Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (188)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_G spune:
Daca mai aveti si alte propuneri de locuri de joaca dragute, va rog sa ma ajutati. Mai era Events Day, si asta e tot genul vila. Locurile de joaca mari sunt aglomerate, nu acorda exclusivitate si au de regula gresie pe jos.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
cecilia L spune:
Roxana, eu ma conformez, speram doar sa-si spuna mai multe fete parerea, asa cum doarme Cristi si Andrei poate mai dorm si alti copilasi...dar vad ca in afara de noi nu spune nimeni nimic sau o sa spuna mai tarziu dupa ce citesc...
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
myral spune:
SIM
ne bucuram mult ca Stefan nu a uitat-o pe Elisa, credeam ca acum fiind la gradi nu se mai uita la noi, are alte cuceriri pe acolo
Mai si sa stiti ca sunt tanara chiar daca am fata maaare
, abia am implinit 32 de anisori
MAD
multumesc deci e acelasi vaccin priorix.Si numai eu sunt inconstienta care se gandeste sa nu-l fac si pe asta Elisei? Ajunge infanrixul, mai ales ca rubeola si oreionul nu sunt niste boli asa nasoale, poate doar rujeola. Oricum sa vedem daca scapam, noi luni facem infanrix si apoi mai vedem
SABINA pe Sofia a primit-o la gradi nevaccinata???Gabitz bravo lui Stef, te cred ca esti mandra. Eu totusi nu stiu daca in locul tau l-as da la scoala, l-as mai lasa putin sa gradinareasca
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Si referitor la al doilea bebe eu o cocolosesc mult mai mult pe asta mica decat pe Isabela la varsta ei. Elisa e mai plangacioasa si mai dependenta de mine, deci aveti dreptate ca depinde ff mult de copil si de cat de multa atentie cere.Ah si sotu a facut
cand i-am zis de poze, dar s-a mai calmat ulterior
in schimb a facut figuri si aia mare.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
LA MULTI ANI, ALEXIA CRISTINA de mami gema!LA MULTI ANI mami GOE!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Pentru agitatie (inclusiv dinti) noua ne recomandase pediatra calma baby de la erbavita, e din plante dar la noi nu a avut efect. Noi am ramas doar cu un dintisor sus, e tare caraghioasa cand zambeste
sper sa apara si celalalt rapid.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Si putem trimite si noi cadou ca sa participam la tombola? Rox
oare unde si cum gasesti timp si energie pentru toate? Spune-ne secretul.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui myral Si putem trimite si noi cadou ca sa participam la tombola? Rox oare unde si cum gasesti timp si energie pentru toate? Spune-ne secretul.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997) |
Myral, sigur ca puteti participa si voi. Daca va decideti iti dau PM cu adresa mea sa il poti trimite la mine. Asta daca nu fac eu un drum la Constanta pana atunci.
Si sa stii ca nu am chiar atata energie cat par, dar ma straduiesc.Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
danielle02 spune:
LA MULTI ANI! Alexia-Cristina

LA MULTI ANI!!! mami Goe 
pozici
danielle
de Ebonee(02/10/2007)
Sabina spune:
dragele mele, acolo la ora 12.30 presupun ca e alt party inainte , nu? si acolo cu ora 17.
poate ar trebui sa gasim ceva unde sa fim noi primii...nu ma prea pricep si mai si plec din bucuresti, ooof.
pt ca daca sunt altii dinainte mai mult ca sigur ca ni se vor imbolnavi bebelusii dupa petrecere.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo