Comori de nov-dec 2004 (185)
Raspunsuri - Pagina 10
andreap spune:
Ma bucur mult ca v-au placut pozele..cat despre kg mele....sunt muuuuulte in plus(cam 14) si nu numai pe burta,ci si pe posterior,pe picioare..de aia mi-am luat rochie enagra,ca subtiaza
Try,pai si partea de sus imi da de furca la alegerea hainelor...se pare ca se poarta numai cupa 1 in RO
Roserb,tare dulce e Bia scolarita...da' cu Mihena ce-ai avut soro de l-ai tuns asa acum la venirea iernii?
Fulgule,da,si mie mi se pare ca Sara seamana cu Maria si amandoua cu...mine
In rest..am doua fete mucioase.Maria mai si behaie pe deasupra..maine la dt cu ele.oricum azi am fost..da' rau.am tyrimis copilu' la gradi la 12.30 cum stiam eu ca e grupa de dupa amiaza...si cand colo se inchisese gradinita.fiind prima zi,toti au venit dimineata la deschidere...sa vedeti dezamagire la biata fata....
pupici
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Otiliav spune:
Cicisor, sa fii sanatoasa si iubita!
Andreea, ai fost cu gradinita. Bafta maine la doctor, sa scapati fara pilule si siropele.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 28+
Pozele noastre
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI CICI! Multi si buni!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mirandolina spune:
CICI La multi ani si sa fii fericita!
Desi in restul zilelor imi facea capul mare cu ogoreea lui, acum am tras de limba copilul care a recunoscut ca unii copii au terminat mai devreme de mancat, as aca el a ramas ultimul (mereu ii ziceam ca asa se va intampla)...l-am intrebat daca l-a ajutat cineva sa pape si a zis ca nu, dar i-au luat farfuria desi mai avea mancare in ea
maine e zi de decartat la asistenta, care e o ciufu, la ingrijitoarea de dimineata, ca sa aibe grija de el la ambele mese de dim si pranz, si la edu de tura 2, ca azi a plecat mai repede si nu am mai prins-o.
va pup pe toate si ma intorc la patut, ca am un somn in deplina concordanta cu vremea de afara
Valeau! maine se anunta cel mai cad lla noi, cica 21 de grade! Parca prea repede a venit frigul asta, nu?
onitza spune:
Salutare!
LA MULTI ANI, CICISOR!!! SA FII FERICITA, IUBITA, IMPLINITA!!! SA RAMAI LA FEL DE VESELA SI IUBITOARE CA PANA ACUM!!!
TRY, fuguta cu Adrian la doctor! Ce sa zic, m-am cutremurat cand am citit de decesul celor doi care sufereau de aceeasi boala....insa Adrian e bine, a trecut el prin clipe si mai grele si a invins boala, asa ca la doc o sa vezi , probabil ii da ceva pt urechiuse si se linisteste baiatul. Pupicei si fii tare, mami! SUntem alaturi de tine!
EU sunt trista! De aseara am criza de rinichi insuportabil, m-a prins potopul aseara cand veneam din auchan, imi vine intr-una sa vomit, nu pot manca, doar cafeaua intra. Paul mi-a plans azi la gradi, m-a intristat si mai tare! Sunt cu gandul numai la el!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
aime spune:
'neata!
Pe super fuga, intru sa felicit gradinarii si sa va spun ca la noi actiunea a avut succes total. va povestesc cand am timp. sper s-o tina asa, e mult mai dezinvolt decat credeam si super adaptabil si ascultator in acelasi timp. ieri l-am luat cantand si plin de gogoasa la gurita, m-a tarat peste tot sa-mi arate d-na de dupa masa, patutul unde a dormit, elicopterul, etc.
va pup
roserb spune:
Try, nu te gandi la lucruri rele, Adrian merge bine, analizele sunt OK, stiu ca e greu sa auzi vesti din astea, dar , in cazu fiecarei boli sunt cazuri mai grave si mai putin grave, iar eu cred ca la voi o sa fie totul bine. Asa ca, fruntea sus, tu esti una dintre cele mai puternice mamici din gasca!
Andreea , nu l-am tuns de placere, ci fiindca saptamana trecuta s-a tuns el f nasol cu o foarfeca de hartie, si n-am avut ce face. Acum o sa-i las plete, na ! (daca nu-l mai chinuie vreun talent intre timp). Oricum, poti fi linistita , Maria ta nu o sa aiba nevoie de stilist, o sa o tunda barbat-su.
Aime, ma bucur ca Vladut a fost incantat la gradinita!
Bits, bine ai revenit. Pupam baietii!
Roxana&Co
FELIS spune:
Buna... nu imi vad capul... nu am avut timp sa citesc... dar va pupam...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirandolina Desi in restul zilelor imi facea capul mare cu ogoreea lui, acum am tras de limba copilul care a recunoscut ca unii copii au terminat mai devreme de mancat, as aca el a ramas ultimul (mereu ii ziceam ca asa se va intampla)...l-am intrebat daca l-a ajutat cineva sa pape si a zis ca nu, dar i-au luat farfuria desi mai avea mancare in ea |
Acesta este un exemplu de profetie ce se implineste de la sine. Cuvintele noastre au efect "hipnotizant" asupra celor mici si actioneaza in subconstient,noi suntem adultii care stim ce vorbim si ei iau totul ca atare.
Ceea ce i s-a intamplat cu mancarea la gradi,ar fi ideal sa i se intample si acasa.Dupa o perioada stabilita,de 20-30 minute,depinde cat crezi ca i-ar trebui lui sa termine ce are in farfurie,se strange masa,indiferent ca a terminat sau nu.Data viitoare se va stradui sa termine mai repede.Ca nu avem noi inima asta,sa-i lasam nemancati e o alta poveste.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
buna fetelor
ma bucur ca toti gradinarii si scolarii sunt bine, lasa onitza ca n-o sa mai planga paulica, sunt convinsa pe toate si pe copilashi
roserbina, am vazut scolaritza si tunsuliciul pe amandoi de frumuhsei ce sunt...am ras cu lacrimi la faza cu stilistul si mariutza
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post