Comori de nov-dec 2004 (185)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare, salutare!
Auzi la ele...cum sa bociti? Pai trebuie sa fiti fericite, vesele ca aveti copii mari, merg la gradinita si la scoala
Azi a fost prima oara in viata mea cand m-am bucurat ca plouaSa va spun si de ce...din cauza ploii s-a renuntat la festivitatea de deschidere, clasele 2-4 am intrat direct in salile de clasa, iar clasa I au facut o scurta festivitate in Clubul copiiilor(vecin cu noi, in aceeasi curte) si uite asa m-am incadrat cu manuale si cateva discutii si-am ajuns la gradi la ora 10
Diana era acolo cu mama, verisoara si cumnata.La noi in prima zi e doar festivitatea de deschidere care a fost putin scurtata din cauza ploii si ne-am ingramadit in hol.In clase sunt mochete gri deschis si va imaginati cum ar fi aratat de intram toti acolo, iar copilasii nu aveau papucei de interior.Noi avand "pile" am ramas un pic pana la sfarsit si-am intrat in clasa...a fost foarte incantata iar mie-mi venea sa sar intr-un picior vazandu-i mutrita aceea vesela.De maine intram in program aproape normal, adica 8, 8:30-12. Maine o duce bona si o iau eu, ca termin la 10, pt ca au profesorii consfatuirile de la 13 si mergem pe program "mini", asa ca de luat de la gradi o iau eu, ca-i la 50m de scoala
Sincer am o stare de-mi vine sa chiui
Am pus si poze si un filmulet

Am vazut toate pozele si spun ca toti sunt niste frumosi
Oana, am vazut si romanul fericit si chiar asa,era prea suparat azi dimineata.
Miha, m-a topit rasul Amirei, iar acolo cand merge ea e mortala
Andreea, fara cuvinte
Danette, o scumpa Iris si astept povesti de la gradi
Otiliasi sa scapati cat mai repede de ghips sa poata dansa la petreceri
Roxana, abia astept s-o vad si pe Diana scolarita...e o frumoasa Bianca...si noi avem elicopter ca al lui Mihnea doar ca-i verde.
Scuze ca nu am pomenit pe toata lumea, dar inca am starea aia de fericire si aiureala si neuronul meu, pluteste.

Aaaa si mi-am amintit...imi zisese mama ca i-a spus Diana cand au ajuns la gradi ceva de genul..."Olga sa nu pleci de langa mine ca poate-mi vine sa planga"...clar ca fata mea avea emotii.

Mihaela si Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Dana, Iris e absolut superba in rochita alba.

Si m-am distrat maxim cu cata pofta rade Amira, e o dulce!

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ROSERB, M-A DAT GATA BIANCA!!!!! Este o frumoasa scolarita pusa pe treaba!!! Ii sta bine in uniforma, chiar am admirat-o ce eleganta si serioasa este!!!! MI s-a parut ce amai crescuta din randul scolaritelor de cls I!!! Bravo Bianca! Iti doresc un an scolar plin de multumiri, zambete, numai cu FB-uri! iar praslea e foaaaaarte crescut pt 4 ani!!!zici ca are 6!!! dar ce mananca frate copilasii tai????? zi sa -i dau si eu lui paul ca i se vad coastele!!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Vai ce m-am distrat fetelor, ce sensibile sunteti. Eu as vrea sa am o zi, ea la gradinita, eu in pat toata ziua, eventual si o baie cu spuma . Aici nu incep toti copii in aceasi zi, nu exista festivitate de deschidere si nici de inchidere. Copii incep treptat sa fie acomodarea usoara, iar data de la care incep sa fie introdusi in sistem nu este fixa, este la sfarsit de august. Anul trecut Ana a inceput in octombrie si de atunci a mers continuu, doar cu pauzele cand am plecat din Norvegia.
Am venit super obosita dupa servici, de fapt am mers la un curs de la 8.30, m-am chinuit sa ma trezesc sa livrez copilul devreme. A sosit si scaunelul cu rotile, imi intra in portbagaj, sper sa ma ajute sa nu nasc prea repede . Ca ma simt din ce in ce mai obosita, kilogramele se pun si atarna greu.

Mi-a placut atitudinea Biancai .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 28+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Vai ce m-am distrat fetelor, ce sensibile sunteti. Eu as vrea sa am o zi, ea la gradinita, eu in pat toata ziua, eventual si o baie cu spuma .

Eu imi dau voie sa fiu sensibiloasa,ca baie cu spume nu-mi permit decat la ceas tarziu in noapte.

Roxana,iar m-au luat emotiile cand am vazut-o pe Bianca scolarita. Ma gandeam cum va fi cand va merge Robert prima data la scoala si Amira la gradinita.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

hey fetele salutare si de la noi!am prins un comp si am intrat putin.

ne-a lasat calculatorul,mi-am pierdut telefonul,buni era sa plece dintre noi dar Slava Domnului ca acum e bine,noi am colectionat o enetro-viroza de pe la mare si am fost pocniti pe rand si uite asa au facut japoneii mei cunostinta cu:"tanti seringa!".
am citit si eu ultimile pagini si am vazut mamici emotionate de intrarea puilor la gradi si eu ma gandesc cu groaza la ce ne asteapta caci Ken a uitat japoneza.

Roseb felicitari micutei scolarite!am sa incerc sa intru sa vad si eu pozele.

Fulgu cum e treaba cu dopul?ce face bebelul,e bine?

Cuscra zici ca e cu ochi?tinem pumnii sa fie si sa-i faci Denisei un fratior.apropos:Deni merge la gradi?

mey ar fi multe tare de scris dar m-am rezumat la ce a fost esential din excursia asta.ne-am simtit ca acasa,ne-am ghiftuit cu zacusca si cu alte bunatati de prin Romanika si acu asteptam cu nerabdare sa mergem la Thomas Land caci asa au poruncit mititeii.

va pup si sper sa ne auzim curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Dana, n-am putut vedea pozele, dar le-am copiat de la linkul dat de oti. E absolut superba in poza aia. Ti-am mai zis, are asa o furmusete nobila copila ta .Si cand e destramata in tinuta s iciufulita, tot adorabila e. Are o frumusete innascuta care vine din postura, mimica, gesturi, nu-sh cum sa-ti spun. E mortala in filmuletul ala cand danseaza. Alex e antitalent, el sare ca o capra de colo colo cand danseaza, n-are nimic ondulat si ritmat in miscari. Radem pe imbufnate de dragul lui de fiecare data cand il vedem. Dar mereu il incurajam sa-si exprime felul propriu de-a dansa. De fapt el nici nu prea s-a omorat cu dansatul pana cand n-a vazut ca si alti copii sunt atrasi de activitatea asta. In schimb adrian si daca e in bratele sau pe canapea, bataie in ritmul muzicii, e ceva ce-i place la nebunie. Multumim de cuvintele frumoase. Asa-i adrian a crescut f mult in inaltime in ultiemle luni, neasteptat. Insa e slabutel si de o sapt. tot are o stare subfebrila, nu-mi mananca (si i se vad coastele si mai tare). Vomita f usor daca nu esti atent si-ncerci sa-l fortezi. Sambata taica-miu l-a cautat la amigdale sa vada el daca nu cumva le are umflate. Si Dumnezeu stie cat de finutz o fi fost sau nu, cert e ca era imediat dupa ce-a mancat. L-a pipait si a vomitat tot. ia cate 3 imbucaturi. Daca nu era asa slabutz nu-mi faceam probleme. Azi cred ca ma duc cu el la dr. sa vad daca nu cumva a facut infectie in urechiusa. Marturisesc ca ar fi trebuit sa-i pun la fiecare baitza dopuri in ureche de cand cu tubuletele, dar nu am facut-o si ma gandesc ca poate i-a intrat apa acolo si a facut infectie. Nu duce mana la ureche, nu acuza dureri, insa ma duc sa stua eu linistita ca nu-i nimci la urechiuse.
off, sunt trista, azi am aflat ca o fetita cu aceeasi boala ca a lui adrian s-a dus... n-a rezistat transplantului de maduva. Si un alt nene de pe grupul DBA, la fel a murit.

Danilea, de cand n-ai mai dat pe-aici, am si uitat ca ai o printesa mica. E durdulica si scumpica, mai mare dragul s-o privesti .Si seamana la chip cu Danutz, asa ca se vede ca-s frati. Sa va fie de bine botezul.

Andreap, cine sa mai vada burta ca mie mi-au ramas ochii mai sus (deh, daca la noi natura a fost vitrega ). Imi place tare mult cum te prinde culoarea asta de par la tenul tau, iar freza e super.

Ei, da, Silviu e exemplul tuturor. Iar tu, Paxela, de ce sa plangi? Inteleg sa plangem noi astea virgine cu gradinitza, da’ tu? Esti veterana de acum.
Pe noi nu ne lasa sa intram in scoala/gradi – masura de siguranta. Aici parintii isi iau la revedere de la copii in gradinitza in care copiii ies afara la joaca (e un spatiu imprejmuit). Luatul la revedere e scurt si hotarator ca sa le facem si lor, educatoarelor, viatza mai usoara dupa ce plecam noi.
Am crezut ca-mi condus si eu copchilu’ pana-n clasa vineri, de unde! Si eu care speram pana acum o sapt. ca pot chiar sa stau cu el in clasa in prima zi. Azi sper s-ajung sa-i iau si 2 perechi de adidasi cu arici lui alex ca sa se poata incheia singur – conditie la noi la gradi.

Asa-i, subscriu la zgarcenia, Ionelei. Mai vrem si noi o cucuiata, niste ochisori migdalati si negri sa vedem pe-aici.

Bine ca mi-ati zis de aparat de fotografiat ca mie nici prin cap nu-mi trecea sa ii fac poze.

Roserbino, ce bine-i sta lui Mihnea tuns asa scurt. Imi place tare mult. Iar Bianca e o scolaritza super.

Mi-am adus aminte de dintii vostri, am fost si noi sambata la dentist prima data. Are un dintisor de jos ciobit, dar dr. a zis ca nu plombeaza ca dinti ide copii au o consistenta diferita de cea a adultilor, ca smaltul e diferit si plombele nu tin bien pe dinti ide lapte si de cele mai multe ori intretinerea plombei e foarte dificila: apar carii suplimentare pe langa plomba etc. Asa ca monitorizam si daca apare vre oschimbare la dintisorul cu pricina, mergem, altfel, mai dam pe-acolo la control in primavara. Mi-a zis sa fiu mai atenta la spalatul maselelor si sa incep sa folosesc atza dentara la toti dintii care se ating. El are avantaju lca dintii din fatza ii sunt toti rari si nu se aduna nimci intre spatii, dar intre masele se atinge. Asa ca avem mai mult de furca seara la culcare.

Ochiverzi, ce e cu bancutele alea in clasa Dianei? Asa e la gradi acolo? Cu bancute?

Mergi la inceput

La noi toate gradinitele sunt cu program normal, doar in Petrosani sunt si cu program prelungit, deci doar sala de clasa si toate au masute si scaunele.De regula nu-s asezate sub farma aceasta, ci pe "zone", grupe, sub forma de U...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bits

hey fetele salutare si de la noi!am prins un comp si am intrat putin.
.......

va pup si sper sa ne auzim curand.

Amon si Kenzo
Sper sa revi in forta cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

prima zi de gradi pe anul asta, un succes total, cand sa il iau el ramanea la desene, are un coleg din vechea trupa, a fost ok la intrebarea mai mergi si maine? a raspuns instant "evident"

in schimb delia ma sperie, in we am fost intro vizita cu multi copii, toti in casa ea cu noi afara, nam bagato in seama, daca am vrut sa o duc a bazait, am s=zis e fitze, azi la gradi cand l-am luat pe silviu , a trebuit sa se imbrace singur ca ea bazaia sa o iau in brate

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim

Mergi la inceput