Mamici anti-stres ianuarie-februarie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Miereamara,deci intr-un final se va rezolva,dar cu multe chinuri!America asta!
la mine,in Chicago,a plouat foarte foarte mult. ! basementul blocului e plin cu apa...groaznic!si nu intru sa imi ridic ce am in boxe ca e rece tare apa aia si imi e frica sa nu ma racesc, asa ca il astept pe al meu sa se trezeasca,ca a venit la 7 dimineata acasa si acum

20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Pusy la ce medic mergi la Cantacuzino???

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

16+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

La dr.Kulava!

21+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

La noi la N.Y a plouat toata ziua ieri, azi e soare si cam 26grade C. Azi am program de curatenie si laundry, am 2 saci mari de rufe ca de... m-a apucat spalatul lenjeriilor,paturilor si lucrurilor mari.
Iry vad ca nu se dau batuti , dar nici tu nu te lasa.Nu stiu de ce nu i-o fi convins consiliera financiara la care ai fost, oricum dupa cum vad sunt cam mincinosi si neseriosi.Ne rugam sa fie bine.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
22+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Crisule, I missed you too

Fete, raportez si eu dupa eco facuta azi.
Bebe super bine, grasunica (670g), frumusica foc (i-am vazut fetisoara si era bucalata toata )Inima bine, creierul bine...totul perfect.
Mamii are un col luuuuuung de 5.3cm....de s-a mirat si Dr.
Zice "D-na cu colul asta puteati sa tineti fara probleme si tripleti"
DPN nemodificat, adica 3 ianuarie 2009.

Va pup si o noapte buna si linistita.

Alina24+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bravo Alina,felicitari pentru rezultatele bune! data viitoare te asteptam cu gemeni...cel putin!
eu sufar de insomnii??? ati patit asa ceva sau eu sunt cu capu?

20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Alina, felicitari pentru rezultatele bune la eco. Clar te vizitez pe 3 ianuarie la spital, ca pe atunci ar trebui sa am ecografia de 37 sapt.

Lisa, si eu mici probleme cu somnul si cred ca multe gravi au. Eu ma trezesc la 4 si timp de o ora; o ora si ceva, ma rasucesc pe toate partile. Nu stiu daca e de la sarcina sau stress, dar ma enerveaza.

Ieri mi s-au umflat f tare picioarele. Cred ca de la adidasi, parca erau niste butuci. Si a mai venit si frigul si tre sa trecem la pantofi. Ce bine era cu sandalute si papucei, statea piciorul lejer.

Mai fetelor, eu am pus in talie 10 cm de cand sunt gravi si zic ca e ceva. Dar prietenele mi-au zis aseara ca nu arat gravi ci doar un pic balonata. Las' ca-mi creste si mie burtica.

Hai, celelalte burtici unde sunteti?

Bee20+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

PREZENT!
'Neata la burtici :-)

V-ati trezit? Sau de cand cu vremea asta leneviti mai mult in pat? :-)
Ce vreme urataaaaa :-(((((
Eu ma delectez cu o cana de cafea calda si niste pepene galben.

Lisa, esti draguta...dar nu cred ca mai fac vreun bebe. 2 sunt de ajuns pentru mine. Tati ar mai vrea un baiat...asta e. O sa aiba 2 fete cucuiete
Legat de insomnii...ele sunt efecte normale ale sarcinii. Unele femei le au...altele nu. Deci nu e nimic anormal. Incearca sa bei un lapte caldut seara la culcare, sa faci o baie calduta (nu prea calda) si sa te relaxezi.

Bee, ce matinala esti! As fi foarte incantata sa ma vizitezi!:-)

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Buna dimineata!! Va pupic si va servesc cu o cafea cu mult lapte. Nu conteaza ca la mine e aproape 3pm... si tot restul casei isi face siesta, pentru voi pun repede de o cafea!!
Am incercat si eu sa dorm... dar nu ma lasa burtica!! Se misca si se foieste intr-una!! Azi a reusit si tati sa-i prinda miscarile!! De vreo 2-3 zile eram ingrijorata ca nu misca... si azi ma bombardeaza de numa` numa`.

Imi pare bine Ledi ca totul a decurs cu bine! Ai grija de tine in continuare.

Alina, felicitari pt eco!!

Lisa, si eu dorm cam rau in ultima sapt... Cam in fiecare noapte pe la 3-4, imi iau perna si o patura si vin pe canapea in living pt inca 2-3h de somn linistit... Oare mi-e frica sa dorm cu tati? Cand am fost gravi cu Luka, m-a lovit cu genunchiul in fund tare de tot prin sapt 35-36... daca eram cu fata la el... sigur nasteam in seara aia!

Pup toate burticice, siva urez o duminica placuta!!

Adina & Luka& bobita din burtica17+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

prezent
eu la servici ca de la noi nu e wd si cafeaua am baut-o demult

alina interesanta combinatie cafea cu pepene

cu somnul eu nu am probleme, ma trezesc o data pe noapte pt a merge la baie si atat, bine eu nici atunci nu m-asi trezi da nu vreau sa ud patul

flowerbee nu te stresa ca nu se vede burtica (poate sunt fetele geloase), eu am intrebat-o pe colega mea daca am si eu burtica de gravida (ca de eu la 1.65m am 73 kg, am pus 8 kg in primele luni, pana la sfarsit nu mai incap pe usa) si ea mi-a spus ca nu si i-am trantit-o si eu repede ca e geloasa ca eu am bebe (hi hi ce rea sunt, in ton cu porecla de la munca "cornite" hi hi)

va pup si o zi super

p.s. mie imi place ca s-a schimbat vremea ca la cat sunt eu de mare muream de cald

18+

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ela&year=2009&month=2&day=14&babycount=1"

Mergi la inceput

Bee, si eu ma mai umflu cateodata...mai ales seara cand vin de la servici am niste picioare ca butucii..si dimineata ma mai scol umflata...ideea e ca papam mai putin sarat. Pt ca oricum organismul nostru retine acum lichidele daca mai si mancam sarat nu e bine.

Ela, NASOL sa lucrezi si in WD :-(....mai ales duminica!!!! dar ce servici ai? Referitor la kg, o sa le dai jos dupa ce nasti..mai ales daca ai si putina vointa o sa fie bine. Acum trebuie sa te gandesti la BB din burtik si atat. Sa se faca mare si frumos.

Apropo de burtica, la mine a inceput sa se vada asa bine cam dupa sapt.22. Deci mai aveti un pic de rabdare.

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput