@ construit CASA! (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu-i mare...pentru ca e duplex, cu sora mea. Partea mea e mai mare cu o mansarda, adica eu am cam 300, ea are 200. Aproximativ. Si vorbim si de terasa, adica tot-tot. Practic, sunt cam 70mp pe nivel. E mult?
Pun si poze...asa, ca idee, mare lucru nu-i de vazut. Inca.
Problema e ca nu ma pricep, am incercat si nu pot. Poate ma sfatuiti cum sa fac?

Da, taxele (de autorizatie) sunt mari, se calculeaza in functie de valoarea estimata a lucrarii (o estimeaza arhitectul, dupa norme legale, dar o si verifica si o corecteaza, daca e cazul, cei din primarie).
Restul...un milion de taxe si avize. Se aduna.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Daca e asa nu e mult,e foarte bine!Poze poti pune in photobucket sau pw webshots iti faci un album si apoi pui link-ul aici!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Ia sa vedem...

http://www.holdthatpic.com/albums/Rufus

Asa trebuie sa iasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Da Rufus,asa!Am vazut-o,e marisoara bine!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Multumim pt poze! 500 la 2 familii este ok..acumd epinde si de marimea familiei
Am calculat cit iese pe metru patrat..este super bine ..eu sper la mai putin acum cu noua criza..

Spor la construit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Buna fetelor!
Foarte bun subiectul asta cu case.
As fi interesata sa stiu cateva preturi la case .Mai exact cam la cat sa ridicat construirea unei case la rosu (cu muncitori la negru sau cu firma de constructie).
Noi avem un teren in Popesti si am dori sa facem o casa acolo cam peste 6 luni am dori sa incepem constructia.Stim ce casa vrem ,adica modelul ,va avea cam 160mp toata p+1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Asta e casa pe care o vrem http://www.icase.ro/casa.php?id=ce35&vedere3d=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Felicitari pentru casa Rufus!
Mie personal mi se par cam mari preturile, sau poate ca am ramas eu in urma.
Am citit ce ai scris mai sus si nu ai zis de suprafata utila pentru cele 2 familii.
Ce suprafata are terenul si ce deschidere?
Merci pentru raspunsuri

Va trebui sa incepem sa ne construim si noi o casa in curand si de aceea tot pun intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

pap.elena m-am uitat la proiect, e draguta casa, pe mine ridicatul la rosu anul trecut in august m-a dus la 250 mp, in regie proprie cu tot cu manopera, dar acum am auzit ca au scazut preturile la materiale, de ex eu am luat fierul cu 4,4 lei /kg si acum am auzit ca e 2,5 lei /kg
manopera a fost 55e/mp fara a 2 a placa ( adica la pod n-am mai turnat placa de beton, am facut cu lemn
daca turnam si la pod placa de beton manopera era 60 e

succes

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 13+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Felicitari pentru casa Rufus!
Mie personal mi se par cam mari preturile, sau poate ca am ramas eu in urma.
Am citit ce ai scris mai sus si nu ai zis de suprafata utila pentru cele 2 familii.
Ce suprafata are terenul si ce deschidere?
Merci pentru raspunsuri

Va trebui sa incepem sa ne construim si noi o casa in curand si de aceea tot pun intrebari

Mihaela

Terenul are 505mp (16,80 m la strada si 30,05 adancime).
Suprafata utila se poate calcula, insa cred ca mai interesant este daca iti spun pe incaperi.
Fiecare casa are (suprafete utile): la demisol-garaj 19,15mp, camera centralei 3,50mp si camera diverse (camara sau fitness sau spalatorie-inca nu stim)10,90mp; la parter: living 28.20mp, Bucatarie 10,75mp, camara 2,90mp si grup sanitar 3,45mp; la etaj: doua dormitoare 21,30 si 19,45 mp, spatiu de depozitare 3,45mp si baie 8,50mp. Sora mea se opreste aici, eu mai am o mansarda cu aceeasi configuratie ca etajul. Restul suprafetelor sunt holuri, casa scarii, tot utile, dar depinde cum calculeaza fiecare.

Teoretic, va arata asa: http://www.holdthatpic.com/albums/Rufus/constructia-casei

Mergi la inceput