INSEMINARE (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Dasalina, sa-ti spun parerea mea...ia-o ca atare pls...depinde destul de mult de varsta ta...daca ai pana in 30 de ani...iti permiti luxul de a mai astepta...daca ai mai mult...gandeste-te bine, fa-ti controalele/analizele de rigoare, convinge-ti sotul (sperie-l aratandu-i site-ul asta daca e cazul)si pune-te pe treaba. Eu pe la 25-26 de ani nici nu ma gandeam sa fac copii...si acum imi vine sa ma urc pe pereti ca nu m-am gandit sa incerc mai devreme...am pus cariera pe primul loc...dar acum nu ma mai satisface nici munca...eu vreau bebe...

Ana, prompta ca de obicei...multumesc. Sper sa fie cu noroc cum zici tu...doar ca felul cum baga cateterul, ba-l scotea, ba-l baga iar si se intreba ce are de nu merge de data asta...m-a pus pe ganduri...chiar ma intrebam daca n-o fi irosit gigeii prin vagin...eu cand am ramas gravida am avut cele mai puternice crampe din viata mea, nici nu stiu ce sa mai cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona2

Dasalina, sa-ti spun parerea mea...ia-o ca atare pls...depinde destul de mult de varsta ta...daca ai pana in 30 de ani...iti permiti luxul de a mai astepta...daca ai mai mult...gandeste-te bine, fa-ti controalele/analizele de rigoare, convinge-ti sotul (sperie-l aratandu-i site-ul asta daca e cazul)si pune-te pe treaba. Eu pe la 25-26 de ani nici nu ma gandeam sa fac copii...si acum imi vine sa ma urc pe pereti ca nu m-am gandit sa incerc mai devreme...am pus cariera pe primul loc...dar acum nu ma mai satisface nici munca...eu vreau bebe...

Ana, prompta ca de obicei...multumesc. Sper sa fie cu noroc cum zici tu...doar ca felul cum baga cateterul, ba-l scotea, ba-l baga iar si se intreba ce are de nu merge de data asta...m-a pus pe ganduri...chiar ma intrebam daca n-o fi irosit gigeii prin vagin...eu cand am ramas gravida am avut cele mai puternice crampe din viata mea, nici nu stiu ce sa mai cred.

multumesc simona pentru sfatul tau.
am 28 , nu 30 dar daca nu ma grabesc o sa nasc copilul la peste 30
Oricum.....cred ca o sa mai incerc o luna-doua natural.

http://tt.lilypie.com/Vkxhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Buna fetelor cele care atzi mai facut stimuylare cu Gonal F imi putetzi spune cam cat creshte/zi un folicul? Mai mult de 2 mm este posibil? Eu ieri am facut eco shi cei 2 majori aveau 16.6 shi 17.5 . Maine ajung la clinica la Sibiu pt pregnyl shi vreau sa shtiu dc exista posibilitatea sa-i pierd pana maine. De ieri am redus doza de Gonal de la 2 la 1.

Simona 2 , nu e bine dc sangerezi la inseminare , asta inseamna ca tzi-a intzepat endometrul. La Polisano se fac inseminarile cu vezica f plina, sa simtzi ca plezneshti tocmai pt a ridica uterul shi a veni in linie treapta cu vaginul. A... shi se fac ecografic, iti arata cum picura acolo jucaushii

Menogonul nu e ac lucru cu Gonnal F. Menogon are FSH+LH iar Goanl F are numai FSH. Posibil sa rasp mai bine la Goanl F.

Cirip

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

cipcirip in mod normal cresc cam cu 1 mm pe zi deci eu zic ca nu ai cum sa ii pierzi. Eu ii aveam in ziua in care trebuia sa fac pregnil cam de 17-18 si faceam doza de 4 fiole de gonal pe zi. Deci nu te ingrijora si... mult noroc, sa se lase cu gravideala
Cocolyso am auzit si eu stirea cu compensarile la medicamente in dimineata asta. Ce nu inteleg eu e ce se intimpla cu cele care au afectiuni ale trompelor (sau care nu au trompe ), ele nu mai beneficiaza de medicamente compensate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Mara multzumesc pt raspuns shi urare , sper sa fie intregi foliculii maine la eco la clinica.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_grigore spune:

Buna si bine v-am gasit. Eu sunt noua la acest subiect, maine incerc prima inseminare la CF2 cu Dr. Matei si Dr. Bordinc, sper sa fie cu noroc. Intrebarea mea este daca stiti careva cam cat costa inseminarea la CF2? Multumesc si bafta multa la bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Tinanad cont de faptul ca e spital de stat, ar cam tb sa aiba preturile de la Giulesti - adica in jur de 2mil, dar... nu cred ca scapi mai ieftin de 4 mil (2mil procedura + 2 mil prepararea spermei).
Intrebarea suplimentara e daca in afara de pretul oficial (ma intreb daca vei primi chitanta) n-o sa mai dai ... vreo atentie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Sa va mai intreb ceva pe cele care faceti inseminari...cum va simtiti pe timpul tratamentului cu utrogestan? Eu in cele 2 saptamani de dupa ovulatie, as bate pe toata lumea, ma cert cu toata lumea (si asta nu e felul meu deloc)..ma intreb daca e de la utrogestan sau de la stresul cauzat de asteptarea rezultatului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Sincera sa fiu, eu n-am avut nimic de la utrogestan.
Insa, stresul e enorm, si cu fiecare zi care trece, cresc si sperantele ca e sarcina, si pe de alta parte se mareste si frica sa nu vina z1.

Dar, fiecare organism reactioneaza altfel la medicamente, asa ca totul e posibil.

Mergi la inceput