Pepenasi de iulie-august 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
bufi spune:
bubuleana, caprioara, mada_mxm, violeta29, ariadnabr bine v-am regasit si sper sa ne auzim mai des
pitica mea a reusit sa adoarma aseara, dupa ce nu dormise atatea ore ~ 9 ore dar a dormit apoi de la 21.00 la 3.30 dim...ce bine, ca asa am dormit si eu, imi faceam griji...nu avea nimic, doar nu avea chef sa doarma.
noi am fost plecati cu ea la munte o saptamana, ne-am simtit f bine, simteam nevoia de o iesire, iar ei i-a priit aerul, a mancat bine, somn.
sper sa nu fi fost o nebunie cu plecarea asta, mai ales ca ea are 7 sapt.
cred ca o sa sar de la un subiect la altul, dar asa mai scriu despre ce au mai discutat fetele pe aici.
eu alaptez insa ea mananca si supliment-lapte Topfer, pe asta mi l-a recomandat dr pediatra...ii dau si direct de la san, dar ma si mulg...pt asta folosesc pompa electrica de la Primii Pasi...este super si ffffffff ieftina, doar 1 mil...noroc cu o prietana care mi-a recomandat-o, ca altfel luam una scumpa.
pentru lactatie ceai de lactatie, galafor si dim si seara iau si o pastila de metoclopramid
sper sa mai tina faza cu laptele meu si sa-i dau cat am, insa ea mananca bine si de la san, insa nu stiu cat papa si important sa ia in greutate, ca vad ca asta ii intereseaza pe dr.
fetelor am si eu o intrebare, dupa cezariana la cat timp v-ati epilat? cu ce? ceara? crema? eu ma fac cu ceara refolosibila si imi este cam teama acum...
va pup pe toate 
boticelina spune:
Fetele iubitele, ce-i cu paruiala asta aici? Credeam c-o sa ne paruim la diversificare pe "incepi cu suc; ba nu, incepi cu cereale"
nu pe motiv de cine modifica lista...
Si io am lipsit, v-am citit mereu dar nu am avut chef de scris fiindca m-am luptat si eu cu demonii mei personali (tot un soi de pitici
dar mai fiorosi), avuram si noi probleme cu lapticul, am avut vreo 2 zile mai proaste, o mica indigestie, niste insomnii, traiesc cu impresia ca n-o sa ma pot descurca cu botezul...
Mi-e groaza pentru ca nu stiu cum o sa-mi gestionez timpul, va trebui cu 2 zile inainte sa alerg la cumparaturi, sa fac platouri, mama o sa stea cu fata si, desi o iubeste si o ingrijeste minunat, mama nu prea intelege dorinta mea ardenta de a o alapta, eu alerg in diverse locuri apoi revin cu limba scoasa la ele si gasesc fata giftuita cu formula si tzitzile mele gem de lapte si evident ca ma oftic de numa', ca ar putea s-o mai abureasca 10 minute cu suzi (nu e rea de foame) pina ajung eu sa prestez ![]()
Si fac liste peste liste cu invitati (care evident is mai multi in final decat am estimat), ma sperie vremea asta ca vreau sa fie soare ca doar facem petrecere in aer liber... nici macar terapia prin shopping nu mai e eficienta
(Dar asta nu m-a oprit sa-mi cumpar o clama de par cu Hello Kitty pentru costumatia luata pt botez
)
Uite asta e un moment in care regret ca n-am barbat, sa-i "deleg" lui placerea de a se ocupa de eveniment si sa fiu si io printesa 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
bufi spune:
Revin
Referitor la conjunctiva ..a avut si bebelina mea...i-am facut o solutie : oxacilina flacon injectabil 500 mg+5 ml de ser fiziologic. din ce rezulta se trage 1 ml+10 ml de ser fiziologic. se pune in fiecare ochisor 1 picatura de 4 ori pe zi cate 3 zile. daca nu-i trece se face o alta solutie, chiar daca mai aveti. va trb 1 flacon oxacilina 500 mg, 2 fiole ser fiziologic de 10 ml, 1 seringa de 10 ml si 1 pipeta
eu ii sterg ochii cu Optiserum de cateva ori pe zi sau cel mai simplu dimineata si seara pus ser fiziologic in fiecare ochi, aveti grija sa stergeti fiecare ochi cu alt disc, sa nu se duca infectia de la un ochi la altul
ref la spalatul rufeler, eu doar prima data le-am spalat separat si acum le spal cu ale noastre, oricum intra in contact cu hainele noastre, cu lenjeria, cu pielea noastra...dr mi-a recomandat sa-i iau detergent special pt copii din farmacie, o sa o fac si pe asta
pupici la fete si bebici
mcoca spune:
Bufi, eu nu cred ca are rost sa-i iei detergent din farmacie. Deja ai vazut ca e ok, asa cum fraci tu, deci ... PArerea mea (si am mai spus-o) e ca detergentul special pentru copii e MARKETING PUR
.
Aaa si am fost la munte la 4 saptamani si am venit in Romania la 9 cu avionul ...
Vicky si
Maya (27.06.2008)
maitreyi spune:
mada am vazut zulufeii blonzi
ce bine iti seamana ari...
puiii dulci!
sun e de la hormoni, toamna...wake me up when sptember ends ![]()
turtu lu' sotu' cand a facut dosarul pt rezidenta in olanda i-a pus apostila pe original. iar legat de program...eu nu alaptez, insa cred ca e mai greu de facut unul cand e pe san...rabdare mamico 
bufi si noi am fost la munte la 6 saptamani si la mare la 10
eu cu pompa electrica nu m-am descurcat deloc
doar cu aventul manual...eu m-am facut cu lama si abia acum am reusit sa ma fac si pe cicatrice ca acolo nu simt nimic si nu prea imi era comod sa ma fac 
boti eu te sustin din umbra si de la departare 
fetili...nu stiu ce sa fac. eu ii dau alexandrei preventiv bonisan. noi suntem printre norocosii fara fir de colic, Slava Domnului! si ma gandesc ca acum la 3 luni n-ar avea sens sa ii mai dau. insa asta regleaza tranzitul si din alte puncte de vedere - fara diaree si fara constipatie. ce sa fac? oricum nu stiu cata treaba face el pt ca ar trebui sa ii dau de 3 ori pe zi si eu ii dau numai dimineata. oare are vreun efect sau e doar un placebo in capu' lu' mami? 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
mcoca spune:
Boti, sunt sigura ca totul o sa fie perfect la botez, nu te mai stresa. Singura chestie necontrolabila e vremea, dar sa speram ca o sa fie bine
De ce nu incerci sa-i lasi mamei tale lapte muls?
Vicky si
Maya (27.06.2008)
bujo spune:
Botixule te sunasi bre ieri, am vb cu mama ta si mi-a zis: "bine doamna Cristina, ii spun ca ati sunat"
Ce doamna m-a facut. Voiam sa-ti zic ca am vb cu Anaxena si Camy care erau la mare si voiau sa se intalneasca cu tine dar nu raspundeai la tel. Mi-am amintit ca esti cu alergatura.
Cuscri tocmai asta am zis si io, ne-o fi deocheat cineva si acu ne paruim. De asta am zis ca ar fi buna o voce pe langa mesaj sa zica:"mesaj trimis de X cu ton ironic" sau "mesaj scris de Y cu tipaturi"
Ca sa se inteleaga dom'le ce vrea omu sa spuna. Ce tare ar fi, ca la filmele alea unde se traduc si zgomotele gen: huruit de roti sau personaju ragaie 
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
Marina_1609 spune:
Ariadna, mie imi place varianta de invitatie cu fluturasi dar as mai lucra la poza, as face o rama in jurul ei cumva, niste linii mai artistice, dar ceva din punctulete sa semene cu fluturasii, sa fie o continuitate. iar marginile pozei le-as blura. ah, si as face o poza unde bebe sa fie imbracat colorat, sa iasa bine in evidenta dar fundalul sa fie de o singura culoare. succes!
Violeta, despre firele de pe tampon am mai citit pe net. eu inca nu am patit asa ceva dar intamplator am gasit pe internet si ma bucur pt ca altfel as fi intrat in panica. deci, e normal lucrul acesta. se elimina nodurile sau bucatelele care inca nu s-au resorbit si nu-si mai au rostul acolo
despre laptic, mi s-a intamplat sa ii dau si dupa 30min.buburuza mea mai face pauze cand mananca..si daca face pauza vro 15 min nu alerg sa-i prepar altul...si nu a patit nimic. daca trece mai mult timp il arunc indiscutabil. eu tot Nan 1 ii dau.
Azi a fost o tanti si i-a facut masaj buburuzei. foarte tare! chiar mi-a placut. mi-a zis ca daca nu are probleme e ok da fac doar de doua ori sau chiar o data pe saptamana. in rest, mai fur eu din meserie si o sa-i fac singura zilnic :) Mi-a placut cum ii facea masajul, cum ii vorbea...si bebe era foarte incantata. tanti care a venit e specializata exact pe masaj de bebelusi :)
mai fetelor eu cred ca majoritatea suferim de depresii si tot felul de pitici pe creieri :)) Uite ce incaierare e aici :)) se cam face din tantar armasar. si eu am inteles prima daca ca e vorba despre mamicile noi venite dar cand am mai citit a doua oara am inteles ca defapt erau piticii:))
cu spalatul hainelor: eu le spal separat pt ca folosesc un detergent special pt bebelusi, balsam nu pun si programez si pe extraclatire.
fetelor, ce fel de ceaiuri dati voi la bebei? mie doctorul nu mi-a zis nimic la inceput dar acum, avand in vedere ca papa mai mult formula i-as da si ceai pt sete. i-am facut de chimen si anason dar nu prea ii place... De musetel e ok? altceva?
va pup!
_
Marina
de ANA SOFIA
maitreyi spune:
eu i-am facut baby drink (sau calm?) de la fares da'si ala ce se impute frate daca sta de dimineata pana la pranz...of...si acum ii dau numai apa de la humana. ceai am sa ii dau din nou la iarna.
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Pozele Alexandrei
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY