pepenasi de iulie-august 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Dia unde ai gasit balsamul?E special pt bebe?Poate il incercam si noi.Eu folosesc pt hainele noastre Silan si sunt super multumita de el.
Raportam si noi greutati si alea ,alea:
5 saptamani 5500 g si 60 de cm de la 3900 si 56 cm.Ma declar multumita de grasunica.
Eu ii pun in ceiut zahar si-l fierb cam 2-3 min la 100 ml o lingurita,
asa ne-a zis d-na dr.Oricum nu prea bea ceai dar il fac zilnic si nu fortez.
Gata ca fug sa mai pregatesc ceva pt ziua de maine,pt scoala etc.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

michellab eu nu pun zahar in ceai il dau neindulcit
mcoca cred ca m-am exprimat gresit :a pus 1500 kg in 2 luni
Diana Mirela pai nu vreau sa-i schimb laptele mai ales ca incept sa pape 140 ml pana acum manca 80- 110 ml cateodata chiar si 60 ml
de luna viitoare merg si eu la sala desi eu nu am nevoie sa dau kg jos ci sa mai intaresc un pic carnea pe mine ca e cam moale

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-am intors de la mare!!cui i-a fost dor de mine?

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

fetelor eu sunt cam ingandurata cu privire la luatul asta in greutate.
noi am iesit din spital cu 2.880 kg si am luat pana acum doar 1 kg, asa arata cantarul asta...in conditiile in care maine intram in 7 sapt.

cum este? poate imi spuneti si mie ce sa mai fac

ea mananca mixt si san si formula, uneori la o masa mananca 100 ml, la o alta masa 80 ml, si cel mai putin 60 ml, dar cel mai des 80 ml...este haplea, mananca ffffffffff agitata, da din maini si picioare...asa fac totii bebeii?

si de cateva zile nu prea mai doarme ziua, decat franturi...30-60 min si apoi se trezeste, noaptea doarme, se trezeste de 2 ori sa pape.
cand iesim afara doarme, dar acum si cu frigul asta nu vom ma sta asa de mult...

de colici zic eu ca am scapat, sau poate ma insel, dar se chinuie cand trebuie sa faca kaka, sa partaie...oricum ii dau in continuate Mylicon si Bonnisan, Motilium

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

La multi ani sarbatoritelor de azi!

Felicitari pepenasilor proaspat crestinati!

Deci, eu azi am incercat o sedinta foto cu buburuza mea dar a esuat Cat chin sa-i pregatesc caciulita si la urma ea nu a vrut sa stea la pozat...Totusi mi-am permis sa o stresez un pic, nu de alta dar se ofilesc florile Vedeti in album ce mi-a iesit. saracuta, eram pe jos de ras

_

Marina de ANA SOFIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Bufi noi prima luna am luat 750 gr si a mea manca la fel mixt san + formula. de 2 saptamani nu mai vrea san si ii dau doar formula
la inceput manca 110 ml si de ieri i-am marit doza la 140 ml si incet incet voi mai mari cu 30 ml
in 2 luni fata mea a luat 1.500kg deci 750 gr /luna
noi tot lapte Topfer -Lactana folosim
pe 26 mergem la vaccin si sunt curioasa de acum sa vad cat a luat in greutate
anaxena bine ai revenit

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetele,

Multumim de urari pentru cele 2 luni implinite azi.

La urez si eu La multe lunite
celorlalti pepenasi aniversati azi:
Alexandru Matei de Ana_a, Ioana Maria de Mishuc , Daria Ecaterina de kamelya

Mona, La multi ani!, iti doresc in primul rand sanatate! Sa te bucuri de baietii tai si sa ai parte numai de fericire!

NinaG,Raluk, La multi ani!

Boti, pup fata dulce de cate ori e nevoie sa treaca piticii fiorosi. Hai mai, fruntea sus ca o sa te descurci minunat! Si cu sotul, vorba cuiva, nu te scotea el din prea multe trebi, tot tu ai fi dus greul, asa ca zi merci ca macar nu te incurca cu idei crete si trebi prost facute sau nu te enerveaza cu statul cu burta in sus cand tu nu mai poti de treaba . Si nu te mai supara cu mami al tau, lasa-i lapte muls alta data. Bine ca in general va intelegeti bine, si are doar cateva scapari asa cu care sa te calce pe coada. Te-am sunat sa te incurajez "cu voce" dar se pare ca am nimerit cand nu puteai vorbi.
Uite, io azi am aflat total intamplator ca maine dimineata, in prima zi de scoala a lui Matei, mama nu vine, si ca nu vine nici la pranz sa-l ia. Desi acum cateva zile imi zisese ca vine si dimineata, iar de luat era stabilit ca il va lua zilnic. Cica sta cu fata sora-mi, care are bona in concediu . Si io ma trezeam maine ca asta e, trebe sa ambalez fata si sa merg io daca nu ma duceam sa ma plang ca s-a anuntat soacra ca vine si ea, si nu incapem in masina dimineata cu catel si purcel. Ei, si uite asa imi face mai mereu, vorbim ceva si ma trezesc dupa aia cu surprize in ultimul moment. Si era sa ma cert si cu sotu ca-i zisesem ce sa mai vina si maica-sa, ca nu-i loc! Acu trebe sa-l pun s-o convinga sa stea pana la pranz sa-l ia ea de la scoala pe Matei, ca daca ploua io nu am cum cu fata.

Biri, fata, ca tare imi place sa te citesc - numai sfaturi bune dai, mai ales despre alaptat.

Jjovana, moamaaa ce peripetii la botez! Bine ca s-au terminat cu bine. Poze nu pui?

Mina, bine ca ai gatat cumparaturile. Si io am luat azi florile, cu 20 ron buchetul (pret de Bucuresti ), deci am mai marcat 40 ron (invatatoare si directoare). Maine probabil ca ar fi fost dublu...

Michellab, mai, am citit ce patanii ati avut cu fata. Sper sa nu mai aiba asa episoade si sa fie bine de acum. Sanatate multa va doresc! Si cu fecioru cel mare sper sa rezolvati problemele cat mai bine in conditiile date, sa gasiti solutia potrivita sa-si continue studiile. Copiii astia, nu se gandesc deloc si uite un gest necugetat unde te poate duce .

Diana M, . Sa nu cumva sa fugi! Neintelegeri sper sa nu mai apara de acum. Spor la cumparat sau facut wrap!

Tiberica, ai domisoara simandicoasam, mai .

Va pup pe toate , chiar daca nu v-am nominalizat, daaaa?

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Anaxena, mie, mie !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

La Multi Ani Mona!!!Multa fericire si noroc, bucura-te alatuti de familie si distractiemaxima la botez!!!
PUPACIM toti pepenasi sarbatoriti!
DIANA MIRELA strptococ aureus si luam keflex si biotix, antibiotic 2 ml la 6 ore si biotix 1 pe zi, sper sa fie ok
Azi am fost la biserica cu printesa si ne-a citit parintele pt molifta de 40 de zile...
fug ca tipa o fooomista...

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Revin sa va spun ca am vazut poze cu pepenasi, toti unul si unul :
-Daria Ecaterina de kamelya
-Raisa Andreea de michellab
-Luca de Bubuleana
-Ana Sofia de Marina - mai dar ce compozitii super faci la poze, m-ai dat gata!

Sa va traiasca mei, si sa fie sanatosi!

Cred ca mai am de vazut poze noi, dar pe astea m-am uitat acum.

Mergi la inceput