INSEMINARE (28)
Raspunsuri - Pagina 6
anaconda2 spune:
Anais , bafta !!
Anamy , primele 2 IA le-am facut cu clomifen . A 3 a , cu Gonal , si am si ramams gravida ! Insa am pierdut sarcina la 7 sapt , am spus mai sus . La a 4 a , tot Gonal am facut , insa nu s-a prins . Acum , la a 5 a IA (o fac maine), tot cu Gonal am facut stimularea .
Ii poti propune dr tale sa faci cu Gonal . E si alegerea ta ! Clomifenul in primul rand ca este f slab ptr stimulare , si in al doilea rand , subtiaza endometru . Oricum , mai mult de 2 luni consecutiv , sa nu faci stimulare cu clomifen . Nu e indicat , din aceleasi motive , iti face varza endometru . Cu Gonal , ai avea mai multe sanse , ptr ca se fac peste 5 foliculi , si de calitate ! Insa mai depinde si de organism . Au ramas fete gravide si stimulate cu Clomifen , chiar de la prima luna . Deci nu stiu unde e regula , pana la urma...
Bafta si tie !
casamihaela spune:
anaconda2 ce ai scris tu despre clomifen ca iti subtiaza endometru o fi valabil si pentru ovamit??? ca eu am fost la echo in z 9si aveam 2 fuliculi pe ovarul stang unu de 10mm si unu de 15mm iar endometru era doar de 4 mm.
de cate ori am mai facut monitorizari endometru ere intodeauna de 8mm in z a 10 si 10mm in z a 11.
eu ma duc iar maine la monitorizare si vineri la inseminare dar daca nu mai creste endometru ma mai insemineaza?
anaconda2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui casamihaela anaconda2 ce ai scris tu despre clomifen ca iti subtiaza endometru o fi valabil si pentru ovamit ??? E ACELASI LUCRU ! SUBSTANTA SE NUMESTE CLOMIFEN ! ca eu am fost la echo in z 9si aveam 2 fuliculi pe ovarul stang unu de 10mm si unu de 15mm iar endometru era doar de 4 mm. FOLICULUL DE 10 MM E CAM MIC PTR ZIUA 10 . PROBABIL CA NUMAI CEL DE 15 O SA FIE DOMINANT , SI VEI FACE CU EL INSEMINAREA . CUM ITI FACE ECOGRAFIILE , LA CATE ZILE ? IDEAL E LA 2 ZILE , PTR INCEPUT , APOI CAND CRESC FOLICULII , AR TREBUI DE 2 ORI PE ZI . DIMINEATA SI DUPA AMIAZA , CA SA NU RATEZI CUMVA TIMMING-UL PTR IA . ENDOMETRU E SUBTIRE , INSA ...IN CRESTERE ! ARE TIMP , APOI BAGI UTROGESTAN SA-L INGROASE . A DOUA ZI DUPA IA . de cate ori am mai facut monitorizari endometru era intodeauna de 8 mm in z a 10 si 10mm in z a 11. eu ma duc iar maine la monitorizare si vineri la inseminare DAR LA CE DR ESTI TU....? DEJA TI-A "PROGRAMAT" PTR VINERI INSEMINAREA ?! DE UNDE STIE CA VOR FI OK FOLICULII SI ENDOMETRU IN ACEL MOMENT ? CEL DE 10 MM TREBUIE SA AIBA TIMP SA CREASCA ...AR FI BINE SA-I FOLOSESTI PE AMANDOI , NU SOAR PE CEL DE 15 , CARE VINERI PE LA PRANZ , O SA AJUNGA DEJA PE LA 20 MM . SPER !! dar daca nu mai creste endometru ma mai insemineaza? BA DA ...TI-AM ZIS CE SA FACI DUPA ... PAREREA MEA ,INSA TU URMEZI SFATURILE DR TAU .. BAFTA !!! SA-MI SPUI CE VALORI AI AVUT VINERI . SA INSISTI SA-TI FACA O ECO INAINTE ! SI UITA-TE SI TU PE MONITOR.... |
mes spune:
buna seara!
va cer parerea in legatura cu procedura inseminarii. as vrea sa incerc o inseminare - m-am gandit la Medlife, fiindca pare mai usor. dupa voi, cam care este perioada cand as putea obtine cel mai devreme o programare si...daca pot face inseminare fara stimulare ( se pare ca eu am ovulatie ok)
multumesc pentru ajutor,
mes
casamihaela spune:
Anaconda2 multumesc pentru raspunsuri esti o draguta te pup.
azi z 11 am fost iar la monitorizare 1 fulicul predominant de 19mm de celalant nu mia zis nimic endometru de 6mm cam mic.
eu fac monitorizarile la mine in Pitesti si ma duc la alt dr in Bucuresti la inseminare. deci dupa echo de azi am sunato pe dr care ma insemineaza si iam spus rezultatele de azi si mi-a dat sa introduc ovule ovestin 2la pranz,2 diseara si 2 maine de dimineata,dupa aceia maine echo si sa o sun iar cu noile rezultate.
astept ziua de maine sa vedem cei de facut dar oricum sant un pic suparata ca eu nu aveam stfel de probleme.
anaconda fuliculi de 10mm si 15mm erau in z a 9 iar azi in z a 11 cel de 15mm era de 19mm.
anaconda2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui casamihaela Anaconda2 multumesc pentru raspunsuri esti o draguta te pup. azi z 11 am fost iar la monitorizare 1 fulicul predominant de 19mm de celalant nu mia zis nimic endometru de 6mm cam mic. eu fac monitorizarile la mine in Pitesti si ma duc la alt dr in Bucuresti la inseminare. deci dupa echo de azi am sunato pe dr care ma insemineaza si iam spus rezultatele de azi si mi-a dat sa introduc ovule ovestin 2la pranz,2 diseara si 2 maine de dimineata,dupa aceia maine echo si sa o sun iar cu noile rezultate. astept ziua de maine sa vedem cei de facut dar oricum sant un pic suparata ca eu nu aveam stfel de probleme. anaconda fuliculi de 10mm si 15mm erau in z a 9 iar azi in z a 11 cel de 15mm era de 19mm. |
sunt bune valorile !! succes !
anamy spune:
casamihaela succes
cu asa productie sigur o sa reusesti
anaconda tu cand faci IA?sau ai facut deja?succes si tie
eu am fost la eco z11 un singur folicul de 8mm si restul multi si mici
deci aspect de ovare micropolichistice
am luat 2 tab clomi/zi
cand luam 1 tab m avut productie mai buna ca luna aceasta.
sper sa mai creasca foliculul pt ca in fct de el fac sau nu IA
mara80 spune:
iti timn pumnii anaconda!sunt sigura ca vei reusi!in curand vei avea si tu un bebic!
mara