Mamici anti-stres ianuarie-februarie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Eva, sper ca totul sa fie bine si sa primesti vesti bune la urmatoarea ecografie Fii optimista

Chiar, voi v-ati gandit cu cine vreti sa nasteti? Adica... va doriti sa fie sotul cu voi, sau altcineva (bineinteles in afara de personalul medical). Aici in "planul de nastere" pe care suntem incurajate sa ni-l scriem (sa stie ei ce si cum am dori sa se intample sau... sa nu se intample) trebuie sa notam si ce "parteneri de nastere" vom avea. Eu una l-am trecut pe sot ca "birth partner", dar aici sunt persoane care prefera sa fie mama/sora/prietena buna cu ele.

Dark Bendis

23+ cu "Huckleberry" Baby

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Alina ma bucur ca vestile sunt bune! fetita grasuna si pe mama ei.
Juniorii sper sa fie bine, fii optimista si gandeste pozitiv.
DarkBendis si noi avem plan de nastere aici, inca nu l-am discutat cu doctorul, eu as vrea nastere vaginala cu epidurala si bineinteles cu Luc langa mine, sa am cui ii rupe degetele
Daiopri, parca trebuia sa ne spui ce ascunzi in burtica weekendul asta, nu?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Alina bune rezultate la eco, ca sa nu mai vorbesc de col , felicitari pentru bebelina grasuta.Magazin H&M avem si noi aici,am ramas foarte surprinsa odata sa vad ca au hainute made in Romania.Eu imi iau de la ei pantaloni de vara din aceea de in si imi place stilul lor ca e mai aproape de cel european iar preturile sunt destul de bune.
Vikky pentru arsuri se poate lua: tums, maalox, nu stiu daca in Romania au aceleeasi denumiri.
Juniorii imi pare rau pentru capusor poate isi schimba pozitia si se poate dezvolta normal.Citisem undeva despre o mamica de fetita care avea capul mai mic decat normal.Ma duc sa caut subiectul.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
22+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Juniorii aici am gasit ceva, e scris de anca81.Fetita ei s-a dezvoltat cu capul alungit din cauza ca statea intr-o poztie proasta dar pana la urma a recuperat din retard.Citeste mesajele ei si poate te ajuta cu ceva.http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121081&whichpage=9

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
22+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eu vreau ca sotul sa stea cu mine,defapt si el vrea. ar fi bine pt mine si pt el sa vina mama sa ne ajute,ca de nu a pus-o!!!

20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Selene_Bunny, mananci cumva fructe IMEDIAT DUPA masa? daca da, incearca ordinea inversa: fructe INAINTE de masa (cu cca 30 min) sau dupa masa la minim 3 ore distanta. Adica masa compusa exclusiv din fructe. Intrucat fructele se digera diferit fatza de restul alimentelor, e posibil sa-ti dea peste cap digestia felul in care combini fructele cu restul alimentelor, si de aici un disconfort groaznic...Nu am crezut pana cand nu am experimentat si eu in ambele sensuri: o perioada am mancat fructele inainte sau la distanta de mese, apoi am mancat cum stiam dintotdeauna (din pacate gresit) - fructe imediat dupa celelalte feluri de mancare, pe post de desert. Si am vazut rezultatele.

Noapte buna, fetelor! dupa "In gura presei" facem nani si noi, deocamdata vedem Masca lui Zorro. banderas e mortal la scena dansului!

Ira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Carmen_marieta,nici nu stii ce veste buna imi dai,mai ales ca am mai citit cateva randuri despre dansa tot cu laude,si abia astept sa merg.Sper sa ramana de data asta valabil...:D
Joi merg la morfofetala si pe urma ma duc s-o caut!

21+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Buna, dimineata! Nu va invit la o cafea pentru ca eu nu beau nicioadata cafea. Nu-mi place. Poate la un ceai ca a venit frigul!Am ajuns la serviciu si v-am citit pana cum.Juniorii, nu stiu ce sa zic, sper ca totul sa fie bine la urmatoarea ecografie.Ledi, ce ma bucur ca ti-a iesit bine cerclajul. Stai linistita si ai grija sa fie totul bine.Miere, nu te lasa! Sa faca bine si sa plateasca!Daiopri, asteptam sa ne spui ce carucior ai!Cu lunile de sarcina eu stiu asa:
luna 1= 1-5 sapt
luna 2= 6-9 sapt
luna 3= 10-13 sapt
luna 4= 14-18 sapt
luna 5= 19-22 sapt
luna 6= 23-27 sapt
luna 7= 28-31 sapt
luna 8= 32-36 sapt
luna 9= 37-40 saptSa vedem cand vine Rozanaz, ea cum stie. 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Neata, haideti la o cafeluta, la un ceai...
Fetelor, pe pagina a doua???? Asta da surpriza…mai sa nu gasesc subiectul...v-a demoralizat vremea asta de tot?

Lavinia, 17+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Si eu as vrea sa vina sotul la nastere. Nu de alta, dar sa am pe cine strange de mana daca ma doare (daca nasc natural, bineinteles!). Daca nasc cu cezariana nu mai e nevoie, poate sa stea pe coridor.Voi, stiti de pe acum, daca veti naste normal sau cu cezariana? Eu inca nu am discutat cu doctorita mea despre asta.17+

Mergi la inceput