INSEMINARE (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Dupa inseminare ca si dupa FIV se fac doar dusuri caldute. Exclus baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Bios Diagnosis- pe strada Roma (Atentie, nu BIOS, care, daca nu ma insel e pe aceeasi strada) face analize si sambata. tel 021 2305500

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

haideti fetelor nu se mai insemineaza nimeni luna asta?
ma duc saptamana viitoare la eco,sper sa am mai multi foliculi ,am marit doza la 2 tablete clomi/zi.

succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

buna fetele eu ma duc luna asta la inseminare.A doua la mine sper sa fie cu noroc.diferenta e ca pe asta o fac cu stimulare pentru mai multe sanse sper eu.iau ovamit din z a 3 timp de 5 zile si sant tare curioasa cati fuliculi o sa am la monitorizare eu nu am probleme cu ovulatia.va tin pumni la toate sa fie cu 2 liniute la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusce spune:

Si eu urmez, din nou.
Luna asta cred ca va fi si la mine cu stimulare.Maine ma duc la eco si imi spune dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

ANACONDA, am ramas gravida fara inseminare si fara stimulare, a doua luna dupa GONAL F. Ceva se intampla ca asa am ramas si cu copilul care il am acum, am facut CLOMIFEN, si am ramas a 2 luna. Prietena mea in Italia la fel a facut stimulare cu Clomifen si tot a 2 luna a ramas. Ea mi-a zis ca asa este normal, asa i-au zis medicii. O sa o sun sa o intreb din nou care este chestia, ca eu nu inteleg. Si luna asta trebuia ss fac insseminare, dar am zis ca daca data trecuta am ramas dupa stimulare a doua luna sa incerc si luna asta. Si uiati ca ma ramas. O sa incerce si sora mea luna viitoare si o sa va tin la curent.Nu mai zic ca facusem 3 luni de monitorizari si nimic. Daca stiti care este explicatia spuneti-mi si mie ca eu nu inteleg.
ANACONDA, cred ca ma mai tii minte ca tot eu te-am intrebat cate luni tine efectul la Gonal.Sunt in 4 saptamani si testele sunt pozitive. Nu cred ca poate fi altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Riloasa , felicitari !! Eu fac joi a 5 a IA , tot stimulata cu Gonal . Sa vedem ce-o iesi ... Eu sper sa iasa .
La mine dupa 2 luni de stimulari cu Clomifen , in care nu s-a prins , s-a prin la a 3 a IA , cu Gonal , insa n-a fost sa fie ...
A 4 a , tot cu Gonal am facut-o , insa nu am nimerit timming-ul ...din vina mea , ptr ca am inteles ceva gresit dimineata la monitorizare , si la ora 2 am mers la cabinet cu proba deja preparata ! Si de fapt , timpul optim , era abia a 2 a zi ....
ca simteam cum pleznesc foliculii in mine....ca floricele in ceaun.. .
Sa vedem acum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Buna fetele! Vin si eu pe acest forum sa invat de la voi, sa ma mai incurajez,..., ca luna asta voi face prima inseminare.
Va tin pumnii la toate si sper sa fim cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Anais - mult succes
Iti doresc sa se prinda bb din prima

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetelemaine dimineata ma duc la doctor pt eco,sant in z 11 si abia astept sa fac IA.este a 3a IA care o fac,stimulare clomi2tab/zi.pe mine nu a vrut dr sa ma treaca inca pe gonal pt ca e prea devreme,sa mai incercam cu clomi.
va voi tine la curent cu marimea foliculilor.asa sa faceti si voi.
anaconda succes la IA.tu ai inceput de la prima IA sa faci stimulare cu gonal sau clomi?
tuturor fetelor inseminate sau care urmeaza va tin pumnii,haideti cu 2 liniute!!

Mergi la inceput