Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 4
Lorich spune:
Buna si de la noi,
Scriu pe scurt ca trebuie sa fug.
Miss imi place ca ne pov cu gimnastica; imi aduci aminte de vremurile cand ne pov cu gimnastica si cursurile prenatale . La fel face si Robert, il apuca la san probleme de digestie, colici, ce-or fi, si isi muta capul stanga dreapta.
CleoInais[/b] cand va gasiti la targ? Ca vreau si eu sa viu.
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inais Revin...citind articolul despre Mozart am intrat pe Youtube sa caut ce au ei pe tema asta. Iata peste ce am dat...: http://www.youtube.com/watch?v=vUx4t4W4eVY Suuuper fetitza! Edit: eu sunt lesinata dupa pian! mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
oo, daaa. Si eu am visat toata copilaria pian. Si adolescentsa. Si acu visez.
Daca fifitsa mea o sa aiba vreo intentie ceva... fac orice pt un pian...sau mai degraba o pianina, sa incapa in apartament. Mai greu e ca nu prea sunt pers. sa le acordeze....
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
elenuca spune:
Buna fetele, va pup pe toate !
Ne-am intors si noi de la tara de la bunici unde a fost super... Lizuca s-a simtit f bine, s-a integrat perfect, adora randunelele si gainle, cu cocosul e nitel certata , dar sper sa-i imprietenesc eu cumva...
O sa punem si poze de la botez , a fost minunat, asa cum l-am visat. Lizuca a fost cumintica si s-a alintata ca o printesa rasfatata, ii place sa fie printre oameni, asta e clar, radea cu toata lumea si era in elementul ei.
Ieri am luat pranzul cu Mateias, ne-a placut tare mult... deh acum se duce fata la baiat ! Ne-am smecherit Pupam cuscra draga si pe Mateiasul vesel si haios !
Am pus sa fiarba supita pentru Lizuca, ma duc sa o termin.
va pup fetele mele dragi !
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
socrate spune:
Fetelor va pupam. Noi suntem inca la Moeciu, foarte dragut aici, soare, totul minunat.
Maine ne intoarcem in Bucuresti deci sigur va povestesc mai multe luni.
Nu am apucat sa citesc din urma, dar....
Am inceput sa ii dau piure de legume lui Sebastian, dar nu vrea morcovul deci pe moment renuntam. Mancam insa cu mare placere cerealele.
Asa ca raman la ele si mai incercam saptamana viitoare restul.
Sebastian
YLARI spune:
Buna dimineata fetelor.
Am sosit si noi (mai devreme un pic). nu m-am intalnit cu cleo, noi am ajuns pe la 10.25. Am facut vaccinelul, saraca nu a zis nimic, doar s-a schimonosit la fata si o implora pe asistenta din priviri sa se opreasca............... In rest e o uriasa, 68 cm si 8 kg (si-a dublat greutatea de la nastere). E foarte scumpa, radea la doctora, gangurea, o apuca de stetoscop! Si noua ne-a zis la fel sa mai stam o luna pana la diversificare. Totusi, ptr ca seara papa din ce in ce mai putin, mi-a zis ca as putea sa ii pun cereale in biberon. Totusi am sa o mai las cateva zile sa vedem ce si cum.
Eu sunt moarta de racita, vad ca si Andree27 la fel Eu insa pot sa iau tot felul de minuni ca nu mai alaptez... vad ca tot nu imi trece insa, de ieri sunt asa.
va pup, mai scriu...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
MissParker spune:
Cleo, mersi de recomandarea cu Babycook-ul, l-am si comandat Cu Hipp-ul ai dreptate, dar stii ceva? Anca (doctorita romanca) mi-a zis ca borcanasele din Romania au alt gust decat astea din Germania, cica ea are o prietena cu bebe micut care le mananca pe alea din Germania si nu-i plac alea din Romania, deci Anca ii tot trimite prin Amad borcanasele originale...
elenuca, ce bine ca v-a iesit un botez reusit! N-ati avut pe nimeni care sa critice lumanarea
Ylari, si tie insanatosire grabnica Si eu trebuie sa fiu atenta cand plecam dupa-amiaza la ginecoloaga, ca ploua si s-a stricat vremea bine de tot... si ma trage la un somn de zile mari! Ma duc sa vad daca adorm si eu langa bebicul meu, el doarme acum pe jumatatea de pat a lui tati...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
elenuca spune:
Poze botez gasiti aici : http://community.webshots.com/album/566780151zfkxWI?start=0 . Nu stiu cum sa ascund link-ul asta sub un cuvant...
pup
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
Povestea nasterii
www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
si pe aici e innorat si se anunta ploi, mereu cand vine weekendul e vreme urata
Ca sa-i raspund lui Inais -- ne intoarcem in Ro, pt. ca sotul e acolo, lucreaza, vine la Viena doar in weekenduri; am venit aici ca sa nasc si am stat cateva luni sa se faca bebelina Annika mai marisoara; acum are deja pasaport si in octombrie plecam spre patrie, ca sa fim toti impreuna.
Sanatate lui Ylari, Monik!
Adriana
Alysh spune:
Off, Laurita, ce rau imi pare de Mirici, sa treaca! Vladut ii transmite salutari si abia asteapta sa se joace iar impreuna
MAi fetelor, Vlad are 6,700 kg si io eram obsedata ca-i prea gras.....acum m-am mai linistit. Io sunt exact pe invers decat voi....sa fie baiatu' suplu. Mama denaturata
VAzut poze cu fetite superbe: Iasminuta, SAra, Lizuca! Scumpe mai sunt, REPET: vreau si o fetita!
BAgajele sunt cam gata....o sa plecam la curte sa-l lasam pe bebe, sa dau ultimele indicatii si duminica plecam. Sotul meu aseara se juca cu bebe si i se umplusera ochii de lacrimi. Cica :"HAi sa-l luam si pe el" nu vreau sa ma gandesc cum vor fi 2 saptamani fara bebe iubit. Poate ma vedeti pe forum mai devreme decat prevazut. INseamna ca n-am rezistat.
Fete dragi, va pup ca nu mai intru, sa ne "revedem" cu bine, aveti grija de bebelusii scumpi si dragi!!!!!
Alina cu iubirea noastra, Vlad
inais spune:
Am inteles Adriana...pacat ca nu e alta solutie sa ramaneti acolo.
Noua Austria ni se pare destinatia ideala de emigrat...aproape de tara, curse numeroase si ieftine de avion, civilizatie, sistem medical pus la punct, etc, etc! Singura problema e limba. Niciunul dintre noi nu stie germana
Fiica-mea s-a trezit la 10.30, a papat si acum doarme iar!
Miss sa stii ca nu e nimic spectaculos cu somnul Iasminei. Asa scrie la carte...la varsta asta dorm 8-9 ore noaptea si cam 4 ziua, in vreo 4 reprize.
Cleo...ca ziceai despre cereale seara, ia uite aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1391 mitul nr. 4.
Edit: Alysh drum bun, sa va intoarceti sanatosi (ca voiosi si odihniti e musai). Salutati Parisul si din partea noastra...speram si noi ca la anu' il revedem!!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!