Mamici anti-stres ianuarie-februarie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeeeeeeeeeeee

trezirea......am facut cafea....capucino.....lapte cu cacao....ceai....si suc natural....am pe alese....fiecare ce doreste ce pofteste...

hai sa facem o petrecere.... eu am dat deja drumul la muzica.....cine mai vine?????

va astept la o noua zi de discutii....si apropo de asta...ca si jasmi...l-am simtit pe bebe la exterior doar putin iar apoi nu l-am mai simtit.....astept ziua din care voi incepe sa simt zilnic ca si voi....

18+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudi@

A stai, de fapt sunt 4 luni+, numai ca aici se cheama ca ai intrat in luna a5-a.
Vad ca si pusyketa zice la 20 sapt ca e in luna a6-a.

16+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

'Neatza!
Sunt pe fuga si in trecere.Claudia,era nemodificata semnatura,eu am intrat ieri in saptamana 22.
La 24 de saptamani inchei 6 luni,deci ai parcurs a sasea luna,se incheie a sasea luna si intri,o incepi pe a saptea.
Din cauza exprimarii ("sunt in luna a...") ne inducem in eroare,si medicii la fel.
De exemplu,si cand spui despre un copil ca a implinit un an,practic el a parcurs acel an,l-a incheiat,si intra in al doilea an de viata.Dar noi spunem ca "are" un an,nu doi....

Pup,we placut!

21+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

pusyketa,eu nu am inteles cum zici tu

20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lisa...prima luna sunt primele 4 saptamani inclusiv cea cu UM....da???? ei dupa sapt 4 putem zice ca am intrat in luna a doua desi medicii zic ca esti in prima caci doar prima e incheiata...medicii nu dau o varsta pana nu o implinesti....ceva de genul....

dupa 8 saptamani intrii in luna a treia dar ai doar 2 luni ca varsta....dar esti in derularea...deci in tyimpul celei de-a treia luni.... si tot asa

acu ai inteles????

18+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

pai si la 20+ nu esti in luna 5-a pana trec cele 4 saptamani??? mi asa mi s-ar parea normal...la ora asta ,asta ar fi trebuti sa fac ,poate de aia nu "procesez"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata burticutze,

Cami eu vin la o cafea cu lapte, si da muzica aia mai tare...
Pusy la ce medic mergi la Cantacuzino???
Mvb parca tu ma intrebai de peste, nu am fost la pescuit in Pacific, sotul meu nici macar nu este amator de pescuit, avem pe cineva care ne aduce la comanda ce vrem.... de la guvizi pana la icre negre... si domnul acela ne-a adus este "sturion cu cioc". Imi pare rau daca am creat pofte, dar se rezolva... trimit la pachet gata preparat, crud cred ca nu tine..
Edinutza frumoase poze, esti o deaguta, ieri am lipsit ca am mers la cununia fratelui... de s-a insurat si el... acum am cumnata oficial.. o sa pun pozele cand le primesc...

Fetele eu am mers joi la dr, s-a uitat pe analize a zis sa iau prenatale in continuare ca sunt anemica, si m-a chemat saptamana viitoare sa-mi ia secretie si Papa-Nicolau, si cica sa ma vada pe masa... de acum trebuie sa ma coafez-defrisez.....

Azi mergem al nasi in vizita, si ma ca nu am cu ce sa ma imbrac, nimic nu ma incape, cred ca plec la cumparaturi, vreau sa-mi iau o pereche de blugi din aceia cu bentita elastica, si o bluza...
A venit si frigul...

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

16+ Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

neatza..

Noi suntem ok,in pat,operatiunea in sine n-am simtit-o,ca nici nu stiu cand am adormit..Stiu ca dupa ce mi-a pus branula si mi-a facut o injectie,mi s-a rupt firu'..Dar dupaaaa,dureri de-mi venea sa bat pe careva...sangerari,bine,nu abundente..nu m-am speriat ca mi-a zis la ce sa ma astept.Bestia mea de col de joi pana ieri se intredeschisese putin,asa ca am facut foarte bine ca am facut cerclajul.Acum am o punga de injectii de facut..si asteptam decembrie cel vestit,ca mi s-au lungit ochii si urechile dupa el.
Da,nu e o perioada in care-s o floricica,deci nu ma pot bucura de sarcina cum trebuie,bag medicamente in mine cu pumnii,injectii,..plus teama,dureri,zeci de interziceri..singura mea bucurie e cand il simt pe bb si-l vad la eco cum creste..Asa ca da,abia astept dec.sa fie puiul in siguranta si sa respir si eu usurata.
Va las ca trebuie sa ajung la cabinet sa-mi faca o super mega injectie si al meu sa ia lectii:))..ca apoi sa mi le faca el.
pupam fetele.

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Vai Ledi,bine ca ai scapat! lasa ca vine decembrie mult dormit si toate chinurile prin care treci acum iti vor fi rasplatite! felicitari penru toate eforturile ce le faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

miere si pe mine ma pocnea jos de simteam loviturile pana-n..vba aia.Stai linistita,e bine sa fii prevazatoare,dar daca se intampla cuiva ceva nu ins ca ti se va intampla si tie.

am uitat..scz eu scriu greu c-o mana..deci flo,ma bucur enorm ca esti bine si colul e ok.Totusi ia-o si tu mai usor.

lisa,mersi..

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cami, eu vin la un capuccino, ca sa am forta toata ziua. Azi facem gratar cu prietenii ca sa ma sarbatoreasca. Ziua mea cade intr-o zi de lucru, asa ca azi facem party.

Felicitari pt ca ai simtit ciocanelile lui bebe in burtica!

A mea pe la 5 dimineata facea aerobic, nu stiu ce facea, dar nu puteam sa dorm...de placere ca o simt! De fapt, eu am trezit-o pt ca vezica trebuie golita uneori

Miere, mari natarai astia cu asigurarile la voi!

Lisa, si eu sunt in ceata cu calcularea lunilor de sarcina. Eu fac babeste: 4x5 fac 20, asta inseamna dupa capul meu 5 luni de la UM si 4 luni jumate de la conceptie (ovulatie). Vad ca in multe cazuri dr fac morfofetala de 20 de sapt la 22, adica de fapt 20 sapt de la conceptie).

Ledi iubita, bine ca s-a terminat cu bine interventia si ai sa vezi ca luna decembrie vine cat ai clipi. Fa toate injectiile si totul va fi in regula! Ai grija de tine si de voi.
Noi am facut bine ca 10 zile am stat cuminte si aproape nemiscata, mai stau o sapt si gata, suntem ca noi!
Hai Ledi, da-ne vesti despre tine si spune-ne cand e nunta, ca sa chiuim si noi!!!!!

Alina, nu stiu cand e plecat dr in ianuarie, doar mintea mea face scenarii in toate felurile! Bebe sa stea la mama pana la 40 sapt, sa se faca mare si voinicuta! Mie dr mi-a zis ca ultima eco o facem la 37 sapt si abia apoi stabilim data nasterii, deci nu ia in calcul o nastere prematura.

Pup.

Bee20+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput