INSEMINARE (28)
Raspunsuri - Pagina 12
casamihaela spune:
felicitari Anaconda am vazut ca ai reusit am intrat la pacientele dr T. oricum te felicit si aici, mi-ai mai ridicat si mie moralul ca cazuse rau de tot.
cosicel spune:
Mai, nu vreau sa fiu rautacioasa, da' asta e bisnita! In Italia costa 5E/f de 5000ui! Asa ca sunt convinsa ca si in Grecia pretul e aproximativ la fel! Sa ceri 400% pt o fiola... si cum in cazul anacondei, sunt necesare cam 8f/luna.... Doamne, ce oameni am devenit!
simona2 spune:
Ana...eu primesc luni 3 fiole de pregnyl din Cipru, dar luna asta imi trebuie doar 1, a.i. daca nu reusesti sa faci rost din alta parte, pot sa iti dau tie 2...poate da DD si n-o sa mai am nevoie luna viitoare. Pe mine ma costa 15.5 Eur o cutie cu 3 fiole.
Let me know.
Cocolyso spune:
Cosicel, eu am vrut sa ajut.
Ai fost vreodata in situatia in care sa ai nevoie de injectie sau medicament si sa nu ai de unde sa iei?
Eu luna asta am facut stimulare pt inseminare insa ovulatia a fost pe dreapta (trompa dreapta e ca si moarta) si nu am facut inseminare insa pentru spargerea foliculilor aveam nevoie de Pregnyl.
Am umblat o saptamana dupa fiole (imi trebuiau 2 de 5000) si NIMENI nu a vrut sa imi dea (farmacii), cu bani evident.
Nu am mai facut pt ca nu am avut si mers mai deprate cu riscul de a face chisturi, desi ''dnele'' farmaciste stiu pt ce ceri Pregnyl.
Imediat dupa aceasta intamplare (acum 10 zile) am dat sfoara in tara pt a-mi lua din afara Pregnyl, sa nu fiu si luna urmatoare in situatia in care ma rog cu banii in buzunar sa iau Pregnyl.
Eu am 4 fiole pe care le-am cumparat cu 80 RON/buc si am scris aici doar pt a ajuta si NU PT A FACE BISNITA.
Fiecare e liber sa aleaga ce considera mai bun pentru el.
Te rog sa iti controlezi cuvintele inainte de a acuza!
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png
anaconda2 spune:
Cosi , bineinteles ca n-o sa incurajez specula ! , asa ca , oricat de tare mi-ar trebui , n-o sa dau 80-100 lei ptr o fiola , cand ea costa mai putin de 20 lei ! Si mie mi-ar trebui in jur de 30 de injectii ....nu 1 sau 2 !
O sa vad cum ma descurc , o sa-mi fac rost pana la urma ...
Simona , as vrea sa vb cu tine pe mess urgent , ca vad ca aici nu ai activat pm . Lasa-mi te rog id-ul tau de mess .
simona2 spune:
Probabil nu am voie inca sa-mi activez PM pt ca sunt in perioada de proba. Ana, suna-ma maine intre 9-5.30 (la birou) pe 031.402.86.23.
anamy spune:
felicitari ANACONDA2 si o sarcina usoara sa ai!!!
fetelor eu sant in z a 10 de la IA si simptomele m-au parasit de tot.am intrerupt utrogestanul intravaginal si sanii nu ma mai dor deloc in schimb aseara m-a durut burtica.temperatura azi dimineata era de 36,7.credeti ca s-a prins bebe la asa o temp. ?