INSEMINARE (28)
Raspunsuri - Pagina 10
anamy spune:
buna fetelor!!!
eu sant azi in Z a 6a de la IA.deocamdata nu simt nimic deosebit ,doar ieri am simtit intepaturi prin burtica dar de scurta durata.
anaconda2 cum iti d-ai tu seama ca esti deja gravi daca nu au trecut nici macar 2 saptamani de la IA?chiar m-ai facut curioasa ,spune-mi si mie!!!!!eu sper sa reusesti de data asta,la cate IA ai la activ sa fie cu ochisori!!!tuturor fetelorINSEMINATE ,aerilian,iaura21!!!!si nu numai
anaconda2 spune:
Simona , cum am mai spus , nu stiu daca ai citit din urma , la a 3 a IA am ramas gravida . Bineinteles ca imi daduse tratamentul de sustinere ! Pregnil , 1 la 4 zile , utrogestan - 4 pe zi ....si alte alea , dar astea sunt cele mai importante . Si cu toate astea....n-a fost sa fie . Sarcina s-a oprit din evolutie , cel mai probabil din cauze genetice . Adica embrionul a avut informatii genetice sa se dezvolte doar pana la 7 sapt..
Anamy , ... se simte ! Eu zic ca am toate simptomele , dar ....asteptam testul ! Marti sunt 12 zile de la IA , si o sa fac un test de pi dimineata , asa ....de control !
(Data trecuta mi-a iesit a doua liniuta pala , tot in ziua 12....)
simona2 spune:
Ana, am incercat sa iti trimit mesaj privat, dar mi-a aparut un mesaj care-mi spune ca tu nu primesti mesaje private...ciudat.
In tot cazul, am citit mai mult week-endul asta pe forum si am aflat mai multe despre tine. Poate reusesti sa imi trimiti tu un mesaj privat cu adresa de mess. Multumesc.
anaconda2 spune:
Simona , ba da , primesc mesaje ! Nu stiu de ce nu ai putut sa-mi trimiti . O sa-ti trimit pe mail ID-ul de mess .
bytzi spune:
anaconda scuze ca poate ai mai scris dar nu am citit tot din urma,tu cu cate gonal ai facut stimulare si ce rezultat ai avut....eu am facut sambata IA cu nr5 la Polisano la dr Ispasoiu,am facut stimulare cu un gonal din z 3 pana an z 11(deci 9)si am avut doar un folicul de 12mm an z9....apoi 16,5mm si endometrul de 8,5mm an z 11 am mai facut anca un gonal ,z 12 am facut pregnyl si z 13 IA ,acolo cand face IA face eco abdominal si foliculul nu se sparsese,deci cred ca mai crescuse....acolo trat de mentinere se face cu duphaston ...deci cand faci test,ce simtome zici ca ai?ati doresc sa vii cu un test pozitiv si cu reusita pana la capat,doamne ajuta,tu esti la dr Tutunaru?
anaconda2 spune:
citat din mesajul lui bytzi
anaconda scuze ca poate ai mai scris dar nu am citit tot din urma,tu cu cate gonal ai facut stimulare de regula , cate 8 inj si ce rezultat ai avut PESTE 5 FOLICULI....eu am facut sambata IA cu nr5 la Polisano la dr Ispasoiu,am facut stimulare cu un gonal din z 3 pana an z 11(deci 9)si am avut doar un folicul ??? SE PARE CA NU REACTIONEZI LA GONAL . CHIAR DELOC . PTR CA DUPA ATATEA INJECTII AR FI TREBUIT SA AI MULTI FOLICULI . PEI LA ATATA CHINUIALA , PUTEAI FACE INSEMINARE SI FARA STIMULARE , CA LUNA DE LUNA TOT FACI MACAR UN FOLICUL ! de 12mm an z9....apoi 16,5mm si endometrul de 8,5mm an z 11 am mai facut anca un gonal PTR CE TI-O MAI FI DAT SA FACI ....NU STIU ! CREDEA CUMVA DR TAU CA INTR-O ZI- DOUA MAI APAR PESTE NOAPTE INCA VREO 3-4 FOLICULI MATURI ? :)) ,z 12 am facut pregnyl si z 13 IA ,acolo cand face IA face eco abdominal NU ECO VAGINAL ?? si foliculul nu se sparsese NU E MUSAI...., AM MAI SPUS , PTR CA E MAI BINE SA ASTEPTE GIGEII PE TROMPE DECAT INVERS , SA STEA OVULUL LA ASTEPTARE , CAND ARE O VIATA MAI SCURTA ...ORICUM , TREBUIE NIMERIT TIMMING-UL ! deci cred ca mai crescuse .... acolo trat de mentinere se face cu duphaston ...deci cand faci test,ce simtome zici ca ai? MAJORITATEA CARE AR TREBUI SA FIE... ati doresc sa vii cu un test pozitiv si cu reusita pana la capat MULTUMESC ! SI TU LA FEL ,doamne ajuta,tu esti la dr Tutunaru? DAAAA :)) !
bytzi spune:
anaconda mie trat mi la dat prof Sthromer din Austria caci cu o luna an urma facusem stimulare cu closty si am avut un singur folicul de 20 in z 10 si Fsh meu era la limita ...inca un gonal mi-a dat an z 11 ca sa mai creasca foliculul.... doar cand face inseminarea se face eco abdominal sa se vada cum intra sperma,eco vag nu e indicat anainte de IA ca cica nu face bine gelul ala la spermatozoizi....eram curioasa sa vad cum a reactionat organismul tau la gonal,multumesc de raspuns....
lara20 spune:
fetelor a inceput sa se gaseasca pregnil?stiu ca a fost criza o perioada!
succes la toate
anaconda2 spune:
Bytzi , acel gel este pe baza de apa , deci nu le sparge capu' la gigeii ...
Pe valvele acelea care le baga in vagin sa-l deschida , ptr IA , nu tot gel pune ?? Ca sa alunece mai bine...
Lara , Pregnil nu se gaseste ... Inca e criza ! Daca afli tu ceva , sa ne spui si noua ..