Mamici anti-stres ianuarie-februarie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 21
jasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi_2003 da ce fel de carne? vrem de porc - da ce parte? nu vreau retete grele "frantuzesti " - simplu si usor 23+ cu T. Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mamahttp://bd.lilypie.com/z4XWp3.png |
Merge si ceafa (taiata felii mai grosute), merge pulpa (atat taiata felii cat si o bucata intreaga), sau muschi, muschiulet ... etc
Jasmi
18+ cu
Vladway to go, BB
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita pt roxanz am repetat urocultura si urina biochimie pt ca doctora a zis sa eliminam toate cauzele care pot provoca contractii ; toate par in parametri, mai putin la biochimie mi-a iesit densitarea 1012 si limitele erau 1015 - 1025. ai idee ce reprezinta? merci (am recopiat mesajul era pe pag 7 si s-a tot scris de atunci) |
porumbita,roxana iti trasmite ca esti ok,nu-ti mai face griji.

POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian
mvb spune:
Mie imi place friptura din pulpe de pui.....o fac la ciaun, cum ti-am spus deja....nu pun multa apa, cam cat ar trebui sa fiarba intr-o ora....in apa pun, ulei, foi de dafin, piper, o ceapa intreaga pe care o scot la final.....dupa ce scade apa din ceaun se prajete usor si servesc friptura cu maligutza!
....de fapt multa maligutza
23 + si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
cristi_2003 spune:
vai vremea asta imi omoara orice chef
23+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
RalucaAlexa spune:
Cris daca vrei s-o faci impanata la cuptor (mie asa mi se pare cel mai simplu), iei o bucata de pulpa - muschi - ca sa nu fie nici foarte grasa - te asigur ca nu vrei gras!!
23+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
cristi_2003 spune:
nu vrem gras - ca suntem amandoi scarbosi la mancare. asa de rasfatati ca la cate pretentii avem mai bine nu ne facem de mancare...
23+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
mvb spune:
Si eu am un chef...de somn!
....mai rau de voi ca sunteti la birou
23+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
BillyBilly spune:
si mie mi-e somn...cred ca trag pe dreapta cat de curand 
Am uitat sa va zic ca mi-am facut si eu analizele pt trim 2, si sunt ok, chiar m-am bucurat ca Fe si Ca au iesit ok, la fel si urocultura. Ma simteam cu musca pe caciula ca nu prea am luat chiar tot Fe pe care mi l-a dat dr (constipa), dar se pare ca mi l-am luat din alimentatie cat a trebuit.
mai roxi nu stiu cum va fi in trim 3, dar eu deja ma simt ca o balenuta pe care o tin toate alea...pe spate deja nu prea mai pot dormi, cel mai bine pe-o parte; de-abia astept trim ala 3 ca sa stiu ca mai am un pic si scap de burtica. Vreau inapoi la dimensiunile mele
. Vreau bebelusa, da' sa mai creasca si pe afara, cat o vrea ea! Nu-mi fac probleme, o sa fiu o mamoasa si-o sa-i fac tot ce vrea ea de mancare si restul, ba chiar cred ca cu ocazia asta o sa mananc si eu mai sanatos...
cris pui carnea in tava (pulpa dezosata, muschi) sau vas de iena, pui ulei, sare, piper si un pic de apa, bagi la cuptor pana se prajeste/rumeneste carnea. Nu uiti sa o strapesti din cand in cand cu sosul din tava, sa nu se arda. Cand este rumenita (si gatita, intra furculita in ea cu usurinta) pui un suc de rosii si cativa catei de usturoi si o mai lasi sa fiarba in sucul de rosii, dar vezi sa nu scada de tot si sa se arda. Pe post de garnitura, poti face cartofi natur sau piure de cartofi. Pofta mare! Cred ca fac si eu ceva similar, dar cu pui, ca mi-ai facut pofta![]()
Catalina
25+
Ana-Maria ingeras de 
Bebelusa
ioanara23 spune:
phuuuuuu, intre 2 tone de hartii am fugit la piata si mi-am luat sfecla rosie pt suc...
beyyyyyyyyyy, nu mai vb atata de haleala, ca ma ia foamea, si tre sa pap usor zilele astea 

ioana
20+
puiutza mica