Comori de nov-dec 2004 (185)
Raspunsuri - Pagina 7
Ele spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onitza ELE, ti-a fost asa de rau?????hai ma mami, of, ia niste pastile, emetil ceva!!!! Imi pare rau....eu m-am dat jos la 4, 30 cand am vazut ca n-am somn! si acum sunt cu gandul la el, sper ca e bine si cumintel! Am "atins-o" si pe ingrijitoare sa ii aminteasca lui Paul sa manance, ca il uita DUmnezeu la masa! Oana si Paul Constantin (28.11.2004)PUIUTUL MEU, PAUL Varsta Paul |
Nu iau nimic inca. Stau cuminte sa vedem ce o fi..cu ochi sau fara...rezist eroic.
Elena & Denisa
NOI
paxela spune:
ele, bafra sa fie asa cum va doriti,
da silviu asa este mai dezimvolt, dar am si marele talent de a inflorii totul, de ai prezenta totul intr-o lumina favorabila, sa ii zic exact ce vrea sa auda, si nu il las sa imi vada sau simta emotia
acum om vedea....
delia nu pare asa, desi sper sa ma insel
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim
daniela_sb spune:
Buna dimineatza!
Si noi suntem doar fetele acasa azi... Sa vedem impresiile mai tarziu ca la noi a venit iarna si nu am isit cu Iunia din casa, a mers Danutz cu bunicu'.
paxela, fulgu. Multmim de complimente.
Cu asemanarea cam asa e. Se uita lumea la bebelina si imi zice ca seamana cu frate'su. Om vedea mai incolo.
si gradinareala frumoasa tuturor comorilor noastre mari! Si fara
, mai ales din partea mamicilor.
mamica de Danutz din 8 nov 2004 si Iunia din 4 iun 2008
Home is where your head is.
fulguletz spune:
hai ca deschideti acilea clubul jelitoarelor 
...fiti fete serioase
...da cand s-or insura/marita , atunci ce-o sa faceti, ha?![]()
andreap, ce mare s-a facut Sara...seamana deja bine de tot cu Mariuca, sau mi se pare mie?! sa vezi ce de petiori o sa ai, cu asa fete frumoase...
ionela, hai mey, ca tare zgarcita esti la vorba...ce mai faceti voi, cu gradi, cu scoala?
David e la gradi de miercurea trecuta. Si el a schimbat gradi. S-a acomodat f bine, mai ca nu mai vrea sa vina acasa. Pana acum l-am lasat doar 2 ore pe zi (asa a zis educatoarea), azi il las 3 ore...
Dar zau ca nu imi vine sa jelesc deloc, din contra, ma simt chiar bine singura acasa
...acu zac si eu un pic in liniste...
ele, sa inteleg ca iti predau stafeta? e cu ochi sau ba?! sa dea domnu sa fie cum iti doresti..
30 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)
mirandolina spune:
Salutare de la mare!
am inceput si noi gradinita, zi cu emotii pentru mami, si daca promiteti ca nu radeti de mine... mie imi dadeau lacrimile cand l-a primit in casa
Matei nu a schitat nici un gest, era foarte incantat de copii, de jucarii, si-a ocupat locul la "bucatarie" si a spalat vase cam toata dimineata ![]()
PAXELA chiar sunt curioasa daca ati castigat concursul, ca am mobilizat si alte fete de pe un alt forum (cu cont pe DC) sa te sustina
OTILIA iti doresc sa iei cea mai buna decizie in privinta nasterii ...mai e ceva pana atunci.
EVELINE si la noi la cabinet la fel, insa dr de familie mi-a spus ca sunt si o multime de "prefacuti", sau "bolnavi inchipuiti" cum le spun ei. Eu am cumparat atatea medicamente si am primit de atatea ori parerea prin telefon, tocmai ca sa evit aglomeratia de acolo.
as vrea sa mai stau...insa e ora de masa pt pici, care tot intreaba de Matei
revin dupa ce il culc
onitza spune:
FULGULE, pe cuvant de cercetash ca n-am bocit...prea mult...Paxela stie!!!
Lasa bre, ca si tu ai pe Eric al tau, tu ii vorbesti, stii ca e acolo te asculta.....asa ca rugati-va pt mine sa sune clientii sa am si eu cu cine vorbi. Unul a sunat, dar mai vreaaaau!!.....ca de-aia am dus baiatul la gradi!
...noroc ca am avut treaba si inca mai am, rau imi pica ochii-n gura, n-am pomenit, dupa 3 cafele, mi-e somn de lesin!!!! Facui o pauza scurta sa vad ce faceti!
MIRANDOLINA, imi faci in necaz cand iti vad mesajul incepand cu "Salutare de la mare"...mi-e dor de mareee!!! SI mi-e necaz ca am vazut-o doar o data anul asta! Cum e cu un copilas acasa? Ce bine s-a comportat matei! Bravo!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
mirandolina spune:
hai ca cica isi bea laptele...poate am noroc sa trag un ochi pe indelete
Mai intai le doresc tuturor un an bun si sanatos, o adaptare usoara celor noi la gradi/scoli si cat mai multe realizari!
OTILIA in Canada o tipa a vut gips din fibra de sticla la fetita, ca sa nu fie greu, si unde mai pui ca era si roz
la voi e din asta ca la Romanica? greu si alb?
ANDREEAP bine ati revenit la cuib!
DANETTE si zici ca ii vii greu de hac lui Iris?
copil nazdrvan si stai linistita, ori toti sunt asa, ori o sa se linisteasca ... ![]()
DANIELA SB ce dulcica e gogoasa mica, si ce dulci sunt amandoi copiii tai...seamana mult, sau cel outin asa mi se pare
Sa va fie de bine botezul! Rochita printesei e superba!
ONITZA nu iti pierde speranta, o sa vina toate la timpul lor!
FULGULETZ acoo unde a ajuns civilizatia se naste normal si dupa cezariana, chiar si la doar 1 an diferenta (am avut o colega de odisee din Suedia, asa ca stiu ce spun). Sarcina usoara in continuare!
ONITZA cat de negrii ii sunt ochii...cum o fi cu asa mure?
vad ca faza cu bocitul la clasa nu e chiar minune de rasul lumii...bine macar ca nu sunt singura, nu imi inchipuiam ca voi fi asa emotiva...mi-era si jena sa nu se vada, ca imi sclipeau ochii in lacrimi...am baiat mare!
EVELINE si la noi sunt 2 educatoare, insa Matei nu cunoaste pe niciuna...eu m-am incurcat a faza cu florile, asa ca le-am uat acasa, urmanad sa i le duc cand il iau, sa i le dea doamnei nr 2 ...oare am procedat bine?
FULGULETZ asa ziceam si eu ca ma voi simti bine fara el, si chiar e bine, e liniste...cel mic nu e asa de galagios...insa daca nu l-ar cauta ar fi si mai bine...oricum, nu mai dureaza mult si voi incepe serviciul, sa vedeti voi atunci "liniste"
ONITZA sa iti pun niste poze, poate iti trece dorul?
acum nu stiu ce sa zic cu meniul...la pranz doar un fel de mancare are carnita, si dimineata pare cam sabut meniul...la 4 are si ciocolata, dar bine macar ca nu ii dau decat 1 zi/saptamana. oare daca nu ii ajunge poate sa mai ceara? Nu e el manccios, insa nici nu as vrea sa faca foamea...
ad_rianna spune:
fetelor dragilor ce surpriza mi-ati facut !!!!
am intrat si eu intr-o scurta pagina sa reiau de unde am ramas cu cititul si am vazut toate mesajele voastre de "la multi ani"....m-ati facut sa plang va pup pe toate cu mare drag si va multumesc din suflet: fulguletz, (cum ai stiut tu draga-draga ca am vazut ca tu ai fost initiatoarea
),onitza, otilia, paxela, try, mirandolina, mihaela, miha (draga miha primeste si de la intarziata de mine urari de "la multi ani" fericiti si impliniti), ochi verzi, monica, sper sa nu fi uitat pe cineva
...
si
cu toata dragostea pt. voi.
va multumesc

eveline spune:
Identic am facut si noi cu florile...ne-am dus cu trei buchete (2 educatoare si o asistenta foarte implicata de felul ei) si ne-am intors cu un buchet pe care il voi duce la 4 sa i-l dau celeilalte doamne.
Intre timp am avut o revelatie si mi-a trrecut supararea pe doamna ce n-a fost dimineata la gradi. Mi-am dat seama ca are un baietel ce trece in clasa a II-a si o fi cerut schimb de dupa amiaza sa mearga si ea ca mama dimineata cu el la scoala in prima zi. Exact cum se spunea si pe aici.,...
Aime, asteptam impresii de la prima zi de gradi a lui Vladut.
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danette Aici am cateva poze mai noi cu printesa-baietzel: http://entertainment.webshots.com/album/566796813VHqIhM |
Super poze!
Is facute de-o mana de profesionist? 
Nu voi conteni niciodata sa ma minunez de cat de frumoasa poate fi Iris!
Si are un asa aer inocent si sugubat...nici n-ai zice ca ai atat de furca cu ea. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

si acum sunt cu gandul la el, sper ca e bine si cumintel! Am "atins-o" si pe ingrijitoare sa ii aminteasca lui Paul sa manance, ca il uita DUmnezeu la masa!