Mamici anti-stres ianuarie-februarie 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
lisa79 spune:
Miereamara,deci intr-un final se va rezolva,dar cu multe chinuri!
America asta!
la mine,in Chicago,a plouat foarte foarte mult. ! basementul blocului e plin cu apa...groaznic!si nu intru sa imi ridic ce am in boxe ca e rece tare apa aia si imi e frica sa nu ma racesc, asa ca il astept pe al meu sa se trezeasca,ca a venit la 7 dimineata acasa si acum
20S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
pusyketa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmen_Marieta Pusy la ce medic mergi la Cantacuzino??? Poze .. http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png 16+ Maria-Alexandra Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.![]() |
La dr.Kulava!
21+VINE BEBE!
cris30 spune:
La noi la N.Y a plouat toata ziua ieri, azi e soare si cam 26grade C. Azi am program de curatenie si laundry, am 2 saci mari de rufe ca de... m-a apucat spalatul lenjeriilor,paturilor si lucrurilor mari.
Iry vad ca nu se dau batuti , dar nici tu nu te lasa.Nu stiu de ce nu i-o fi convins consiliera financiara la care ai fost, oricum dupa cum vad sunt cam mincinosi si neseriosi.Ne rugam sa fie bine.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
22+
Doamne ai grija de bebelina mea.
Alina1976 spune:
Crisule, I missed you too 
![]()
Fete, raportez si eu dupa eco facuta azi.
Bebe super bine, grasunica (670g), frumusica foc (i-am vazut fetisoara si era bucalata toata
)Inima bine, creierul bine...totul perfect.
Mamii are un col luuuuuung de 5.3cm....de s-a mirat si Dr.
Zice "D-na cu colul asta puteati sa tineti fara probleme si tripleti" ![]()
DPN nemodificat, adica 3 ianuarie 2009.
Va pup si o noapte buna si linistita.
Alina
24+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
lisa79 spune:
bravo Alina,felicitari pentru rezultatele bune
! data viitoare te asteptam cu gemeni...cel putin
!
eu sufar de insomnii??? ati patit asa ceva sau eu sunt cu capu?
20S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
flowerbee spune:
Alina, felicitari pentru rezultatele bune la eco. Clar te vizitez pe 3 ianuarie la spital, ca pe atunci ar trebui sa am ecografia de 37 sapt.![]()
Lisa, si eu mici probleme cu somnul si cred ca multe gravi au. Eu ma trezesc la 4 si timp de o ora; o ora si ceva, ma rasucesc pe toate partile. Nu stiu daca e de la sarcina sau stress, dar ma enerveaza.
Ieri mi s-au umflat f tare picioarele. Cred ca de la adidasi, parca erau niste butuci. Si a mai venit si frigul si tre sa trecem la pantofi
. Ce bine era cu sandalute si papucei, statea piciorul lejer.
Mai fetelor, eu am pus in talie 10 cm de cand sunt gravi si zic ca e ceva. Dar prietenele mi-au zis aseara ca nu arat gravi ci doar un pic balonata
. Las' ca-mi creste si mie burtica
.
Hai, celelalte burtici unde sunteti?
Bee
20+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Alina1976 spune:
PREZENT!
'Neata la burtici :-)
V-ati trezit? Sau de cand cu vremea asta leneviti mai mult in pat? :-)
Ce vreme urataaaaa :-(((((
Eu ma delectez cu o cana de cafea calda si niste pepene galben.
Lisa, esti draguta...dar nu cred ca mai fac vreun bebe. 2 sunt de ajuns pentru mine. Tati ar mai vrea un baiat...asta e. O sa aiba 2 fete cucuiete ![]()
Legat de insomnii...ele sunt efecte normale ale sarcinii. Unele femei le au...altele nu. Deci nu e nimic anormal. Incearca sa bei un lapte caldut seara la culcare, sa faci o baie calduta (nu prea calda) si sa te relaxezi.
Bee, ce matinala esti!
As fi foarte incantata sa ma vizitezi!:-)
Alina
24+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
yashy spune:
Buna dimineata!!
Va pupic si va servesc cu o cafea cu mult lapte.
Nu conteaza ca la mine e aproape 3pm... si tot restul casei isi face siesta, pentru voi pun repede de o cafea!!![]()
Am incercat si eu sa dorm... dar nu ma lasa burtica!! Se misca si se foieste intr-una!! Azi a reusit si tati sa-i prinda miscarile!!
De vreo 2-3 zile eram ingrijorata ca nu misca... si azi ma bombardeaza de numa` numa`
.
Imi pare bine Ledi ca totul a decurs cu bine!
Ai grija de tine in continuare.
Alina, felicitari pt eco!!
Lisa, si eu dorm cam rau in ultima sapt... Cam in fiecare noapte pe la 3-4, imi iau perna si o patura si vin pe canapea in living pt inca 2-3h de somn linistit... Oare mi-e frica sa dorm cu tati? Cand am fost gravi cu Luka, m-a lovit cu genunchiul in fund
tare de tot prin sapt 35-36... daca eram cu fata la el... sigur nasteam in seara aia!
Pup toate burticice, siva urez o duminica placuta!!
Adina
& Luka
& bobita din burtica
17+
obraznicatura lu' mami
ela2233 spune:
prezent
eu la servici
ca de la noi nu e wd si cafeaua am baut-o demult
alina interesanta combinatie cafea cu pepene ![]()
cu somnul eu nu am probleme, ma trezesc o data pe noapte pt a merge la baie si atat, bine eu nici atunci nu m-asi trezi da nu vreau sa ud patul
flowerbee nu te stresa ca nu se vede burtica (poate sunt fetele geloase), eu am intrebat-o pe colega mea daca am si eu burtica de gravida (ca de eu la 1.65m am 73 kg, am pus 8 kg in primele luni
, pana la sfarsit nu mai incap pe usa
) si ea mi-a spus ca nu si i-am trantit-o si eu repede ca e geloasa ca eu am bebe (hi hi ce rea sunt, in ton cu porecla de la munca "cornite" hi hi)
va pup 

si o zi super
p.s. mie imi place ca s-a schimbat vremea ca la cat sunt eu de mare muream de cald
18+
http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png
http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ela&year=2009&month=2&day=14&babycount=1"
Alina1976 spune:
Bee, si eu ma mai umflu cateodata...mai ales seara cand vin de la servici am niste picioare ca butucii..si dimineata ma mai scol umflata...ideea e ca papam mai putin sarat. Pt ca oricum organismul nostru retine acum lichidele daca mai si mancam sarat nu e bine.
Ela, NASOL sa lucrezi si in WD :-(....mai ales duminica!!!! dar ce servici ai? Referitor la kg, o sa le dai jos dupa ce nasti..mai ales daca ai si putina vointa o sa fie bine. Acum trebuie sa te gandesti la BB din burtik si atat. Sa se faca mare si frumos.
Apropo de burtica, la mine a inceput sa se vada asa bine cam dupa sapt.22. Deci mai aveti un pic de rabdare.
Alina
24+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica