Comori de nov-dec 2004 (185)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ciciada sa fiti sanatoase si fericite

eu de cand cu grdinita lui silviu sunt si mai ocupata , parac nu mai am timp de nimic , si cica era greu cu 2 acasa
ieri am avut si sedintza cu parintii, are o grupa cam nasoala, o sa il traga innapoi decat sa il ridice, sper sa aiba doamna puterea de al stimula , sunt copii care nu vorbesc bine , sunt copii care nu stiu cum ii cheama( grupa exclusiva de copii din 2004) si el vine de la despartiri in silabe ,
aici vor avea o singura ora de engleza, de la 2 inainte,
nu pot spune ca imi pare rau , e inca mic sa aiba timp sa se joace, si sper ca asta sa il motiveze sa fie primul , sa fie cel mai bun , pt ca el stie....
ia luat educatoare pe parinti cu faze de genul. va rog eu macar sambata si duminica acordatile si lor 30 min , nu doar tv, ca nu stiu sa vb, sa tina un creion, iar noi aici nu putem face singure minuni

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Alexa tu vrei sa ma omori?? Nu mai zi de despartiri in silabe si engleza...nu ai vazut ce plangere am avut eu mai devreme??
Glumesc mai...pupici lui baiat istet ce este!!

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Nici eu nu sunt de acord cu statul la tv cu orele!!! Prefer sa il iau sa povestim, am obs ca ii place f mult sa asculte povesti, il mai intreb si pe el, incerc sa il fac sa spuna cu cuvintelele lui ce intelege, sa raspunda la intbari...la noi chiar sunt lupte cu tv-ul si PC-ul, insa avel reguli: la calculator doar duminica, iar la tv recunosc ca mai scapam cate 15-30 min cand vine de la gradi, dar dupa desene, ne jucam impreuna si povestim ce am facut la gradi....nu ca as afla ceva concret: adica : ai mancat? da! tot? da, tot-tot-tot? singur? da. ai dormit? da. ai fost cuminte? da. ce ai desenat azi? nu stiu. asa ca tb sa intreb educatoarea ca altfel nu aflu nimik...insa insistam, insistam, insistam.

Voi ati primit la sf anului trecut dosarul prescolarului la sf grupei mici? Noua ne-a dat doamna, inclusiv un raport facut de ambele educatoare cu punctaj la fiecare disciplina in parte. Eu ma bucur cani le=a dat , putem compara cu anul asta, vedem cum evolueaza...ca fisele pe care le face el....le mai arunc, le gasesc pe jos mereu si ma enervez

De colorat nu ii place deloc, greu il conving, in schimb de pictat, ar sta cu orele....

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Ele, eu zic sa nu te ingrijorezi absolut deloc. Noua ne-a spus la gradi ca unul din "standardele" copiilor de 4 ani este sa numere pana la 3. Acum, totul e relativ, parerea mea.... Important e sa stie pe ce lume traieste la varsta asta... Bine, eu si vorbesc din punctul de vedere al unei mame ce are oarece probleme cu copchilu'. Numaratul asta mi se pare relativ, deoarece Bia are mari probleme imi a comunica verbal ce vrea, in schimb numara pana la 20 si in engleza pana la 10.... Mi-as dori sa fie invers, sincer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ptiu mai sa nu va deochi.
Auzi cum numara!!! referitor la vorbire ..si Denisa a vb multa vremea in legea ei..o intelegeam greu. Acuma vorbeste tot stalcit dar intelegem cam tot. Si nu-i mai tace gura...toata ziua vorbeste, te striga si te intreaba cate ceva.Si apoi toate propozitiile incep cu "mami" . Chiar daca nu are ceva special sa-mi zica.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cecilia C
[si altele de la ziua lui Aduta care e azi, 17 Sept..nu-mi vine sa cred ce repede a trecut vremea si uite ca are si ea 2 anisori..asa ca azi va invit pe toate cu mic cu mare la o felie de tort urmand sa continuam petrecerea sambata cand vin copilasii sa petreaca si sa o sarbatoreasca pe Aduta mea

LA MULTI ANI ADUTA! Sa cresti mare si frumoasa!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ele
Acuma alta problema: mai este vreun copilas care nu stie sa nr pana la 10?? Ma dispera Denisa, cand vreau sa o invat ceva imi zice ca ea stie sa nr..adica 8, 5, 3 si nu vreau nici in ruptul capului ca asculte macar. Am incercat si varianta cu joaca, si cu scrisul..efectiv nu e atenta.

Robert stie sa numare f bine pana la 10.Si binisor pana la 15. Daca are un calendar in fata citeste toate numerele pana la 24,cand vine Mos Craciun.
Dar...daca il pun eu sa numere,nu vrea sau o face haotic...1,3,7,5...Daca nu suntem atenti la el o face fara probleme...
Acum mai nou a invatat sa numere descrescator...stand la semafor.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bianca inca sta rau cu vorbirea, o inteleg greut si nu are cine stie ce multe cuvinte in vocabular. Insa are o memorie de elefant as putea spune. Numaratul in engleza l-a invatat singura singurica de pe la tv si calculator. Recunoaste toate literele si toate cifrele. Ieri butona pe la calculator si cand m-am uitat ce face am avut surpriza sa vad ca-si descarca un joc de pe yahoo. M-am uitat in continuare sa vad ce face cu el si... surpriza....si l-a instalat. In calculator face de toate...n-ar tine un creion in mana insa deseneaza in paint...cam alandala dar se straduie. Ieri facuse o mazgaleala albastra si am intrebat-o ce a desenat (mie nu-mi spunea nimic mazgaleala cu pricina)...si ea s-a uitat uimita la mine (ca si cum "ce nu intelegi") si mi-a spus: "apa mare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! pentru piticuta ta CICI sa fie sanatoasa si toti cei ai casei pe langa ea...sunteti niste frumoase pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Are mama fata mare !

Mergi la inceput