INSEMINARE (28)
Raspunsuri - Pagina 4
tusce spune:
Dar stiti ce ma framanta pe mine de o saptamana incoace?
Mie de ce mi-a dar doctora sa iau duphaston 14 zile, imediat dupa inseminare, care a fost facuta in ziua a 12-a a ciclului, fara sa stiu "eu" daca am ovulat inainte de inseminare sau nu.Si mi-a mai zis sa-mi fac testul dupa ce termin cu duphastonul.Asta ar veni in ziua 26 de ciclu, cand eu am ciclu de 28-29 de zile?
Din cauza asta eu nu dorm noptile si astept sa termin pastilutele, si ma gandesc daca nu cumva mi-a fost inhibata de fapt ovulatia....
tusce spune:
Dupa spusele doctoritei ar trebui sa-mi fac test joi.De-abia astept.Din pacate, nu stiu daca ar trebui sa-mi pun sperante sau nu, dar cert e ca mai am doar 4 zile, si nici un simptom.Nici macar durerea de sani de pana acum, care incepea cu o saptamana inainte.
cipcirip spune:
Scuze Georgia , acum am vazut intrebarea ta. Eu nu sunt din Buc shi deci nu te puteam ajuta cu un raspuns la intrebarea ta. Din pacate la mine BHCG a ieshit in zi 14 de la inseminare 2,68 shi deci tb sa o iau de la capat. Imi pare rau shi pt testul tau negativ dar ar tb totushi sa-tzi faci shi un test de sange ca sa vezi valoarea. Ceva tratamente nu a facut sotzul tau? Poate reushitzi sa imbunatatiztzi spermograma.
Fetelor voua ce va spune un BHCG de 2,68? ca a incercat sa se prinda dar nu a reushit? . Eu am facut cu 15 zile inainte de analiza un pregnyl de 5000 shi nu cred ca valoarea se datoreaza pregnylului.
?????????????
Cirip
andrutzac spune:
Buna! Am facut inseminarea vineri. Vreau sa va spun ca mi-a fost fff rau dupa. Am patit ca data trecuta, si nu cred ca am luat vreunmicrob....Am intrebat-o pe dr mea si mi-a spus ca asa reactionez eu la gonal F. Nu prea il suport. Dar mi-a fost asa de rau, adica am avut dureri de ovare ca noaptea am vomitat de durere....si cand ma duceam la toaleta cand faceam "pipi" vreau sa va spun ca ma urcam pe pereti de durere. Si acum ma mai doare cand ma duc , dar cu o intensitate muuult mai mica. Data trecuta m-a tinut febra 2-3 zile , acum doar 1 zi , dar durerile muuult mai mari...Voi ati mai patit asa ceva?
anaconda2 spune:
Andruta , durerea de care spui nu are nici o legatura cu Gonalul ...ca nu l-ai suporta tu . Parerea mea .
Eu am facut 3 IA cu Gonal , deci sunt in tema . Tocmai mi-am facut test dupa cea de-a 4 IA , si este negativ . O sa incept zilele astea iar stimularea cu Gonal F , ptr ce-a de-a 5 a...
Durerea de care te vaiti tu , s-ar putea sa fie de bine , totusi !! Asa am simtit si eu cand am ramas gravida dupa ce-a de-a 3 a IA (insa atunci am pierdut pe bb, la 7 sapt...). Te-a durut cand a intrat cu cateterul prin col ? Ai simtit cum s-a "dus" cu presiune sperma pe trompe ?
Probabil a lucrat putin brutal dr ta , si ti-a miscat colul prea mult , sau a atins ceva pe acolo . Iti va trece , stai in apa calda in cada . Ai luat No-spa ?? E relaxant , bun ptr contractiile uterine si iti trece durerea imediat .
anamy spune:
ANDRUTZAC aceleasi simptome am avut si eu dupa prima inseminare,stimulare cu clostilbegyt am facut,nu cred ca are legatura cu gonalul,ci mai degraba cu faptul ca ai facut vreo infectie de la furtunul cu care te insemineaza.am avut febra,dureri de burta,ovare,spate si frisoane,l-am sunat pe dr sa vad ce se intampla si mi-a spus sa i-au ampiciliuna si antiinflamator.deci era o infectie ca altfel nu recomanda antibiotic.dar asta nu te va impiedica sa ramai gravi stai linistita.apropo m-a tinut cam o zi durerile,dar dupa aceea incetul cu incetul mi-am revenit.
a 2 a inseminare nu am mai simtit nimic dar la cateva ore am facut o vaginita sau cum se numeste ,pt ca nu erau 'fiarele' lor cu care iti deschid colul nesterilizate.
cam asta este experienta mea la cluj cu inseminarile.
ANACONDA2 in nici un caz dupa inseminare nu e voie baie fierbinte pana la test ,mai degraba dusul si am citi ca ajuta f f f f mult contactul sexual dupa IA pt a se reumple trompele mereu cu sperma proaspata si atunci sant sanse mai mari sa ramai.
succes fetelor !!!eu astept sa-mi vina rushii care nu mai vin,am facut HSG pe 20 august si de atunci nimic.cum apare ,imediat programare pt IA.
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamy ANDRUTZAC aceleasi simptome am avut si eu dupa prima inseminare,stimulare cu clostilbegyt am facut,nu cred ca are legatura cu gonalul,ci mai degraba cu faptul ca ai facut vreo infectie de la furtunul cu care te insemineaza.am avut febra,dureri de burta,ovare,spate si frisoane,l-am sunat pe dr sa vad ce se intampla si mi-a spus sa i-au ampiciliuna si antiinflamator.deci era o infectie ca altfel nu recomanda antibiotic.dar asta nu te va impiedica sa ramai gravi stai linistita.apropo m-a tinut cam o zi durerile,dar dupa aceea incetul cu incetul mi-am revenit. a 2 a inseminare nu am mai simtit nimic dar la cateva ore am facut o vaginita sau cum se numeste ,pt ca nu erau 'fiarele' lor cu care iti deschid colul nesterilizate. cam asta este experienta mea la cluj cu inseminarile. ANACONDA2 in nici un caz dupa inseminare nu e voie baie fierbinte pana la test ,mai degraba dusul si am citi ca ajuta f f f f mult contactul sexual dupa IA pt a se reumple trompele mereu cu sperma proaspata si atunci sant sanse mai mari sa ramai. succes fetelor !!!eu astept sa-mi vina rushii care nu mai vin,am facut HSG pe 20 august si de atunci nimic.cum apare ,imediat programare pt IA. |
ana ,intra pe mess sa vorbim.
http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png
iuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tusce Dar stiti ce ma framanta pe mine de o saptamana incoace? Mie de ce mi-a dar doctora sa iau duphaston 14 zile, imediat dupa inseminare, care a fost facuta in ziua a 12-a a ciclului, fara sa stiu "eu" daca am ovulat inainte de inseminare sau nu.Si mi-a mai zis sa-mi fac testul dupa ce termin cu duphastonul.Asta ar veni in ziua 26 de ciclu, cand eu am ciclu de 28-29 de zile? Din cauza asta eu nu dorm noptile si astept sa termin pastilutele, si ma gandesc daca nu cumva mi-a fost inhibata de fapt ovulatia.... |
Sa stii ca aceeasi temere am avut-o si eu. Eu am facut inseminarea la ora 18 si mi-a dat Duphastonul sa-l incep a doua zi dimineata. Mie mi-a fost teama sa-l incep dimineata, ptr ca ma gandeam ca daca nu am ovulat sigur si sa nu inhib ovulatia, l-am inceput de seara, adica dupa 24 ore de la inseminare.
Eu in timpul inseminarii am uitat sa intreb daca ovulatia a avut loc sau nu.
Eu in z21 aveam progesteronul aproape de limita maxima (in luna din inaintea inseminarii) si m-am gandit ca nu-i problema daca il iau un pic mai tarziu.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
8+
tusce spune:
Multumesc mult iuca pentru raspuns.
Vad ca la tine a reusit inseminarea.Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.Sper ca o sa am si eu norocul tau.Oricum mai am doar un pic si o sa aflu.Spune-mi a fost prima ta inseminare?
iuca spune:
tusce iti tin si eu pumnii sa ai un rezultat pozitiv.
La mine a fost a doua inseminare.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
8+