INSEMINARE (28)
Raspunsuri - Pagina 13
casamihaela spune:
eu sunt in z 12 de la inseminare simptome nu am si test facut de dimineata negativ.eu iau dufaston si dr a zis sa il iau pana imi vine menstra adica duminica. sa il mai iau in continuare sau sa il intrerup?
coletutza spune:
mai fetelor, specula, nespecula....daca iti trebuie acest medicamet, dupa ce incerci de ani de zile ca disperata sa ramai si tu gravida, ca n-ai dat in cap la nimeni ca sa te chinui asa, si dupa ce bagi milioane luna de luna in inseminari nereusite...eu una as da diferenta asta de la 200.000lei la 800.000lei pentru o fiola,doua....sa se imbogateasca ei din citeva sute de mii, si sa raman io gravida, pe bune.si ar mai trebui sa stiti ca am cumparat inclusiv de la clinica de fertilizare cu astfel de pret, fara chitanta....deci cred ca am identificat speculantii adevarati.
am mai scris pe forum despre acest subiect...eu ma intreb de ce nu se gaseste....facem si comanda....platim cit costa....dar nu se gaseste....m-am mai plins in farmacii, le-am rugat pe toate farmacistele sa preseze la depozite si mai sus, pe lant, pentru ca e o prostie ca acest pregnyl sa nu se gaseasca, nu vad la ce mai poate fi utilizat in afara de ce stim noi.
problema o au intr-adevar fetele care au nevoie cu zecile de pregnyl...mai bine ne-am uni toate si am face o reclamatie la MInisterul Sanatatii din Romania( care ne omoara de-adreptu')
cocolyso, eu una, daca o sa mai am nevoie vreodata(desi m-am cam saturat ), chiar te voi intreba daca ma poti ajuta.
coletutza spune:
casamihaela,
mie doctorul mi-a recomandat duphaston din z 15-z 25, daca vine menstruatia opresti duphastonul.
cel mai bine intreaba dr.
Cocolyso spune:
Coletutza si eu am incercat varianta de a face comanda la farmacie.
Am acceptat plangand faptul ca nu vor sa imi vanda macar o fiola ai am rugat sa fac comanda.
Mi s-a spus sec ca nu se poate ca depozitele nu au, ca nu se mai importa.
Si a venit natural intrebarea: pai si atunci medicii de ce il recomanda iar farmaciile si depozitele din moment ce exista aceasta cerere imensa de ce stau cu mainile in san?
La Medlife mi-au spus ca ei nu au, giulesti nu a vrut sa imi dea decat cu tot trat fiv.
Asa am inceput sa intreb in stanga si dreapta si o cunostinta a mea care are importuri din Grecia mi-a dat varianta cu cei 80 RON>
Mie chiar im pare rau ca am fost perceputa ca si o persoana care vrea sa faca bisnita!!!!!!!!!
Eu am descoperit site-ul asta de acum 2 ani de cand incerc sa am bebe, am un fiv esuat (sarcina mica pierduta la 5 zile de la hcg) si multe alte probleme si incerc si eu daca pot sa ajut cu ceva.
Eu am dat cei 80 RON insa nu am obligat pe nimeni sa ia sau sa apeleze la mine.
Situatia disperata in care am fost m-a facut sa scriu, insa pt ca am iscat situatia asta imi pare tare rau si chiar imi retrag intentia de a procura Pregnyl.
Fiecare se descurca cum vrea si cum ii e mai bine.
Subiectivismul ii caracterizeaza pe romani.
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
cosicel spune:
Cocolyso nu te acuza nimeni pe tine ca faci specula ci pe 'binevoitorul' care are asa mult bun simt incat profita de disperarea nostra si castiga bani de pe urma vanzarii de pregnyl!
Nu inteleg de ce te simti vizata... am spus clar ca asta e bisnita, si-o repet! Faptul ca tu ai comunicat ca stii pe cineva, nu are legatura cu afirmatia mea si nici pe departe nu m-am gandit ca tu le-ai vinde!
Cred in continuare ca e un nesimtit cel care face tranzactii d'astea si nu am ce sa-mi masor! Si nu-ti da nimeni siguranta sa daca faci pregnyl o sa-ti reuseasca IA! Da, se vor sparge foliculii in cele 36 de ore, dar oricum, ajunsi la o anumita dimensiune, se sparg!
Daca tu vrei sa cumperi, normal ca e alegerea ta, dar cand ai nevoie de cateva zeci de fiole... uite asa se imbogatesc niste 'gandaci'!
Si da, am fost in situatia asta disperata, crede-ma! Si uite ca am facut rost de pregnyl, de la oameni care nu il vand pt profit, insa chiar nu tb sa te simti atacata! Nu-i vina ta ca cineva il vinde asa scump! Doar ca, din pacate, noi ii incurajam!
simona2 spune:
Ana, sa ne spui ce ti-a spus dr. Tutunaru. In tot cazul, nu de da batuta, trebuie sa mergem inainte.
Sincera sa fiu, mi s-a intamplat de 2 ori vara asta sa-mi iasa testul de urina pozitiv (slab pozitiv chiar si pe Sure Check si la 15 dpIUI) si sa cred ca e sarcina, am avut si simptome...dar pana la urma nu a fost (cf testului de sange).
Am vorbit ieri cu dr mea si i-am spus ca ceva nu e in regula..pt ca am ramas relativ usor prin IA pe ciclu natural in Feb., iar de atunci...nimic. Ba, de la atatea injectii...am descoperit si un chist ciudat ieri, in afara ovarului, pe care o sa il mai analizam o data duminica. Am hotarat sa fac o laparoscopie saptamana viitoare, mai incerc apoi o inseminare si, daca nu se intampla nimic, ciclul viitor fac FIV. Mi se pare putin ciudat ca toate, dar absolut toate analizele/testele mi-au iesit ok, sotul e ok..si totusi trebuie sa ma gandesc la FIV. Scuzati butoiul cu melancolie
anaconda2 spune:
Simona , merg azi la T .
Parerea mea e sa nu te gandesti atat de repede sa faci FIV ! Pentru ce ?! Atata timp cat si tu si sotul sunteti ok !! O sa reusesti prin IA pana la urma , insa trebuie nimerit timming-ul perfect ! Daca tu ai trompele bune si gigeii sunt cat de cat acceptabili...nu are de ce sa nu se prinda bb prin inseminari . Asta e logica , si tot pe asta ma bazez si eu . Ptr ca , daca am reusit o data , din 3 incercari , inseamna ca se poate . Nu inteleg ce s-a intamplat de data asta , cu acel test pozitiv , dupa care sa-mi vina cm , apoi bhcg- cu val 1 . Probabil avort menstrual , ca nu s-a nidat bine bb , sau ....nici nu eram gravida , si testul pozitiv a iesit probabil de la Pregnilul de acum 14 zile ...desi ...trebuia sa iasa din corp hormonul de cateva zile in urma . Nu stiu ... Si deja nu mai conteaza . Cam pe 25 , vreau sa fac iar IA , dar de data asta fara stimulare . Ca le-am facut cam in lantz , si mi-e frica de atatea stimulari , sa nu dau in alte alea...
simona2 spune:
Nu mai am timp de laparo ciclul asta. Fac maine ovidrel (n-am timp nici sa astept pregnylul de luni pt ca am deja folicul de 19 mm azi, z10,si de data asta inseminam la 24 de ore de la injectia cu HCG, adica luni dupa amiaza). Sunt destul de optimista, pt ca atunci cand am ramas tot in ziua 12 am facut IA.
Multumesc pentru sfat, Ana, daca nu se prinde luna asta, ma gandesc sa fac laparoscopia, apoi mai incerc un ciclu cu stimulari (menogon)si abia pe urma ma gandesc iar la FIV.
Tineti-mi pumnii!
mara80 spune:
eu fac a doua luna de stimulare cu closty(z2-z6:1/zi) si pregnyl(facut azi z12 cu un folicul de 22.5mm:doza dubla 10.000 unitati) apoi din z 15-z36 utrogestan ovule-2/zi.
sper sa fie bine!daca nu in decembrie fac laparoscopie,poate asa se va intampla minunea.
am o prietena care a facut laparo in iunie si in august a ramas.tot asa:nu avea nici o problema,nici ea,nici sotul.drilingul ovarian se pare ca i-a fost de leac!
mara
mara80 spune:
iar in legatura cu pregnylul:se gaseste in grecia,mai precis in atena,stiu sigur,si costa 10 euro fiola.
daca aveti pe cineva acolo si pe langa asta o lada frigorifica ptr transportcred ca nu trebuie sa mai platiti atatia bani in plus!
s-ar putea aranja si cu cel care face curse in grecia!
mara