Mamici anti-stres ianuarie-februarie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

da chiar

ce haina de iarna va luati ca gravide?

si cu ce papuci - ca nu pot nici cu cizmele cu toc da nici cu bocancii de munte, nu? is comozi da au vreo 4 kg...

23+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

:)))))))))))) foarte tare asta cristi :))))))))
pai nu cred ca mananc nimic special!! :)))) poate e al meu wolverine mai stii??? :)))

23+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

si la norocu meu se naste cu 30 de ani prea tarziu wolverine asta

of of

23+ cu T. Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

mah cristi fac si eu ce pot!!! :)))
eu mi-am luat ieri o hainuta pe care sper s-o port si la iarna, gen clopot, foarte draguta - mi-am luat un numar mai mare - just in case, ca mai creste burtica! Barbatu meu foarte nedumerit ieri: "da' cat mai creste burta??" zic "dragul meu, abia acum incepe sa creasca!!" a cascat niste ochi la mine!! dragu de el!!
de incaltat momentan am pantofii care inca imi vin (au toculet de 4-5 cm dar cu care ma descurc mai mult decat bine!). Pt mai tarziu vreau sa-mi iau niste ghetute, desi am 2 perechi de cizmulite destul de ok...

23+ cu Matei Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Raluca A felicitari pt grasun.....te invidiez....apropo, sa stii ca a fost buna intrebarea lui Cristi.....poate ficorul tau e ca cel din poveste....creste intr-o zi cat altii in 3.....trebuie sa fii pregatita pt Fat -Frumos pt ca va fi un baiat cu greutate si la propriu si la figurat...

23+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Apropo de haine sa stiti ca eu intru in garderoba sotului.....are vreo 2 geci pe care deja am pus ochii......are una cu rosu, alb si bleumarin, chiar f eleganta pe care deja am intracat-o ieri.....si pt gerul-gerului, am 2 haine de blana care oricum sunt mai largute si cu siguranta or sa ma incapa indiferent de gabarit......daca e cazul intru si in garderoba mamei!.......de incaltat e o problema, imi trebuie niste pantofi-ghete fara toc pt zapada si perioada cand s-o topi zapada........nu vreau sa investesc in haine scumpe, atata vreme cat eu sunt in concediu medical si nu ies in fiecare zi din casa......

23+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa

mah cristi fac si eu ce pot!!! :)))
eu mi-am luat ieri o hainuta pe care sper s-o port si la iarna, gen clopot, foarte draguta - mi-am luat un numar mai mare - just in case, ca mai creste burtica! Barbatu meu foarte nedumerit ieri: "da' cat mai creste burta??" zic "dragul meu, abia acum incepe sa creasca!!" a cascat niste ochi la mine!! dragu de el!!
de incaltat momentan am pantofii care inca imi vin (au toculet de 4-5 cm dar cu care ma descurc mai mult decat bine!). Pt mai tarziu vreau sa-mi iau niste ghetute, desi am 2 perechi de cizmulite destul de ok...

23+ cu Matei Teodor

Trimite si la astia mai oropsiti asa niste hainutze.
Deci a venit frigul..ok,ma bucur ca pot respira si eu,dar m-a prins aiurea de tot cu hainele...ca n-am.Si de azi dim caut pe net o pereche de pantaloni..
Acum chiar ca mi-a expirat rochita mea de cununie..pai cine sa mai poarte acu spatele si umerii goi?Bine,nici nu stiu daca-mi mai vine:))))
Maine dim trebuie sa ajungem la casa casatoriilor sa depunem si noi in sfarsit dosarul,ca numai de peripetii am avut parte in ultimul timp si nu am reusit.Si mi-a dat dr "dezlegare de pat" pt maine dim,dar ma intreb in ce naiba ma imbrac si ma incalt?Eu credeam ca rezolv problema cel tarziu in weekendu asta,dar bestia mea de col s-a gandit altfel si nah..mi-a incurcat planurile
Off mai am 2 zile de injectii,inafara de asta..sa va zic cine mi le face?Al meu!Dragul de el,uite ca ajunsa s-o faca si pe asta :))
pupam fetele..
Ralucaaa,ce bb mare ai..moaaa!Da' ce mancati fetelor?Al meu la 22 de sapt avea 512..acu o mai fi crescut si el,ca nah,a mai trecut o sapt..

POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian

Mergi la inceput

de asta intrebam si eu - ca nu vreau sa investesc intr-o haina mare pentru noiembrie-decembrie pe care dupa aceea sa nu o mai pot purta. caut si eu pe la mama - la mine nu am ce ca am doar paltoane foarte pe talie...

in ceva ghete de iarna cred ca tot investesc - ca-s bune si la plimbatul cu caruciorul.

23+ cu T. Carol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

eu am toate ghetele/cizmele cu talpa joasa. Nu sunt la fel de elegante ca si cele cu toc, insa se pot purta atat cu blugi, cat si cu un pantalon mai grosut cu dunga. Iar la haina, am eu una larguta tare care pe care am cam ocolit-o anul trecut...presimt ca iarna asta ca fi in centrul atentiei

Jasmi 18+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

hai mai mvb ca m-am facut fata cuminte! ...la cata cicaleala mi-o facut berbatu'!

ioana

20+

puiutza mica

Mergi la inceput