INSEMINARE (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

anaconda sa iti ajute Dumnezeu sa iti reuseasca sa ai 2 liniute peste 14 zile si doresc asta tuturor fetelor indiferent ca fac sau nu inseminari sa aibe suces la bebe.
eu am fost iar astazi la monitorizare z12 endometru era de 7mm dupa 6 ovule ovestin,si fulicul de 21\20mm.am facut aseara la ora 10 pregnil iar maine ma duc la inseminare la ora 9, sper sa nu se sparga pana atunci.
va pup si va astept cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Multumesc fetelor pentru urari ! La fel va doresc si voua !

Citat:
citat din mesajul lui casamihaela

anaconda sa iti ajute Dumnezeu sa iti reuseasca sa ai 2 liniute peste 14 zile si doresc asta tuturor fetelor indiferent ca fac sau nu inseminari sa aibe suces la bebe.
eu am fost iar astazi la monitorizare z12 endometru era de 7mm dupa 6 ovule ovestin,si fulicul de 21\20mm.am facut aseara la ora 10 pregnil DE UNDE AI LUAT .... ? iar maine ma duc la inseminare la ora 9, sper sa nu se sparga pana atunci. DAR DE CE NU AI FACUT-O ASTAZI ?? NU INTELEG ! ERA MAI BINE SA ASTEPTE SPERMATOZOIZII PE TROMPE , CARE TRAIESC MAI MULT , DECAT INVERS , SA STEA OVULUL LA ASTEPTARE... AI VALORI F BUNE , O PUTEAI FACE DE AZI . PAREREA MEA ...DE VETERANA . DAR MA ROG , DACA DR TAU A DECIS ALTFEL , ASTA E ...
va pup si va astept cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Anaconda,in primul rand iti doresc din tot sufletul sa ai un bebe !
apoi, spune-mi te rog si mie,in procent pe o scara de 1-100 cate doamne au ramas insarcinate la dr.T?!
Ca dupa calculele mele sunt tare putine..poate gresesc io..mai stii?La drept nu se face aritmetica... poate am serioase lacune

si mai am o nelamurire:de ce pe toate pacientele le pune sa faca laparo?adica chiar toate au nevoie?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Uffff, Gaby, din pacate nu stiu cine-ti poate raspunde la intrebarea asta! Si eu mi-o pun, destul de frecvent...
Probabil ca exista cateva, si poate n-au intrat pe site sa scrie...sau poate nu exista!
Eu eram ieri destul de sceptica, pt ca, dupa parerea mea de necunoscator, foliculul s-a spart cu-o seara inainte, iar eu am facut IA a doua zi la 2pm. Am intrebat biologul care-mi sunt sansele, mi-a zambit luuuung, si mi-a spus ca asta hotaraste medicul care mi-o face. Oare daca era optim, nu m-ar fi incurajat?
L-am intrebat pe Tutu daca va fi bine si-a zis ca da, dar oare putea sa-mi spuna ca sper degeaba?
Nu's ce sa zic, insa refuz sa-mi imaginez ca voi ramane insarcinata, imi spun ca nu cred, ca macar peste 2 sapt sa nu plang ca o disperata cand va fi z1! Si probabil o s-o iau de la capat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Buna fetelor. Am facut testul azi dimineata....negativ. Ma asteptam, pentru ca aveam niste scurgeri roz, pe care, prin incapatanarea mea, am interpretat tot in semn pozitiv....ce tampenie...asta ca sa vedeti si voi, cum vedem lucrurile , sau cel putin cum le vad eu. Aveam toate semnele ca-mi vine Cm, cu dureri de spate, intepaturi de ovare, pe care de fapt le negam, in mod inconstient si le interpretam ca fiind semn de sarcina...De maine incep o noua numerotare. Va fi z1, si IA nr.3 si ultima Eu aici ma opresc si voi trece spre capitolul FIV. Altfel nu are rost, cel putin asa gandesc acum...
Pupici la fete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

andrtutzac buna dimineata
nu trebuie sa te opresti aici,dupa 3 IA nu poti sa treci la fiv,e prea devreme
poate nu ti-a nimerit dr ovulatia cine stie,normal se fac pana la 6 IA si dupa aceea se trece la fiv
nu te lasa mai incearca
eu sant la a 3 IA luna aceasta,cu o productie destul de proasta,
am 1 folicul dominant de 13-14mm ,restul sant vreo 5 bucati de 10 mm
si asta la 2 tablete de clomifen,iat la o tableta am avut 2 foliculi mari.
eu sper sa mai creasca cel dominant,in ziua 11 era de 8mm,deci a crescut
am intrebat dr si mi-a spus ca e bine sa fie numai unul si nu mai multi.
acum astept,ce o vrea dzeu daca nu va fi luna asta,luna viitoare incerc din nou dar total in alta parte,nu la cluj ci la sibiu.
apropo si dr meu a zis ca s-ar putea sa fie o endometrioza ceva pe acolo care nu lasa foliculii sa se dezvolte sau ceva de genul
eu nu cred sa am asa ceva!!!

Mergi la inceput

si totusi cate au reusit sa ramana insarcinate (si la a cata inseminare)si cate n-au avut parte de laparoscopie?ca io-s mai batuta in cap si pana nu ma edific e cam greu

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna tuturor, vreau si eu un dar bebele intarzie sa apara.Am inceput serios sa ma gandesc la IA si FIv De curand am fost si la un endocrinolog care mi-a spus ca pt IA trebuie facuta o stimulare ovariana cu clomifen.Luand acest medicament cica se produc mai multi foliculi.Eu nu am o problema cu ovulatia, decat ca am ciclu cam la 33 de zile.Intrebarea mea este : Acest medicament fiind un dozaj hormonal nu te deregleaza mai tare?A avut cineva rezultate bune dupa un asemenea tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Gabriela , statistica asta cu reusitele lui dr T , nici el nu cred ca le mai stie , insa sunt destule , asa mi-a zis bioloaga cu care lucreaza el ! Chiar si cu tripleti , din IA , sunt o gramada ! A spus ca o sa vorbeasca cu el in sensul acesta , ca sa faca o statistica la reusite . Insa nu a avut timp ..
Personal stiu cazuri cand inca de la prima monitorizare au ramas gravide , sau chiar de la prima IA . Insa depinde mult de ce are femeia , depinde de organism...bla bla bla .
Cum am mai spus , nu consider ca e vina lui T , ca din 4 IA , mi-a reusit numai una ! Mi-a demonstrat ca se poate , m-a lasat gravida in nici 3 luni de zile ...in conditiile in care nu m-am ferit deloc in 20 de ani de viata sexuala ... , si tot n-am ramas . Decat 2 avorturi spontane , mai in tinerete . Eu am incredere in el ! IerAcum 2 zile am facut ce-a de-a 5 a IA . Sper sa fie cu noroc ! Si daca nu va fi ....voi continua , cu a 6 a .... Pana reusesc , ca stiu ca am sanse .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Gabriela , statistica asta cu reusitele lui dr T , nici el nu cred ca le mai stie , insa sunt destule , asa mi-a zis bioloaga cu care lucreaza el ! Chiar si cu tripleti , din IA , sunt o gramada ! A spus ca o sa vorbeasca cu el in sensul acesta , ca sa faca o statistica la reusite . Insa nu a avut timp ..
Personal stiu cazuri cand inca de la prima monitorizare au ramas gravide , sau chiar de la prima IA . Insa depinde mult de ce are femeia , depinde de organism...bla bla bla .
Cum am mai spus , nu consider ca e vina lui T , ca din 4 IA , mi-a reusit numai una ! Mi-a demonstrat ca se poate , m-a lasat gravida in nici 3 luni de zile ...in conditiile in care nu m-am ferit deloc in 20 de ani de viata sexuala ... , si tot n-am ramas . Decat 2 avorturi spontane , mai in tinerete . Eu am incredere in el ! IerAcum 2 zile am facut ce-a de-a 5 a IA . Sper sa fie cu noroc ! Si daca nu va fi ....voi continua , cu a 6 a .... Pana reusesc , ca stiu ca am sanse .

Anaconda,io in viata,si mai ales in cazul de fata nu ma iau dupa ce a spus biolgul sau tanti x ca a auzit ea.Io vreau date ,doamna,date.afisate undeva pe un site,si cel mai important sa fie si reale!
Iti doresc mult noroc in incercarile tale...dar io nu pricep asta"Mi-a demonstrat ca se poate , m-a lasat gravida in nici 3 luni de zile ..."(...)"IerAcum 2 zile am facut ce-a de-a 5 a IA ".Pai ori ai ramas gravida ori incerci a 5-a oara?!

Io nu zic ca -i musai sa raman prima oara insarcinata,dar macar a 2-a oara am pretentie...cel putin daca se poate...ca drept sa-ti spun matrita de bani nu-i la mine !Io cred ca si domn doctor are familie de intretinut da'... totusi.
La intrebarea mea cu laparoscopia nu mi-ai raspuns!Sau e un ritual.Vrei,nu vrei,ai sau n-ai nevoie esti obligat sa faci laparo.Refuzi?!Mergi la alt medic! In fine...

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput