Mamici anti-stres ianuarie-februarie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

'Neata, Lavini! Deocamdata numai noi!!!??? 17+

Mergi la inceput

Sunt disperata! Sambata am cautat toata ziua ceva care sa ma incapa si nu am gasit nimic. In Severin exista un singur magazin cu haine de gravide si nu aveau nimic interesant. Numai lucruri de vara si acum vine iarna. Doar vreo doua perechi de blugi mai grosi, adica din material obisnuit, dar care nu ma incapeau. Din tot magazinul potrivit ar fi fost o singura salopeta de blugi in care aratam ca si cum as fi fost un butoi! Si costau 115 lei si nu imi veneau bine, deci nu i-am luat. Ba, vanzatoarea mai si zice: "Cred ca doamna mai are haine in care incape de aceea nu-i place nimic, dar nu era nimic de placut acolo!
Cred ca o sa-mi cumpar un sac si o sa-i fac o gaura pentru gat! Si cat mai am de mers la serviciu! Chiar nu stiu in ce o sa ma imbrac! Sunt disperata!17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza fetele

vai ce vreme

23+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata burticutze,

Ingrid noroc ca in Bucuresti sunt magazine cu haine de dar sunt scumpe, si mai ales ca trebuie sa cauti marimea potrivita.
Si eu sambata m-am probat, cu ce mai aveam prin casa dar nu ma incape nimic, deci voi merge in trening cu adidasi...
Noroc ca nu merg la servici, iar pana la dr... o sa vad cu ce ma imbrac... Incearca sa dai comanda pe net, pastrezi marimea ta, nu iei ceva mai mare.... oricum pe net se pot returna... daca nu-ti vin...

Ingrid, Lavini se pare ca schimbam semnatura cam in aceeasi perioada, poate nastem impreuna, Lavini tu parca spuneai ca nasti la Giulesti nu??

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

17+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Carmen, da, io o sa nasc la Giulesti...cam in acelasi timp…aceeasi problema am si io cu toalele, cred ca saptamana asta mai intru in vechea pereche de blugi si gata…neaparat trebuie sa imi gasesc ceva…

Cu insotitor la nastere..si eu as fi vrut, dar nu s-a putut.In ziua aia s-a nascut pe banda, abia faceau fata, evident ca la capitolul intimitate stau destul de rau cei de la spital asa ca nu s-a pus problema de a-l lasa pe sot acolo...dar cine naste noaptea sau intr-o zi mai pustie s-ar putea sa aiba dreptate, depinde si de medic...

Lavinia, 17+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Buna dimineata burticutze, Ingrid noroc ca in Bucuresti sunt magazine cu haine de dar sunt scumpe, si mai ales ca trebuie sa cauti marimea potrivita.
Si eu sambata m-am probat, cu ce mai aveam prin casa dar nu ma incape nimic, deci voi merge in trening cu adidasi...
Noroc ca nu merg la servici, iar pana la dr... o sa vad cu ce ma imbrac... Incearca sa dai comanda pe net, pastrezi marimea ta, nu iei ceva mai mare.... oricum pe net se pot returna... daca nu-ti vin...Ingrid, Lavini se pare ca schimbam semnatura cam in aceeasi perioada, poate nastem impreuna, Lavini tu parca spuneai ca nasti la Giulesti nu??
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png17+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Da-mi si mie un link, ceva. Ca eu nu mi-am comandat niciodata nimic pe net. Mi-a fost teama de tepe!17+

Mergi la inceput

Trening cu adidasi, exclus ca trebuie sa merg la serviciu si in octombrie mai am si doua delegatii cu tinuta obligatorie, si business si de seara. Nu stiu ce o sa ma fac. 17+

Mergi la inceput

Si mai am si o nunta in octombrie. Noroc ca e la tara, dar totusi.17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juniorrii spune:

Buna dimineata,
multumesc cris30 pentru link, am contactat pe anca , astept cu nerabdare raspunsul ei.

Toata noaptea ma-m gandit la masurile astea si am sa ma duc la un alt doctor sa imi zica parerea lui.

23 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

'Neata fetele!

ce bineee ca s-a racorit afara!!! Eu sunt tare incantata ca se poate respira, chiar daca-i mai frig. Atata praf, yuk!

Ledi super, ma bucur ca totul a fost ok! Acuma, la mai mare!

Alina felicitari pt frumusetea de fetita! Pepene (rosu) urmat de cafea am practicat si eu, nu-i tocmai rau...

juniorii suntem cu tine, tinem pumnii sa evolueze totul bine mai departe. Fii tare!

selene of, dai dintr-una intr-alta... Imi pare rau ca nu te simti iarasi bine, habar n-am ce-s cu crampele alea. Daca nu erai insarcinata, ti-as fi recomandat o detoxifiere, dar n-avem voie in sarcina.

Ma duc la treaba, ca astazi din cauza vremii intunecate, am uitat sa ma trezesc...

Va pupic pe toate!

PS. Must la muzeul satului???? Vreau si euuuuu...

Catalina

25+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput