@ construit CASA! (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Uitati o discutie despre centrale electrice, poate lamureste ceva...
http://www.misiuneacasa.ro/forum/viewtopic.php?t=4435

Nu e chiar floare la ureche!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

multumesc Rufus, am dat si eu peste discutia asta aseara. azi am contactat deja un furnizor, dar fiind duminica n-am obtinut prea multe informatii. oricum, promit sa impartasesc experienta noastra de pana si dupa ce ne montam centrala electrica.

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

Buna Tala! Parintii mei si-au facut o casa la tara si, normal, au vrut tot confortul. Drept urmare in vara anului trecut si-au pus centrala electrica (pe trifazic!). Dupa 3 saptamani de stat la tara cu copiii si incalzita casa la 23-24 grade( 3 camere si baie) au platit 28 milioane!!!

Mergi la inceput

Astazi se toarna placa peste parter. M-am uitat in urma si am vazut ca mi-a luat aproape o luna un nivel (pereti si planseu). Cam mult...
Voi ce mai construiti?
A, am dus-o si pe Tora astazi, deja se vede un contur...ea deja isi alegea mobilele!
Evident, i se pare ca-i mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

felicitari Rufus...transmite-i Torei ca o sa regrete daca iese casa prea mare (asta in cazul in care se ocupa de curatenie....)
noi in momentul de fata construim ... gard. sotul meu a tinut sa-l faca personal (din mai multe motive) dar acum are satisfactii multiple.
spor la construit...

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Felicitari, Rufus! asa pare casa in stadiul de constructie la rosu, mica, insa dupa ce "se albesc" peretii spatiul capata o alta dimensiune.
Noi suntem pe ultima suta de metri, punem pavele in curte si inca una-alta ceva prin casa, apoi curatenia generala.
Tala, ne-am intalnit cu dl. Tanase, insa a spus ca nu ne poate face balustrada la scara, deoarece e rotunda si nu a mai lucrat una la fel. Am gasit o firma de langa Bucuresti care ne-o va face.

succes la construit si ... amenajat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutulyna spune:

salut fetelor
am inceput si noi o casa...am turnat fundatia,. acum vremea nu ne permite sa ridicam peretii asa ca lasam pt la primavara sa o facem cu totul si poate ne mutam pana in iulie/august.
acum incercam sa cumparam materiale,sunt mai ieftine in perioada asta...
construim casa intr-o zona unde nu sunt gaze,si ne tot gandim la apa calda si caldura. la bucatarie am zis sa punem un instant micut pe curent mascat in mobila, la bai boilere tot pe curent si pt caldura centrala pe lemne.asa au niste prieteni.
centrala prietenilor nostri trebuie sa bagi lemne de cate ori este nevoie dar am auzit ca sunt centrale care isi ia lemne singure,taiate la o anumita dimensiune.stie cineva ceva despre aceste centrale???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am demarat si noi "actiunea avizele"..am preferat sa platim comision si sa se ocupe altcineva de toata alergatura.
Arhitecta ne-a anuntat ca pretul constructiei s-a ieftinit! Nu cunosc cauzele..Asa este?Voi simtiti asta?
Spor la construit!

Mergi la inceput

Astazi am turnat placa peste etaj. Aproape trei saptamani, zidaria si placa. S-au miscat mai repede. Mai am mansarda...

S-au ieftinit ceva materiale, fierul (destul de mult, cam 1 leu/kg) si, mai putin, cimentul. Asta-i scaderea, plus ceva promotii de iarna. Adica da, s-a mai ieftinit, dar nu semnificativ.

tutulyna, daca ai bani, se construieste foarte bine si pe vremea asta. De ce sa nu faci ce poti pana vine zapada sau gerul? S-a dus vremea cand nu se lucra iarna in constructii...Eu am facut tot ce se putea la exterior, daca vin si ploi lucrez la scari, pereti despartitori...

Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Arhitecta ne-a spus 220 -280 euro la rosu si 500-650 la cheie..Un amic vorbea de 450 euro/mp la cheie (nu sint preturi de Bucuresti)..Deci mie imi pare semnificativ ..la modul teoretic..practic va intrebam pe voi

Mergi la inceput