Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (188)
Raspunsuri - Pagina 3

Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alehiam Yaia am si eu nevoie de dictionarul de bebeluseasca... il [poti imprumuta ![]() |
Mad, cu cea mai mare placere! Da-l vreau inapoi, bine? Nu de alta, dar eu nu cred sa vorbeasca o limba pe care o inteleg si eu fara dictionar prea curand.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Roxana_G spune:
Asadar ramane sa confirme toata lumea ca este de acord cu Casuta cu povesti de la ora 12.30, duminica 12 octombrie.
Ramane sa discutam cum procedam cu suma de plata, respectiv care este suma maxima.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

gabitz78 spune:
rox - eu zic sa vb cu ei sa puna meniul ala pentru copiii mari.si posesorii de asa ceva, sa plateasca separat.bebelusii n-au de ce plati meniu, ca nu mananca asa ceva!parerea mea....
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

prisi spune:
Rox eu nu am nici o problema nici cu locatia nici cu ora, iar despre suma asta , poate fac ceva aperitive pentru parinti daca tot e sa fie impus
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

cecilia L spune:
Pe mine nu prea ma incanta ora 12,30- este ora la care Cristi doarme, s-ar putea sa fie cel mai marait de acolo....hihi, dar ne conformam.
Roxana, eu cred ca este destul de greu sa stabilim o suma in care sa ne incadram, cel mai bine este sa vezi ce poti negocia cu cei de la casuta cu povesti sau Zig Zag si ne comunici pretul. Legat de locatie eu am incredere in ce alegi tu....nu ma pricep si nu le stiu, doar fetele cu 2 copilasi pot sa-si dea cu parerea.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze

cecilia L spune:
Luy, ce zici daca ne vedem joi sau vineri dimineata, adica undeva la
10,30 este ora cand nu este foarte aglomerat, iar daca ne intindem Cristi doarme in carut.Cine mai este amator in afara de Mad?
poze

cecilia L spune:
se vede ca, Cristi doarme......bantui singura pe aici.
poze

alehiam spune:
cecilia mai sunt si eu ... Am terminat de facut mancarica lui robert de pranz, am copt vinetele si acum am pus un bors de sfecla pe aragaz. Si la mine doarme Robert... azi, nu stiu ce a avut ca a stat pana la 12, el care la 10 pica de somn
.
Mad, mami de Robertino (09.09.2007)
ursuletul dansator

alehiam spune:
acum bantui eu singura pe aici... am plecat sa pun niste castraveti la murat...
Mad, mami de Robertino (09.09.2007)
ursuletul dansator

Roxana_G spune:
Cecilia, sa stii ca si Andrei doarme de regula la ora aceea, dar va fi imposibil sa stabilim o ora la cate toti copiii sa fie in forma. Eu de aceea propusesem initial ora 18 pentru ca sigur la ora aia nu dorm. Daca e asa, putem ramane la ora 17 la Zig Zag. Ma duc eu in weekend sa verific noua locatie si sa negociez cu ei.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/