Comori de nov-dec 2004 (185)
Raspunsuri - Pagina 11
try spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Acesta este un exemplu de profetie ce se implineste de la sine. Cuvintele noastre au efect "hipnotizant" asupra celor mici si actioneaza in subconstient,noi suntem adultii care stim ce vorbim si ei iau totul ca atare. Ceea ce i s-a intamplat cu mancarea la gradi,ar fi ideal sa i se intample si acasa.Dupa o perioada stabilita,de 20-30 minute,depinde cat crezi ca i-ar trebui lui sa termine ce are in farfurie,se strange masa,indiferent ca a terminat sau nu.Data viitoare se va stradui sa termine mai repede.Ca nu avem noi inima asta,sa-i lasam nemancati e o alta poveste. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
La fel gandesc si eu ,ca tine .Si alex al meu e un lalait cand vien vorba de mancat si in 90% di ncazuri prefera sa zica nu mai pot dupa primele inghitiuri pt ca ii e lene sa manance singur, prefera sa ramana nemancat. L-am testat, daca dupa 5 minute de Nu mai pot si trimsi dincolo il intreb "da' mananci daca iti da mami", accepta fara probleme. Asa ca am decis sa il ridicam de la masa daca nu mai vrea sa pape. la noi gradinitza e scurta ca program si nu au decat o simpla gustare pregatita de parinti si aia trebuei sa fie deregula fara ambalaje, hartii, bucatele mici de luat cu mana (ok pt alex al meu) si probabil ca n-o sa aiba parte de experienta povestita de mirandolina, insa si eu mereu incercam sa-i arat unde e normalul cand vine vorba de timp de mancat si ii spuneam la ca gradi n-o sa stea nimeni sa ii dea mura-n gura, toti copiii mananca singuri. O sa fie ok pt ca el e ok la mancat bucatele cu mana, dar daca i s-ar fi servit ciroba sau felul doi... ar fi fost durere.
Noi trebuie sa ne deprindem si cu stersul la fund de kk pt ca la gradi n-au voie. Sunt considerati mari pt asta si ca o pot face singuri. Nu prea cred c-o sa se intample sa faca kk acolo in 2,5 ore cat sta el la gradi (sigur se va abtine in caz ca l-o trece, la cum il cunosc eu pe el), dar... just in case sa fie pregatit cat de cat.
La multi ani, cicisor, sa ai parte de sanatate si bucurii.
onitza spune:
Paul a fost cuminte azi la gradi (cu exceptia plansului de dim), a mancat singur tot, a dormit, s-a schimbat singur, iar la plecare, n-a vrut sa spuna doamnei "la revedere",...insa nu am renuntat si dupa ce s-a schimbat de haine, l-am trimis in clasa sa vada doamna ca totusi e baiat bine crescut
AM avut o zi groaznica cu dureri de cap, criza de rinichi, ma mir cat de rabdatoare am fost cu Paul desi mi se cam urca-n cap uneori.
V-am zis ca scrie singur cu literele de la tastatura: PAUL CUCU????? Felis a fost martor ...
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
FELIS spune:
CICI... sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa te bucuri de comorile tale ... Fetele tale le-am aratat si colegelor de servici... cat de mult pot semana desi au varste diferite...
BITS... cu intarziere... parca a fost si ziua ta.... sa fii sanatoasa, baietii tai sa iti aduca numai bucurii, si toate visele sa ti se implineasca...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui onitza Paul a fost cuminte azi la gradi (cu exceptia plansului de dim), a mancat singur tot, a dormit, s-a schimbat singur, iar la plecare, n-a vrut sa spuna doamnei "la revedere",...insa nu am renuntat si dupa ce s-a schimbat de haine, l-am trimis in clasa sa vada doamna ca totusi e baiat bine crescut AM avut o zi groaznica cu dureri de cap, criza de rinichi, ma mir cat de rabdatoare am fost cu Paul desi mi se cam urca-n cap uneori. V-am zis ca scrie singur cu literele de la tastatura: PAUL CUCU????? Felis a fost martor ... Oana si Paul Constantin (28.11.2004) PUIUTUL MEU, PAUL Varsta Paul |
ONITZA... sa stii ca si eu am avut o zi nasoala... asa a inceput de dimineatza... si multe persoane s-au palns de acest lucru... pana la urma rezultatele sper sa fie bune A fost mare sedinta la mine la servici... 'sedinta cu parintii' asa cum ii zice directorul general (adica au venit cei de la firma mama ) si mare raportare mare... situatii... etc Am propus si marirea salariului colegei... si trebuia sa discute administratorii intre ei... maine aflu... sau poimaine... rezultatul...
Daaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Paul isi scrie numele la calculator... am fost martora!!!!!!!!
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
citat din mesajul lui try la noi gradinitza e scurta ca program si nu au decat o simpla gustare pregatita de parinti si aia trebuei sa fie deregula fara ambalaje, hartii, bucatele mici de luat cu mana (ok pt alex al meu) |
Si noi suntem tot la program scurt si chiar am o problema cu pregatitul pachetelului.Ce-as putea sa-i dau?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
andreap spune:
Roserb..parca Mariuca mea alesese foarfeca la motz,nu?el frizer..ea croitoreasa..da' de pletele ei nu cred sa-l lase sa se apropie,nu vrea la tuns nici moarta!
Felis
Onitza,felicitari ptr.Paul
Monica.....ce sa te intreb mai intai?pupam cei doi nasdravani
la dt.ne-a spus ca suntem OK..Sara tuseste de la mucisorii care-i vin in gat si se ineaca.Mariuca va lua ceva de tuse si antialergicul omniprezent...
Am inceput si noi gradi,de martea....vad ca inca ii place,e bine.
alte noutati..nu am deocamdata.
va pupam si va doresc numai bine
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
FELIS spune:
Poze noi de aici adica incepe cu eu si cele 5-6 kg in plus... apoi niste poze cu Mihai pe bancheta din spate cu centura ca mami uitase la servici scaunelul... si dupa f putine poze din apartamentul unei colege ii vedeti si catelul lui Mihai primit de la bunica ... catelul are un fel de telecomanda (momentan s-au terminat bateriile) si bea apa, face pishu, merge, latra... vb serios... A.. si niste poze in care Mihai in masina sta lipit de colega mea... era ffff obosit... altfel nu il vedeti asa de cuminte si lipicios
pozele noastre,
FELIS spune:
citat din mesajul lui andreap Roserb..parca Mariuca mea alesese foarfeca la motz,nu?el frizer..ea croitoreasa..da' de pletele ei nu cred sa-l lase sa se apropie,nu vrea la tuns nici moarta! Felis Onitza,felicitari ptr.Paul Monica.....ce sa te intreb mai intai?pupam cei doi nasdravani la dt.ne-a spus ca suntem OK..Sara tuseste de la mucisorii care-i vin in gat si se ineaca.Mariuca va lua ceva de tuse si antialergicul omniprezent... Am inceput si noi gradi,de martea....vad ca inca ii place,e bine. alte noutati..nu am deocamdata. va pupam si va doresc numai bine BOTEZ SARA POZE NOI NOUTZE www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004) |
sanatate multa la printese...
pozele noastre,
monica-elizabet spune:
CICI La multi ani! sa fii sanatoasa
Felis, draga mea v-am vazut in poze, tu arati f bine cred ca in ca 5 kg daca ai mai pune si tot bine arati iar mihaitza e un dulce si-un frumushel
andreap si sanatate multa fetelor
si alex tuseste din nou...m-au disperat pe bune da ce sa facem...mergem inainte..
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
FELIS spune:
citat din mesajul lui monica-elizabet CICI La multi ani! sa fii sanatoasa Felis, draga mea v-am vazut in poze, tu arati f bine cred ca in ca 5 kg daca ai mai pune si tot bine arati iar mihaitza e un dulce si-un frumushel andreap si sanatate multa fetelor si alex tuseste din nou...m-au disperat pe bune da ce sa facem...mergem inainte.. pe toate monica Prajituri si papa bun Papa de post |
Sanatate multa lui Alex ... pupam si Ruxitza...
pozele noastre,