Pepenasi de iulie-august 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ladymina mai mult formula, NAN 1, ieri am reusit performanta sa mulg cu pompa 40 mlSe pare ca nu e buna vaca de lapte
El a baut in spital numai formula nu am avut voie sa il alaptez din cauza medicatiei eu am avut o operatie cu probleme am stat 5 zile in terapie intensiva si acum se pare ca nici nu ii place sa traga de la san s-a obisnuit cu tetina de la sticla, oricum si la aia e mofturos nu ii place decat NUK.Laptele meu il bea dar tot din sticla si oricum e asa putin, ieri 40 ml.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

dyanira poti incerca cu un sfert de supozitor cu glicerina ptr copii sau cu termometru sau putin ceai de chimen si anason
la noi merge cu ceai de chimen si anason

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

diana, cu acceasi problema ma confrunt si eu...
si bebica mea se chinuie de la 7 dim si inca nu a reusit sa faca... am pus si termometru si supozitor dar vad ca nu merge si ea tipa si se screme. pana acum facea si cu termometru dar azi vad ca nimic...:(

_

Marina de ANA SOFIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

Diana Mirela pt urarea de bun venit.Sa stii ca in prima instanta si eu am citit la fel ca si laremi si am recitit ca am zis ca e imposibil sa ne urezi bun venit dar totusi sa spui ca nu pui poze din pricina noastra.Asta e, uneori citesti din fuga si nu dai nuanta potrivita.Sper sa nu pleci din cauza acestei mici neintelegeri

turturica apostila se pune pe verso actului original.Nu se stie la ce-ti va mai trebui actele cu apostila asa ca e bine sa le ai.Aici unde te duci si ai nevoie de certificat de nastere sau casatorie iti cere sa aiba apostila de la Haga pe ele.Si mamei tot doua saptamani ia spus ca dureaza dar mama i-a explicat ca ne trebuiesc urgent ca trebuia sa facem actele de rezidenta aici si a fost amabila si i le-a dat in aceeasi zi.Poate merge si la tine.Sa stii ca nici a mea nu are inca un program de masa bine stabilit.Noaptea se trezeste cam la trei ore de mananca dar in timpul zilei se intampla sa ceara iar si dupa doua ore de la ultima masa.

bufi eu am cinci saptamani de la ceza si nu m-am epilat pana acum ca am avut pansamentul.Dar azi sigur o fac si eu ma fac cu aparatul de ras.Iar detergentul de rufe pt copii si mie mi se pare o chestie de marketing

boticelina nu te panica ai sa vezi ca totul va iesi bine si te vei organiza cum trebuie.Asa fac si eu inaintea unui eveniment dar pana la urma totul iese bine si eu imi fac inima rea degeaba. sa-ti dea putere

maitreyi daca fetitei ii merge bine cu bonisan eu zic sa-i dai in continuare nu cred ca are ce sa-i strice

marina poate ne spui si noua cum face tanti aia masajul la bebelus sa aplicam si noi Eu am incercat sa-i dau ceai de fenouil ca face bine si pt colici dar nu-l vrea.Am sa incerc si cu ceai de musetel

jjovana ce peripetii Bine ca s-a terminat cu bine si ati avut o petrecere frumoasa

biribu eu am 10 in plus si 14 sa ma declar multumita dar ma bag la regim de saptamana viitoare ca si asa vad ca laptele meu e pe duca.

Multa sanatate, bucurii si fericire celor care azi isi serbeaza ziua de nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI Mona,Raluk,Nina.Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebelusii vostri!
Tiberica eu stiu ca laptele praf rezista preparat o ora.
Michellab las-o pe Raisa sa pape cat vrea.
Violeta si mie mi-au cazut firele de la cusutura dupa vreo 3 sapt de la nastere,aveau nod si erau mov la culoare.
Mada super pozele cu Ari.
Boti spor la pregatirile pt botez!
Jjovana ce intamplari haioase ati avut cu botezul.Asteptam poze!
Fetelor ce vreme urata este afara,tb sa o imbrac pe Raluca gros cand o scot afara!
Va pup!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Buna!

Fetele care aveti albume la pepenasi aveti fiecare un pm, pe care va rugam sa-l cititi si daca aveti intrebari, asteptam reply pe userul de iul-aug2008.

Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Mona, Raluk, Nina La multi ani! Multa sanatate, impliniri si bebeii sanatosi si mancaciosi.
In legatura cu supozitoarele eu stiu ca se folosesc doar daca bebele nu a facut 3 , 4 zile KK, daca nu a facut cateva ore este normal, toate ne confruntam cu problema asta, nu inseamna ca este constipat bebele, decat atunci cand face KK tare.

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Mona Sa fii sanatoasa, copiii sa-ti traiasca si sa se faca mari si sa-ti aduca numai bucurii, si sa nu mai ai necazuri de acum inainte
Nina, Raluk sa traiti si voi si sa fiti fericite.

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am pus smilie sus, in loc de voce .

Nu plec nicaieri mai fetelor. Dar mai simt si eu nevoia de pauze (mici si dese ). Inca o data imi cer scuze pt. modul de exprimare, o sa fiu mai atenta in viitor ca sa nu se mai inteleaga altceva.

La multi ani sarbatoritelor de azi: Mona (distractie placuta la botez!), NinaG si Raluk!

La multe luni pepenasilor de 3 luni, Ionut (ella81it) si Stefan (syyylviuta), francezilor Ilinca (Caprioara), Matei (ana_a), Ioana (Mishuc) si Daria (Kamelya)! Sa cresteti mari si sanatosi!

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michellab spune:

Fetele care dati ceai la pepenasi, puneti ceva zahar sau fara?Ca a mea nu vrea deloc scuipa biberonul cand simte gustul.Ma gandesc ca poate trebuie putin indulcit.Lamuriti-ma plsss

Mergi la inceput