Mamici anti-stres ianuarie-februarie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

si al meu vorbeste de nunta,dar eu am un fix si nu ma grabesc ca sincera sa fiu nu vrea sa creada lumea ca am facut nunta din cauza ca sunt insarcinata,ca sunt o garamda de idioti! si eu la randul meu nu vreau sa cred asta!
si va dati seama ca idioata de cumnatica o sa zca ca am ramas intentionat sa pun mana pe fratele eica eu nu soacra am de care trebuie sa ma feresc ci cumantica!

20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

flo .
Nunta va fi la anu'.Acum o sa fie doar cununia pe care ma chinui s-o fac de mult,dar daca au tot fost probleme..Nu va fi o petrecere,caci nu am voie sa ma obosesc..mi-a dat voie sa merg marti sa depunem actele..si in rest la pat.Apoi a zis sa ma menajez la greu..ca daca mi-a facut cerclaj nu ins ca pot zburda,da' macar nu stau 24 din 24 in pat..

Lisa,la noi era hotarata casatoria dinainte sa raman insarcinata..si sincera sa fiu, nu ma intereseaza ce zic altii.Tu te complici prea tare punand la suflet rautatile altora...invata sa ignori.

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

pusyketa, stai linistita, ca eu am 25+ saptamani, si n-am nici spital, nici medic unde / cu cine sa nasc...

Ledi, ai grija de tine, please, la fel flo si tuchi!

Va pup, fetelor, ma bucur ca, in sfarsit, e frig si ploua la Galati, parca nu mai veneau odata alea 10 - 15 grade, tot +30, +40, ma saturasem...

cu Daria Nandini de 6 luni+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Swetty_82 spune:

Salutare fetelor. Sa stiti ca va citesc randurile cu cea mai mare placere. Cred ca trebuie sa multumesc moderatorului ptr ca sunt si eu in listuta de ianuarie 2009 (data nasterii nu o vad, cred ca am omis sa o spun - 12.08.1982). Observ ca va fi o luna de baietei Ma bucur mult ca exista acest site, aflam raspunsuri la multe intrebari nerostite.... Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

cam mica prezenta la apelul meu de dimineata dar ma bucur macar ca nu sunt singura pe aici...

lisa la 20+ esti intrata in luna a 6-a dar ai ca varsta 5 luni si cateva zile....hai ca nu e greu....

flo ti-am facut un capucino.....sper sa-l savurezi cu placere....

ledi ma bucur ca esti bine....nu te mai gandi la rele.....gandestre-te numai la bune.....

eu tot astept sa-l simt si la suprafata pe bebe....sunt cam nerabdatoare....ahahahhahah...

in rest azi program de casa...de curatenie ...de spalat....calcat etc...

va pup si revin
18+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

cam mica prezenta la apelul meu de dimineata dar ma bucur macar ca nu sunt singura pe aici...

lisa la 20+ esti intrata in luna a 6-a dar ai ca varsta 5 luni si cateva zile....hai ca nu e greu....

flo ti-am facut un capucino.....sper sa-l savurezi cu placere....

ledi ma bucur ca esti bine....nu te mai gandi la rele.....gandestre-te numai la bune.....

eu tot astept sa-l simt si la suprafata pe bebe....sunt cam nerabdatoare....ahahahhahah...

in rest azi program de casa...de curatenie ...de spalat....calcat etc...

va pup si revin
18+ANTONIA IOANA

Camelia

in luna a sasea se intra incepand cu sapt 24..nicidecum cu 20!

pupam fetele si multumesc tuturor pt gandurile bune si sustinere.

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

salutare la toate burticile

lavini dr.cu care nasc la giulesti (desi nu stiu exact unde este spitalul si nici nu l-am vizitat niciodata) se numeste cristina popescu, are un cabinet particular in tei unde am fost
si m-am hotarat sa nasc la giulesti, ca la fel cum spunea cineva aici, dupa evenimentul asta cred ca sunt un pic mai precauti.

am facut aseara cartofi taranesti, am pus eu un pic mai multa apa dar au iesit super, ca de doar am mancat 2 portii si azi una normal ca de joi seara pofteam

am sunat aseara la dr. si yuhuu rezultatul la tt a iesit ok si deabia astept sa ajung vineri la cabinet sa vad pe bebe 4 d si sa vad ce are intre picioruse, cu toate ca eu am asa o presimtire si simt ca e baietel si se va naste pe 14 feb, dar poate au luat-o fluturasii mei razna

apropo de mameloane, ale mele sunt ciocolatii( deoarece eu sunt mai creola) si si sunt foarte sensibile si mari (de parca nu ajungea cat erau), parca se vede si o liniuta neagra la burtica

eu l-am simtit pe bebe pe 18 aug la 15 sapt, asa ca un fluturas si pe la 17+ eram in pat cu mana pe burtica si am simtit doua impunsaturi, se pate ca al meu chirias sa fie foarte agitat ca de are cu cine semana je

va pup si va doresc numai bine

18+

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ela&year=2009&month=2&day=14&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Leditia ma bucur ca a fost bine totul cu cerclajul. Stai cumintica si fa-te bine!
Ela, ti-au placut cartofii huh, eu nu prea pun apa, decat dc mi se pare ca se lipesc.
Lisa, da, asigurarea a refuzat sa-mi plateasca factura aia de 1300 de dolari pt morfologica. M-am enervat f f tare, urmatorul pas este sa fac apeal la ei si dc nu se rezolva nici asa ii dau in judecata, avem avocat asigurat gratis de universitate, o sa iau legatura zilele astea cu el si ii dau in judecata, ca asa sunt niste nesimtiti.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

da voi ce asigurare aveti de nu vor idiotii aia sa iti recunoasca o eco importanta...in loc sa fie fericiti ca cetateanul american va fi sanatos ,ei fac mofturi. nu te lasa si lupata-te cu ei!
la noi aici ploua intr-una de ieri incepanand...e asa de urata afara. la voi cum e ,fetele din state

20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lisa, eu locuiesc in Sunshine State aka Florida, la noi ii frumos si soare 360 de zile pe an.

Am un insurance oferit de universitate, practic e gratis, dar pe de alta parte trebuie sa ma lupt cu ei sa-mi plateasca facturile (de fapt asta e prima pe care refuza sa mi-o plateasca, pana acum nu am avut probleme, dar am mai vorbit si cu alti studenti si mi-au spus ca la fel au patit, au trebuit sa traga de ei si un an sa ii convinga sa plateasca).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput