INSEMINARE (28)
Raspunsuri - Pagina 14
anaconda2 spune:
Simona , tin pumnii !!
Eu fac Gonal , si urmeaza a 6 a IA ...cred ca luni sau marti sapt viitoare .
simona2 spune:
Multumesc
Apropo de stimulari, Ana...din cate am vazut pe net, Gonalul e cam la fel Menogonul, a.i. iti cer parerea...
Eu am facut luna trecuta cate 1 injectie cu Menogon, timp de 5 zile. Desi incepusera sa se dezvolte frumos mai multi foliculi, intr-un final doar unul a fost eliberat, abia prin z16..desi de obicei ovulez z12-z14. Luna asta, fara stimulare, foliculul s-a dezvoltat mult mai bine si ovulatia va fi z12 (ciclul meu are, in general, 26 de zile).
Crezi ca doza de 1 injectie e destul de mica si ca e oarecum firesc ca avut un singur folicul sau ar trebui sa ma ingrijorez pt ca nu raspund bine la stimulari? Stiu ca depinde de la organism la organism, dar citesc peste tot de x foliculi...iar eu eliberez mereu 1 (stimulata sau nu).
anaconda2 spune:
Simona , vb pe mess daca vrei , e mai mult de discutat....
Eu te-am bagat in lista , insa nu te-am vazut on deloc .
dasalina spune:
Buna fetelor!
Sunt noua pe forum, am citit ce ati scris pana cum si vreau sa va felicit pentru curajul cu care infruntati problema infertilitatii.
Si eu ma confrunt cu aceasta problema de aproape un an si la un moment dat m-am gandit si la inseminare artificiala. Nu mi-a recomandat doctorul doar ca asa m-am gandit eu ca mi-as atinge mai repede visul de a deveni mama. Doar ca ......sotul meu nu este la fel de incantat ca mine de aceasta metoda. Am citit mult despre IA si pe net si pe forumul desprecopii si am inteles ca nu este o metoda care-ti garanteaza o sarcina ci doar o speranta in plus. Poate sa se intample sau poate sa nu se intample. Pentru mine o IA nereusita ar fi un esec peste care as trece cu greu. Nu vreau sa-mi fac sperante degeaba. Nu stiu ce sa fac......nici cum sa-l conving pe sotul meu sa incercam, nici daca vreau cu adevarat sa incercam. E o dilema.
Rudele si prietenii ma sfatuiesc sa mai astept.
Voi cat timp ati incercat natural pana ati optat pentru IA?
Cum a reactionat sotul?
Va pup si le doresc IA reusita tuturor care incearca!
http://tt.lilypie.com/Vkxhp3.png
tusce spune:
dasalina, de cat timp incerci nu ne-ai spus?
Parerea mea e ca daca nu este cazul sa nu te grabesti.
casamihaela spune:
fetelor duninica seara pe la ora 21 a venit cm.intai dureri de burta si apoi rosu, dar problema e ca toata noaptea nu a curs mai nimic doar a patat tamponul si de abia de dimineata a inceput sa curga mai mult dar nu atat de mult ca inainte.
cand sa consider prima zi a cm duminica sau luni???si are o culoare aproape negru.
simona2 spune:
OK, facui si a 7-a IA. Dr a spus ca glera era f. "frumoasa", insa a avut dificultati cu introducerea cateterului...cu toate acestea, pt prima oara de cand fac inseminari,n-am simtit absolut nimic si nu mi-a curs nici un strop de sange...inainte simteam crampe ca la menstruatie (in timpul, dar mai ales dupa) si sangeram (putin) 2-3 zile dupa procedura. Chiar ma intreb...e posibil ca dr. sa rateze inseminarea? In ce masura tine de indemanarea dr.?
anaconda2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona2 OK, facui si a 7-a IA ASTA O SA FIE NOROCOASA ! . Dr a spus ca glera era f. "frumoasa", insa a avut dificultati cu introducerea cateterului...PROBABIL CA ERA COLUL "SUDAT" , DIN CAUZA DE GLERA... cu toate acestea, pt prima oara de cand fac inseminari,n-am simtit absolut nimic si nu mi-a curs nici un strop de sange PEI ASA SI TREBUIE ...inainte simteam crampe ca la menstruatie (in timpul, dar mai ales dupa) si sangeram (putin) 2-3 zile dupa procedura. ASTA PTR CA TI-A INTZEPAT ORI COLUL , ORI PE LA UTER . NU ERAU DE BINE NICI CRAMPELE , NICI SANGERARILE Chiar ma intreb...e posibil ca dr. sa rateze inseminarea? IN CE SENS S-O RATEZE ..? CA DACA A APUCAT SA INTRE CU CATETERUL PRIN COL , SI SA AJUNGA IN UTER , SI SA VERSE ACOLO GIGEII.....INSEAMNA CA SI-A FACUT TREABA ! DOAR TIMMING-UL SA NU-L FI RATAT ! In ce masura tine de indemanarea dr.? BINEINTELES CA TINE DE INDEMANARE ! |
dasalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tusce dasalina, de cat timp incerci nu ne-ai spus? Parerea mea e ca daca nu este cazul sa nu te grabesti. |
Incerc din ianuarie anul acesta. Anul trecut in octombrie am pierdut o sarcina la 5 saptamani. Doctorul mi-a zis sa astept 6luni pana la urmatoarea dar eu n-am avut rabdare.....asta e problema mea...rabdarea
http://tt.lilypie.com/Vkxhp3.png