Mamici anti-stres ianuarie-februarie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 20
mvb spune:
am iesit un pic afara sa cumpar paine si e oribil....URAS vremea asta. Chiar nu va inteleg cand spuneti cat de mult va place vremea asta ciudata......e rece si ploua!.....ce n-as da sa mai fie cald si frumos
RalucaAlexa spune:
haina pe acre mi-am luat-o eu nu e foarte groasa dar macar e larga! M-am gandit ca oricum eu sufar de calduri si pe sub ea pot sa-mi iau ceva mai gros daca e cazul...
23+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
cristi_2003 spune:
imi ziceti si mie cum sa fac friptura?
deci merg la magazin sa cumpar carne...
continuati voi va rog
23+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
mvb spune:
....o pui in cratita cu apa, ulei si mirodenii si o lasi sa scada pana se prajeste sau pui tava la cuptor......doar nu vrei o reteta frantuzeasca!...din alea nu stiu![]()
ingrid70 spune:
Fetele, plec, ca nu mai am chef de lucru. Profit de faptul de directorii nu sunt prea atenti, iar contabila-sefa nu este.Va
si ne auzim maine dimineata!
17+
jasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi_2003 imi ziceti si mie cum sa fac friptura? deci merg la magazin sa cumpar carne... continuati voi va rog 23+ cu T. Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mamahttp://bd.lilypie.com/z4XWp3.png |
Eu fac asa:
Daca ai carne fara nici un pic de grasime, poti sa o impanezi cu cateva bucatele de slanina si usturoi. Asta daca e bucata de carne mai mare (intreaga). Daca ai pui sau carne taiata in bucati mai mici, e suficienta sarea, piperul si un pic de boia.
Pun putin ulei in tava, carnea si apoi ardei taiat feliute subtiri (sau din borcan), si ceapa taiata la fel.
Daca nu vrei sa mai faci si garnitura separat, eu tai cartofi (cam in 4) si ii pun in tava impreuna cu carnea (deodata).
Adaugi apa si pui la cuptor. Cand ajung cartofii sa se rumeneasca bine, e gata in general si carnea. Daca ti se pare ca mai trebuie sa o lasi in cuptor, poti sa mai adaugi inca putina apa.
Eu mai pun uneori si un mar curatat de coaja, taiat feliute, ca se topeste si da un gust bun. Dar asta nu e musai sa-l pui numai daca vrei.
Pofta buna

Jasmi
18+ cu
Vladway to go, BB
Porumbita spune:
pt roxanz
am repetat urocultura si urina biochimie pt ca doctora a zis sa eliminam toate cauzele care pot provoca contractii ; toate par in parametri, mai putin la biochimie mi-a iesit densitarea 1012 si limitele erau 1015 - 1025.
ai idee ce reprezinta?
merci (am recopiat mesajul era pe pag 7 si s-a tot scris de atunci) ![]()
mvb spune:
Mie dr de familie mi-a spus de vreo 2 ori, insa eu nu am percutat pana acum....cica trebuie sa ma inscriu la un medic pediatru.....cand vine BB, el trebuie sa aiba deja medic....e un calendar cu vaccinuri care trebuie urmat......eu inca mai intreb mamici, cam ce dr e mai competent!......voi v-ati inscris?
23 + si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
cristi_2003 spune:
da ce fel de carne? vrem de porc - da ce parte?
nu vreau retete grele "frantuzesti " - simplu si usor
23+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png