Mamici anti-stres ianuarie-februarie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pai intreaba intai doctorul... mie mi-a dat sa refac urocultura si urina biochimie spunand ca de multe ori durerile vin si de la infectii care nu sunt evidente (adica nu ai probleme la urinat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Alina,Aryia ce combinatii mortale faceti voi acolo...
Alina ma bucur ca totul a fost ok la eco.Ce col lungggg ai..wow.Bravo...Aaaa si felicitari pt grasunica.Si zici ca dpn-ul tot pe 3 ian?off ce emotii o sa ai tu de Craciun si Revelion..poate te lasa totusi sa te bucuri de sarmalute si toate cele..:)))

Porumbita,haina de iarna si in general hainele de gravidutza sunt greu de gasit...cel putin aici si sunt si groaznic de scumpe.Sincer nu stiu ce o sa ma fac caci mi-o veni la burtica una mai mare,dar manecile o sa-mi vina pe la genunchi..Anul trecut se purtau jachetele alea clopotel...eh,nu-mi placeau,dar daca stiam ca acum voi avea nevoie de asa ceva imi luam una.

Eu ma bucur ca a venit racoarea,desi nu am in ce ma imbraca...bine nici n-am voie sa ies afara momentan..

Eli,e aiurea cum calculeaza ei in Japonia ca ar dura sarcina..pai ce dureaza 11 luni?

Azi schimbam si noi semnatura,am terminat sapt 23 si o incepem pe cea 24-a.Deci schimbam si luna..lasa ca vine Roxana maine si ne lamureste ea cu sapt si lunile.Dar eu asa stiu ca de la 24 la 28 e luna a 6,apoi pana la 32 e luna a 7..de la 32 la 36 luna a 8 si de la 36 la 40 luna a 9-a.
Ah,deci la multi ani dragostea lui mami.

Selene nu mai iei tratament?Spune-i dr de crampele alea.

POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Urocultura am facut-o pana acum de trei ori, de cate ori s-o mai fac, si tot pe banii mei?

Tratament n-am mai luat, din moment ce m-am simtit foarte bine, zici ca nici nu eram gravida...

De cand am mancat la Real ciupercile alea la 10.30 noaptea, de atunci s-a stricat oarecum starea de bine continua, dar azi numai ce e asa de naspa, tot dureri si iar dureri... Of, ce ma satur...

Alina, felicitari pentru rezultate!

cu Daria Nandini de 6 luni+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua la fete!

Se pare ca am "inceput" si eu cu poftele. Cititi si va minunati ce am putut sa bag in mine la pranz (exact in ordinea asta): niste seminte de floarea soarelui, un bol de popcorn (sarat), niste iaurt (natural, fara fructe) iar ca desert... un mar si o cana de ceai (cu lapte ca asa se bea pe aici). Radea sotu' de mine cand m-a vazut cu tava plina...ce putea face saracu?

Am inceput sa ma uit si eu dupa sutiene pentru alaptat... deocamdata doar prin magazine... si imi vine sa ma iau cu mainile de cap... in Marks and Spencer costa £20-25 de lire bucata! Uffff...

Dark Bendis

23+ cu "Huckleberry" Baby

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Ledi, ma bucur ca esti bine si ca ai trecut usor peste interventia de cerclaj. Usor, usor o sa iti poti continua viata de zi cu zi insa, e adevarat,fara prea mari eforturi.
OF, si eu as vrea sa nasc daca se poate dupa DPN la o zi doua...vorba ta...sa nu fie de Revelion. Dar cum o vrea D-zeu. Daca e sa se respecte regula de la prima nastere ar fi super pt ca am nascut la 41 + 3 zile.
Iar cu hainutele de gravi ai perfecta dreptate. Nici eu nu am gasit nimic pe aici...noroc ca am fost in Belgia si am profitat de ocazie. Am gasit la H&M (un mare mall la ei) hainute de gravi SUPERBE si la preturi incredibile. Mi-am luat pantaloni negri si gri (din jeans) stransi pe picior si cu banda elastica in talie la numai 20 Euro/perechea. Si bluze la 12 Euro...

Selene, si eu am patit asa. Ai mancat ceva care se digera mai greu sau nu ti-a picat bine. O sa treaca...stai linistita si tine un pic de regim si beai un ceai cald. Si daca se poate iesi afara la toaleta cat de des poti ca sa elimini raul. Daca nu te lasa cateva zile du-te totusi la Dr. sa-ti dea ceva.

Alina24+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Ledi, LA MULTE LUNITE!!! Sa-ti traiasca printisorul si sa se faca mare si frumos!!

Alina24+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

stie cineva daca la giulesti lasa sotul cu tine cand nasti?
o sa intreb dr. da parca nu mai am rabdare pana vineri
multumesc

18+

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ela&year=2009&month=2&day=14&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Alina,mersi mult
Ce preturi bune ai gasit la haine in Belgia.Mie chiar nu-mi vine sa dau 2mil pe-o pereche de pantaloni aici..plus ca mi-ar trebui totusi 2 perechi..O bluza e peste 1mil..si asta pt 3luni..Si-s urateeee...
Si zici ca la prima sarcina nu mai voia sa iasa pitica?Pai cred si eu la ce col ai
Eu voi fi fericita daca ajung in sapt 37 cu bine..cam atunci cred ca-mi scoate si firele si am inteles ca dupa ce-ti scoate firele poti naste in 24 de ore..sau peste o sapt-doua.:))In mod normal ar trebui sa nasc in ian. pe 11-15,cam asta ar fi intervalul,dar la jumatea lui dec o sa fiu in sapt 37 si cine stie..om vedea atunci.
Dar cu siguranta cele care trebuie sa nasca prima jumatate a lui ian o sa aiba ceva emotii de Craciun si Revelion.;))Parca si vad agitatele scum zburda pe aici

Ela nu stiu daca te lasa cu sotul,daca nasti normal e posibil,doar fetele care au nascut acolo te pot lamurii.Dar el vrea sa asiste?Sau e doar dorinta ta?

POZE
Minunica mea
23+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikky spune:

Buna fetelor.Nu am mai intrat de mult,dar va citesc mereu.Alina am inteles ca ai facut eco la Euroclinic ,poti sa-mi spui cat te-a costat si daca ai primit si dvd?
Eu am programare pe 1 octombrie la dr Alexandru Dinu.
Fetelor am niste arsuri groaznice,nu pot sa dorm noaptea.Acum sunt in saptamana 18+.Ce luati pentru arsuri?

Mihaela mami de Cristian-Mihai(2 ani) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juniorrii spune:

Buna, la toate mamicile.
Noi am revenit din lunga vacanta, si am vesti dar nu par prea bune :
la eco morfo de 22 saptamani, bebele meu are diametrul capusorului prea mic si forma dolicocefalica (mai ovala).
Unul din motive ar fi pozitia de sezut in partea dreapta ,si capul nu se poate dezvolta ,decat lateral.
Mare lucru nu am inteles dar am cautat pe net si am vazut ca isi poate reveni sau nu .
Am o eco saptamana viitoare , ca sa verifice cum creste dimensiunea asta.
Sunt cam speriata, nu stiu de fapt ce riscuri vor fi la nastere sau daca ajungem pana acolo.

Am mai citit din urma ,imi pare bine de voi, care stiti ce bebe aveti si sunt sanatosi,sa aveti sarcini usoare in continuare.

Daca ati auzit de mamici care au trecut prin ce trec si eu poate imi spuneti si mie , tare ma ingrijoreaza masurile astea.

Mergi la inceput