Pepenasi de iulie-august 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

La multi ani Mona! Sa-ti fie viata frumoasa, sa ai parte de toata sanatatea din lume si de liniste si pace alaturi de familia ta!

La multi ani Raluk! La multi ani NinaG! Sa fiti fericite alaturi de comorile voastre!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Salutare mamici !
Multumesc mult pentru urarile de La multi ani !
Multumesc ca ne ati trecut si pe noi la scutecele si nu ne ati uitat la pepenasi.
Am avut cea mai frumoasa petrecere de ziua mea pentru ca pe 7 septambrie am avut botezul.... asa ca petrecerea a continuat pana pe 8.... a fost sssuuuuuper .... cu peripetii normal. Nasei i s a rupt rochia ... si uite ne cu toata lumea spre biserica ...dar fara nasi.... nicio problema ... trebuiau sa ajunga ei.... cand ajungem la biserica ... portile incuiate.... preotul incurcase data.... trecuse 6 in loc de 7.... bine ca am stiut unde sta si am fost la el acasa.... totul a iesit ok iin final..... asta asa ca sa tinem minte.
In rest suntem bine.... Daria a luat f bine in greutate ... e super cuminte, pe 15 mergem la vaccin.
Eu in continuare nu am timp de nimic .... va citesc din cand in cand dar nu prea mai pot sa scriu.
Va pup si mi e dor de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

deci: mesaj cu voce obosita dar vesela( sa urmez sfatul lui bujo )

buna fete!
La Multi Ani Mona!!!Multa fericire, iubire si sanatate!

Michellab multam pt regim .
Precum vedeti fetelor eu adun idei si nu ma incumet inca sa ma apuc.. bei dar vreun regim care sa permita dulciuri si inghetata exista??? fac si eu haz de necaz ca tot 10 kile in plus am si se simt.

Tiberica bine ai revenit! nu te stresa degeaba cu laptele, e drept ca se recomanda sa se dea cit mai curind (imediat e un pic exagerat) - pina intr-o ora e bine, in ideea ca se poate strica, dar daca nu e f cald in casa nu e asa o problema.

Serenity am mai scris si eu si bujo, probabil e canalul lacrimal infundat, sterge bine cu ser fiziologic si fa-i un masaj usor la coltul intern al ochisorului respectiv, cu degetul tau mic aplici usoara presiune si faci o miscare circulara.

Vio cam asa mai ies firele resorbabile, bucatele. nu-i nici un bai.

Carmenela bine ai aparut ca plingea sora-ta pe aicea... eu cred ca e ok si cu cit a luat ea in greutate, practic in prima luna se ia undeva intre 500 si 1200, deci ea ar fi chiar in grafic. important e ca e sanatoasa si creste, asa stiu eu, pediatrii s-ar alarma doar daca copilul stagneaza.

Adrianabr eu ca sunt asa un gica contra pe aici ti-as sugera sa nu-i dai completare. daca zici ca mai ai lapte cind face figuri si vrea biberon, pai nu i-as da. uneori bb e mai obosit si daca stie ca primeste bibe care curge mai usor, nu se mai chinuie sa traga din sin. ma rog, explicatii pot fi multe, chiar si aceea ca formula e buna la gust si nu vrea sa o refuze chiar si satula fiind etc, dar nu sari imediat cu gindul ca nu s-a saturat. si al meu plinge la sin uneori inexplicabil, dar pt ca vad ca e lapte elimin din start optiunea de a-i da formula. il las sa se linisteasca si apoi peste un timp il accepta fara probleme. important e sa ia in greutate, si de retinut ca nu toate mesele vor fi la fel, si daca ia f putin la o masa nu e o nenorocire daca la urmatoarele papa bine. eu am mai zis-o cred dar alaptatul asta e un razboi al nervilor pina la urma, cu cit esti mai relaxat cred ca merge mai bine.

Dienus nu te mai enerva mami! cum sa pierzi lapticul pt doua toante?! auzi lapte de vaca.... sa iti traiasca crestinelul si sa fie sanatos!!!

Mada las ca nu ajunge ea la scoala mincind borcanele . o diferenta f mare o sa o vezi cind va merge la gradi, intre copii va minca ce maninca si ei fara discutie.

Turtu las ca vezi si tu cum e la al doilea... totul e sa-l faci repede sa nu-ti iesi din mina . cu somnul e nasol dar partea buna e ca se rezolva in citeva luni, nu va fi asa la nesfirsit. cu mincarea nu te gindi la program, lasa fata in ritmul ei, te rog. va avea perioada cind maninca mai des sau mai rar, e normal asa. uite noi suntem mai mari si n-avem program. papa mult mai repede acum, in max 10-15 minute e gata, dar poate sa vrea si la 2 ore si la o ora, in general insa la 3. incearca sa nu te gindesti la asta, bucura-te de etapa asta ca atare, crede-ma pe mine pe cuvint ca aceste clipe cu bb asa de mic si fraged nu se mai intorc, o sa le duci dorul. lasa trebile casei ca nu se darima, sa astepte. bucura-te de Mara in primul rind .

Boti ia rastoarna tu sacul de pitici fiorosi aici sa ne dam si noi cu parerea... cit despre faza cu barbatul care ar aranja el toate cele pt evenimentul botezului, ma faci sa rid...da' rau...daca-l gasesti trimite-l si la mine .

Maiteryi eu as scoate bonisanul si as vedea efectul, cred ca e singurul mod.

nu ma mai duce neuronul singuratic, va pupez

PS Sun te iubesc si azi

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mesaj cu voce indragostita: Biri si eu te iubesc si azi! Din ce in ce mai tare!

O duminica placuta, fetelor!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

mada sa-ti traiasca printesele,sunt frumoase foc

monolac,NinaG, Raluk multa sanatate,fie ca toate dorintele sa vi se implineasca

ella81,syyylviuta,caprioara,ana_a, Mishuc sa ne fie sanatosi pepenasi si mancaciosi. la mai multe lunite

Bufi am citit ca folosesti lapte Topfer.cat a luat fetita ta in greutate in prima luna? A mea a luat 1.500 kg si dr pediatru a zis ca a luat putin si sa-i schimb laptele
mie laptele Topfer mi-a fost recomandat din maternitate o sa sun maine medicul neonatolog sa vb in legatura cu luatul in greutate.

maitreyi eu ii dau ceai baby calm si cateodata ii dau si 20 de ml de ceai de chimen si anason dar nu tot timpul

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetelor!

Mona La Multi Ani iti doresc sa scapi de toate pb si sa poti sa te bucuri in liniste de comorile tale. Sper sa ai o zi cat mai minutata si iti trimitem multi pupici dulci din uk.
NinaG, Raluk La Multi Ani!
Nu poot sta mult tre sa fug ca mai am baile de spalat si apoi sa fac si un dush ca Flo s-a dus la aeroport dupa prietenul nostru.
Revin mai incolo cand am putin timp liber.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Salutare de la mare

Mona, Nina, Raluk sa fiti sanatoase si sa aveti o zi minunata.

Nu stiu cum e vremea in tara dar la mare e frig si sta sa ploua. Eu mi-am propus sa merg la biserica pentru molifta de 40 de saptamani. Sambata viitoare avem botezul sunt in febra pregatirilor, inca nu m vorbit cu fotograful. Sunt curioasa daca mai gasesc vreunul asa in scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Iar dau buzna peste voi cu inca o rugaminte , un sfat: bb meu e tare constipat , nu stiu ce sa mai fac cu el se chinuie tare detot cu constipatia astaPuteti sa ma ajutati cu un remediu???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

La multi ani si din partea noastra sarbatoritelor si sarbatoritilor de astazi si o viata plina de bucurii si sanatate va dorim.
Fetelor ,(toate)va multumesc de raspunsuri,noi am terminat azi cumparaturile inclusiv florile cu 10 roni le-am luat azi si maine or fi cel putin 25 asa ca am facut economie :).I-am luat si adidadi ,l-am pacalit cumva si n-am luat cu 200 ci numai cu 70 lei tot ceva firma dar nu ff cunoscuta.
Vicky,doamne fereste nici nu m-am gandit ca le-ai spala impreuna,dar pur si simplu am mentionat separat:)Fara intentie
Danuta ,ii dorim multa sanatate bebelinei si nu te stresa cu infectia ,de acum tre` sa ne obisnuim si cu din astea fie ca vrem ,fie ca nu.Tin minte ca si eu la Bogdan eram super agitata la orice dar imi faceam mai mult rau decat bine,acum i-au lucrurile ca atare si ata ete.Pupicei grasunei la fetita.
Noi am fost ieri putin prin real si spre seara am avut o fetita maraita,nu stiu daca asta a fost cauza dar oricum nu mai merg si va spun si dc.Cand era Bogdan mic n-am crezut o iota in deochi insa am trait-o cu el de vreo 5 ori si a fost cumplit.Plangeam cu el in rand.DIn acest motiv vreau sa evit aglomeratiile cel putin acum cand e asa mititica si plus ca sunt o gramada de virusi si alte prostii.
Va dorim o duminica placuta si calduta ca la noi e frig rau.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Diana il alaptezi pe bebe sau ii dai formula?Daca ii dai san depinde ce mananci tu,eu am obs ca in mom in care mananc rosii,struguri si pepene face destul de moale.Dar Andreea bea doar laptic de la tzitzi fara altceva decat putin ceai de chimen.
Cam atat stiu,incearca poate e bine si daca nu ,pune-i putin termometrul sa ajuti usor si apoi face singur.
Succes!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77

Mergi la inceput