Comori de nov-dec 2004 (185)
Raspunsuri - Pagina 12
monica-elizabet spune:
multumim mult felis si voua la fel
mihaitza merge la cresa/gradi? ca nu mai stiu acum
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
kay spune:
scuze daca deranjez, dar m-am gandit ca poate aruncati un ochi aici, e un bazar pentru Sonia. daca aveti timp, poate gasiti ceva sa va placa/trebuiasca.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125844
numai bine,
Oana
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Cecilia C spune:
Va multumesc mult de urari fetelor si la fel va doresc si eu voua, sa fiti sanatoase, voioase si iubite si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de copilasi si cei dragi voua.
Otilico un pupic special pt tine ca te-ai gandit la mine si nu m-ai uitat si un pupic si mai special la burtica si la Anutza
Am pus aici niste poze de la ziua mea mea si o sa urmeze si altele de la ziua lui Aduta care e azi, 17 Sept..nu-mi vine sa cred ce repede a trecut vremea si uite ca are si ea 2 anisori..asa ca azi va invit pe toate cu mic cu mare la o felie de tort urmand sa continuam petrecerea sambata cand vin copilasii sa petreaca si sa o sarbatoreasca pe Aduta mea
Va pupic si o zi super
onitza spune:
LA MULTI ANI, ADA!!!!!!! Esti o DULCICAAAAA!!
Frumoase poze, Cecilia!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
daniela_sb spune:
Buna dimineata!
I-a placut si lui Danutz in sfarsit la gradi. Am asteptat pentru asta un an de zile. Si azi de dimineata s-a si trezit mai devreme cu grija sa nu intarzie...
Multumim mirandolina, try, roxana, miha.
Felis va pupam si pe voi. Te-am vazut si pe tine si pe Mihaita, doar kg de care ziceai lipseau...
La multi ani Ada. Sa fii sanatoasa si sa ai tot ce-ti
doresti in viata. Pupam toate trei fetele frumoase.
Roxana, mie imi place freza lui Mihnea. Si ai o scolarita strengarita mare si frumoasa... nu mai zic.
Ele spune:
Neata!
Mai..eu nu vreau sa preiau nici o stafeta...dar daca e sa fie asta e.
Zilele astea imi fac un test. Sa vedem.
Acuma alta problema: mai este vreun copilas care nu stie sa nr pana la 10?? Ma dispera Denisa, cand vreau sa o invat ceva imi zice ca ea stie sa nr..adica 8, 5, 3 si nu vreau nici in ruptul capului ca asculte macar. Am incercat si varianta cu joaca, si cu scrisul..efectiv nu e atenta.
Elena & Denisa
NOI
Otiliav spune:
Ada, sa fii sanatoasa, cuminte si vesela asa cum ne-ai obisnuit!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 28+
Pozele noastre
onitza spune:
ELE, Paul la fel facea cand incercam sa il invat eu, insa le-a prins de la gradinita anul trecut. Acum nu vrea sa invete sa numere pana la 15 nici in ruptul capului, e capos rau, numara asa: umpe, cimpe, si se opreste ca numai stie....si nu vrea ...cu mine cel putin..sa invete ..dar nu ma mai stresez, ii caut jocuri si invata prin joaca...incearca sa gasesti jocuri pe net...eu gasisem la un moment dat un joc cu o maimuta care manca bananne si ruga copiii sao ajute sa numere cate a papat..era pana la 10 parca. L-am luat de la sub" Scoli, gradinite, bone...Linkuri pt scolari si prescolari...parca asa se numeste, cauta pe acolo jocuri. Iarta-ma, dar nu mai stiu daca Deni merge la gradi, daca da, chiar nu -ti face probleme, va invata precis de acolo.
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Ele spune:
Merge la gradi de anul trecut din martie. Nici eu nu mi-am facut griji ca nu vroia sa invete dar acuma o vad superincapatanata. Eu ii zic, ii explic, ii repet si...in zadar. Ea nu da doi bani pe ce-i zic eu acolo. faza e ca e posibil sa ma surprinda...adica sa nu-mi arate mie ca stie si la un momnent dat sa-mi turuie toate nr. Am mai avut un caz cand ziceam ca nu stie nu's ce poezie si la un moment dat cand ne faceam noi ca nu suntem atenti la ea s-a apucat sa o zica toata. Poate intimidam noi copilu...
Elena & Denisa
NOI
onitza spune:
SI eu am mai auzit cazuri de genul asta! Hai bre ca ai copil destept dar nu vrea sa-ti arate tie ca stie sa numere foarte frumos si corect!!!!! AM fugt , am treaba multa in oras!
Pupic
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul