Mamici anti-stres ianuarie-februarie 2009 (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mire ai fost tare cu :"esti gata gata sa il scapi"
acum am ajuns si eu acasa de la doctor,dar nu mi-a facut foartemulte,am ascultat inima,154 pe min,tensiunea:buna,greutatea: am pus de la inceputul sarcinii panaa acum 5 kg,deci a zis ok,burtica masurata 21 de cm,a zis ca e ok si luni la amiaza mergem la eco morfo!!! am niste emotii de nu mai pot! dar si asteot sa imi vad din nou bb,sper sa nu cumva sa isi schimbe sexul pana atunci!
in legatura cu carceii,mi-a zis ca imi recomanda niste pastile:tumbs cu calciu,dar daca pot sa mananc banane si sa imi iau magneziu natural ar fi ideal,mai ales ca eu nu am luat apstile toata sarcina,decat prenatalele.
in rest, doctorita mea este o draguta!
un weekned frumos sa aveti!
mire ma bucur pt vestea ca totul e ok
si bafta mare pt Ledi care inca nu a aparut!

20S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bee, tu stii ca Dr. Herghe pleaca din tara in perioada aia? Sau ti-e teama tie asa...mai bine il intrebi ca sa fi sigura. Poate nasti cu Dr. mea
Au scumpit dar nu cu foarte mult. Parca era 5500 nasterea naturala din cate imi aduc eu aminte..oricum e destul de mult dar merita toti banii! O sa vezi! Sunt foarte curioasa sa vorbim dupa nastere si sa-mi spui parerea ta.

Andre_ea, nici eu nu vreau sa nasc de Sarbatori! Sper din tot sufletul sa iasa dupa 2-3 Ianuarie. Acum...daca o fi sa iasa, asta e...sanatoasa sa fie ca de rest le-om descurca noi.

Mire, dar ce baiet nazdravan ai...de mic e pus pe sotii...vorbeste cu el si zi sa se mute mai la stanga, mai la dreapta...cine stie, poate tine!

Alina24+ cuEMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Fetelor, pt carcei luati magneziu sau beti apa cu magneziu, iar pt arsuri, beti laptic sau mancati migdale. Arsurile provin cum spunea cineva mai sus de la ridicarea stomacului, aveti grija cu prajelile ca si astea produc arsuri, nu numai fructele.

16+ AM intrat in luna5-a? stie cineva?

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

multumim cluadia pt sfaturi!
din cate stiu eu luna a 5-a incepe de la sapt 19.asa am gasit si pe odisee sarcinii pe saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusyketa spune:

Seara buna!
Dom'le,tare greu alerg dupa voi....nu va e mila,ca nu mai pot cu burta asta sa ma grabesc asa?

Am facut rost de o doctorita,la Cantacuzino.Un spital bun,curat,dotat la standarde noi.Merg joia viitoare la morfofetala si pe urma ma duc s-o cunosc pe doamna doctor.
O mai fi cineva ca mine? In luna a 6-a si inca n-am medic cu care nasc....

In rest? Toata lumea bine,din cate am tras cu ochiul....

20+

VINE BEBE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

A stai, de fapt sunt 4 luni+, numai ca aici se cheama ca ai intrat in luna a5-a.
Vad ca si pusyketa zice la 20 sapt ca e in luna a6-a.

16+

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony , www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Mergi la inceput

eu stiam ca dupa 24 + esti in luna a 6-a...hmmm...am sa verific!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Mie doctorul mi-a spus ca din saptamana 24 intram in luna a-6-a.
Alinuta bine ai revenit, ne-a fost dor de tine.
Iry cred ca deja te cunoaste lumea de la urgenta . Aidan e tare nazdravan numai emotii iti da, fotbalist il faci, colul tau e pe post de minge acuma.A mea bebelica ma loveste in vezica urinara, a terminat cu datul la fund acuma cred ca da cu capul in vezica,cine stie ce alte zone or mai urma, oricum trebuie sa fim pregatite.Tie ti-a zis ca e cu picioarele in jos, la mine sta cu capul in jos, adica asa au vazut ultima data la eco pozitie vertex.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
21+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mda, mi-au denied astia din nou claim-ul!
Cred ca trebuie sa fac apeal, sau cum naiba se numeste procedura respectiva. Sunt un car de nervi.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Mire de la asigurare?

Mergi la inceput