INSEMINARE (28)
Raspunsuri - Pagina 11
bytzi spune:
lara,pregnyl vei gasi la clinicele unde faci inseminare,iti vor da ei nu trebuie sa umbli tu...uite stiu ca are la Giulesti,gynera,Polisano unde tot am sunat eu....asa ca nu-ti face griji ca vei gasi,eu ati doresc mult succes in lupta pt copilut,doamne ajuta
simona2 spune:
Ma intreb care e diferenta intre analiza de sange pt. depistarea anticorpilor antispermatici si testul postcoital. Daca prima e ok, a doua poate iesi rau? Sau depisteaza acelasi lucru?
Revin cu o intrebare mai veche (la care nu am primit inca raspuns): e ciudat ca dr mea nu mi-a dat niciodata sa fac analize hormonale (in afara de prolactina si LH)? Celelalte nu sunt la fel de determinante?(FSH,estradiol,progesteron).
Multumesc.
lara20 spune:
simo cred ca analiza anticorpi spermatici e mai sigura ,asa cred eu si cred ca daca iese ok nu are cum testul postcoital sa nu fie ok!
referitor la analize e ciudat ca nu ti le-a dat sa le faci pt ca toate sunt importante!
casamihaela spune:
Anaconda ce vesti ne dai? ai facut testul? eu il fac joi a 12 zi, dar cu cat eram atat de optimista dupa inseminare cu cat ma apropi de ziua a 12 devin foarte pesimista ca nu imi mai vine sa il fac.
ati mai pomenit asa ceva?
anaconda2 spune:
Cosi...:)))
Da , fetele , sunt gravida ! Dimineata am vazut vestitele 2 liniute !
In ziua 13 de la IA , s-a pozitivat testul de pi .
anaconda2 spune:
As avea mare nevoie de Pregnil ! Imi trebuie ptr sustinerea sarcinii , cate 1 inj la 4 zile . Ma poate ajuta cineva ? Daca mai are careva pe la frigider si nu-i trebuieste ...
Platesc , desigur .
simona2 spune:
Suuuuper! BRAVO ANA!!! O sa ai un racusorfrumusel si sanatos. La cat timp dupa pregnyl ai facut IA?
eu cum spuneam, banuiesc ca am ratat la ultimele doua IA, din cauza ca ovulam mai repede decat credea doctora...
Cocolyso spune:
Anaconda felicitari in primul rand!
Te urmaresc de ceva vreme pt ca si eu voi face inseminare.
Referitor la Pregnyl, eu am pe cineva care aduce din Grecia (si eu am avut disperata nevoie de Pregnyl si la celebra farmacie Tei nu au vrut sa imi dea iar la clinicile private nu iti dau decat daca faci la ei;eu eram la Medlife insa nu au avut sa imi dea si in disperare de cauza am apelat la toate cunostiintele).
Le vinde cu 80 ron/fiola de 5000 ui.
Daca cineva are nevoie da-ti PM.
O zi buna si plina de vesti bune.
http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png