Comori de nov-dec 2004 (185)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_sb
Pot sa va fac acum cunostinta cu capsunica noastra, la botez si in bratele fratiorului.

O dulceata

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui onitza

Am intalnit si romani fericiti!! Se uita la Thomas!

O frumusete de ochios!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:

MONICA multumim de urari! Maine incepem gradi , grupa mijlocie! Doamne ajuta sa fie un an bun!

Robert este in grupa "licurici" ...nu stiu inca daca e mica sau mijlocie...
Se pare ca am trecut cu bine peste prima zi! Mai multe emotii am avut eu,ca am uitat sa iau si eu aparatul de acasa sa fac o poza copilului in prima zi de gradinita.
Abia astepta sa ajungem,s-a trezit,s-a imbracat si s-a postat in fata usii,nici mancare nu-i trebuia. Cand am ajuns i-a dat florile doamnei,a pupat-o si a intrat in clasa la facut ordine intre jucarii.Si copii deopotriva. Ba la un moment dat voia sa mute si o masa ca nu-i placea cum sta.
Am plecat mandra nevoie mare ca am baiat mare si...ca m-am putut abtine sa nu pish ochii pe acolo. Abia astept impresiile lui atunci cand o veni acasa.Sper sa-l tina entuziasmul si sa nu-i treaca de gradi dupa fo doo zile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ele
Nu iau nimic inca. Stau cuminte sa vedem ce o fi..cu ochi sau fara...rezist eroic.

Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum iti doresti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fulguletz

hai ca deschideti acilea clubul jelitoarelor ...fiti fete serioase...da cand s-or insura/marita , atunci ce-o sa faceti, ha?

O sa fim soacrele bocitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHA ce baietel curajos!!! Bravo! Multumim de cuvintele frumoase! CUm bre, ai uitat ap de fotografiat???? Fa-i poze cand te duci sa il iei. Azi il iau mai devreme pe Paul, la 4, nu la 4, 30 ca de obicei.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirandolina
Matei nu a schitat nici un gest, era foarte incantat de copii, de jucarii, si-a ocupat locul la "bucatarie" si a spalat vase cam toata dimineata

Pupa mama pe el de gospodar!

Mergi la inceput

Citat:

MIHA ce baietel curajos!!! Bravo! Multumim de cuvintele frumoase! CUm bre, ai uitat ap de fotografiat???? Fa-i poze cand te duci sa il iei. Azi il iau mai devreme pe Paul, la 4, nu la 4, 30 ca de obicei.

Noi suntem la program scurt...Azi l-a luat bunicul de la gradi,ca eu n-am mai iesit.E o vreme de kko la noi,ploua si e friiiig.
Educatoarea l-a laudat,ca e cuminte si inteligent. Si a bocit ca nu vrea acasa . Pana la urma a mers,dupa multe insistente si..."mami m-a adus,mami sa ma ia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Noi suntem la program scurt...Azi l-a luat bunicul de la gradi,ca eu n-am mai iesit.E o vreme de kko la noi,ploua si e friiiig.
Educatoarea l-a laudat,ca e cuminte si inteligent. Si a bocit ca nu vrea acasa . Pana la urma a mers,dupa multe insistente si..."mami m-a adus,mami sa ma ia"

Ceeeeeeeeeee????? Esti sigura ca e prima lui zi de gradi???? Auzi , manca-l-ar mama pe el, sa nu mai vrea sa plece!!! La asta nu ma asteptam!!!!

Ma duc sa-mi iau baiatul sa vedem ce impresii are el!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Na, ca noi am inceput si scoala si gradinita, sic!
Succes total, Bianca e foarte incantata si de invatatoare si de scoala, abia asteapta sa se apuce de treaba!

Poze AICI

Mihnea in schimb nu mai are nici un coleg din cei vechi in grupa
pentru ca directoarea s-a hotarat sa-i dea doamnei noastre grupa mica (pana acum erau de toate varstele)si pe cei care ramasesera de anul trecut de 4,5-5 ani i-a mutat fortat la alta educatoare; asa ca sunt numai din astia de 3 ani si cativa de 4 in concluzie fi-miu e sef acolo; azi plangeau copilasii mici de se scutura camasa pe ei si el radea tinandu-se cu mainile de burta, se simte in elementul lui; ma bucur pt el ca in sfarsit o sa poata sa ridice un pic capul ca pana acum era cam marginalizat de cei mari; desi, altfel , probabil ca ar fi acumulat mai multe cu copii mari. Aseara taica-su il invata sa ceara taxa de protectie.

Ma bucur ca si ceilalti pitici din gasca au reactionat bine , sa o tina tot asa!

Daniela, ti-am admirat bebelina, e frumoasa si seamana cu tine si cu Danut perfect!

Andreea, ce elegante fete sunteti. De slabit, tocmai tu iti faci probleme??? Hm.

Roxana&Co

Mergi la inceput