Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineata fetelor!

Reallaura, imi pare tare rau de Mircica…..dar cred ca nu e ceva foarte grav, un de la Deliuta sa-i treaca. Tare frumusel scaunul de masina. Noi acum la targ cred ca doar le vom testa si vom cumpara la targul din noiembrie.

Ylari, Cleo, ce bine ca va intalniti. micutele ce vor fi vaccinate. Vaccinul de 4 luni? Vai, ce mari s-au facut……Noi mai asteptam 2 saptamani. De data asta am luat Pentaxim ca asa ne-a recomandat dr, cica e la fel ca infanrix-ul numai ca e mai ieftin cu 1 mil, numai cele de la 2 si la 6 luni difera. Atunci infanrixul e mai bun.

Nicole, si eu am pus la congelator fasole verde, dovlecel, morcov, patrunjel, affine, zmeura, piersicute. Si nu, nu le-am fiert.Le-am taiat asa: fasolea verde – bucatele, dovlecelul in sferturi pe cel mic si in 6 pe cel mai mare(am zis ca o sa-l folosesc la piure si atunci isi face blenderul treaba), morcovul rondele(robotul facea si ca razatoarea si am zis ca e prea mic), patrunjelul radacina(ca morcovul), piersicutele in jumatati fara sambure si coaja….

Ma duc sa imi fac o ciocolata calda si revin cu conspectul.

Mergi la inceput

Anuta si noi avem probleme cu regurgitarea de cand s-a nascut. Dr a zis ca atata vreme cat ia in greutate, sa nu ne facem griji.Eu nu i-am schimbat laptele……ii dau de la inceput Nan 1.

Monik, imi pare rau ca nu ti-a trecut. Dar e cel mai bine sa te duci la medic, poate gaseste el o solutie miraculoasa sa poti si alapta si sa te faci bine……..

Andree, am avut si eu o perioada cand m-a durut gatul………am luat bomboene mentolate airwaves……nu stiu daca de la ele sau nu, dar mi-a trecut……..incearca si tu……

Leello, distractie placuta la botez!!!!!!!!!!

CamiM, multumim pentru lectia de diversificare.

Mergi la inceput

Simonacip, mie mi-e dor de Andreap, de micuta Sara si de zglobia de Mariuca.....tie nu? ...in fiecare seara cand ieseam in parculet trageam o tura sa le caut.....acuma nu ma obosesc ca stiu ca nu le gasesc. Chiar asa.....cand se intorc de la mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neta fetelor...
Miroase bine cafeaua, Cleo, nu beau, dar mi-ai facut o pofta...La fel cu rasturnata aia..dar cine mi-o face aia e, ca bombe calorice maninc in fiecare zi, nu asta ar fi o problema...Desi vad ca iar a urcat acum cintarului am 61,5 in loc de 60...Mama lor de kg cum se pun ele imediat..
Sis, oof, minca-i-as gurita lui Mircisor...N-a plins curajosul, nu?? Fetelor, stiti cum rade in hohote? ceva de groaza, are un simt al umorului nemaipomenit copilul sora-mii...Mor dupa el.
Mi_bebelina, cred ca vine saptamina viitoare la inceput, nu mai stiu exact, dar zicea ca 7 sau 8 zile sta. Si noua ne e dor de ea...Noi aveam o gasca mare de fete in parc si stam cu toatele pe banci, sub pomi, ne uita DUmnezeu.
Ieri a venit si Elenuca cu Lizuca, ne-am intilnit intimplator, si tare ma bucur. Lizuca a crescut si s-a implinit, e tare scumpa si zimbareata..
Inais, bine ai venit!. Asteptam cu nerabdare pozicile de la botez,
Leeloo, succes la botez, sa nu plinga bb si sa iasa totul frumos!
Am vazut si eu pozici de Jady si de Andree27, frumoase fete si frumosi copilasi
Monik, ooof, imi pare rau de otita asta ca nu trece odata.Cred ca ti-e tare greu..
CamiM, multumim pentru sfaturile despre diversificare...Cand vad cit de diferit se diversifica copilasii prin diferite regiuni ale lumii, incep sa cred ca nu mai e nici o regula clara si bine definita.
Nicole, eu de ex am pus piersica curatata de coaa si taiata feliute cit pentru o portie in pungute separate.Dovlecelul l-am oparit nitel, tot bucati pus, cu tot cu simburi. Am mai pus telina, patrunjel , pastirnac date prin razatoare.Despre pepene nu stiu nimic.
Alina_anto,Lorich, Ylari un pupic si pentru voi

Asa rau imi pare ca nu ne intilnim cu toatele la tirgul asta de exemplu...Dar e greu la mine de ex, sotul nu poate decit duminica sa ma duca, simbata lucreaza. In timpul saptaminii, mi-e mie greu,a sa ca...ramin cu gindul.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai sa va mai arat o poza haioasa, cu Raducu, de zilele trecute, l-am proptit pe fotoliu sprijinit de o perna. Numai cat sa-i fac poze, dar el s-a amuzat copios, era cu gura la urechi. Vedeti aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Inais, mi-au placut pozele de la baita, si petalele de flori stranse in boluri si casuta… De la botez nu ai inca, banuiesc…
Nicole pai va tot amenintam ca pun pozele si nu mergea netul…d-aia n-am mai spus…pierdusem momentul…Buna idée de papanasi…rau ai facut ca mi-ai dat-o…am o gogoserie la colt
Monik biata de tine, vad ca nu te lasa!!
Cami M buna si lectia ta de diversificare, nu-mi convine ceva la variant romaneasca, o dau pe varianta straina…
Multumim si celorlalte fete care ne-au incurajat cu cucuiul: Alina anto, Adriana, Lorich, Nicole, Andreea, mi-bebelina

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neatza!

Gabitzam si noi am pus-o ieri pe Iasmina sprijinita ntre perne si era suuuuuuuper fericita!!

CamiM citindu-ti postarea mi-am amintit ceva : nu ti-am urat . Iti urez acum, cu intarziere!! Sa fi sanatoasa si voioasa alaturi de cele 2 printese ale tale si alaturi de al tau sotz!

reallaura multumim pentru aprecieri...in boluri nu erau petale. Era hortensii. Sunt moarta dupa florile astea, mai ales in varianta pe alb. Exact cum le-ai vazut in poze au fost puse pe mesele din restaurant. Suporturile le-am cumparat noi din Ikea, iar florile au fost ideea mea...mai ales ca s-au regasit si in lumanarea Iasminei, alaturi de Stephanotis = Iasomia de Madagascar.

Merg sa pap de dimi...fiica-mea doarme dusa. De aseara de la 12 fara ceva!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata intr-o zi mai noroasa, bine ca a trecut arsita... Ieri la gimnastica iar transpiram toate ca vacutele... Dar am invatat niste exercitii noi. Pacat ca nu le fac. Ce am facut: mersul cu bicicleta (din pozitia intins pe spate), dat din pedale inainte si inapoi, apoi stat in picioare si ridicat un picior spre lateral cat poti de sus, cu laba piciorului spre in jos (cica impotriva celulitei), apoi ridicat genunchiul in unghi de 90° si miscat asa intr-o parte, in fata, in cealalta parte, in acelasi timp mentinandu-ti echilibrul... apoi intins iar pe spate si abdomene la greu, bricege (n-am putut efectiv, desi pe vremuri – cand nu eram „bunica“ – faceam cate 30 fara intrerupere)... Ei, eu dau vina pe arsita...

Am avut o noapte bunicica, desi ieri ma capiase. I-am facut baita pe la ora 21, apoi i-am dat sa pape si a dormit pana la 00:15, apoi pana la 3:15 si apoi – pus pe la 4 pe burtica – le-a tras pana la 7:20. Deci tot e ceva, pentru noi... Acum se lupta cu digestia, saracutul, n-a supt decat 8-9 minute, dupa aia n-a mai vrut, tot intorcea capul intr-o parte si in cealalta. L-am lasat singur, ca daca stau langa el face ca avionul si scuipa din laptic...

Ieri la plimbare am oprit la un restaurant unde era o pereche care manca pe terasa si i-am rugat sa se uite putin la David sa merg si eu la toaleta. Cand m-am intors, tipa radia si mi-a spus ca am un copil tare frumusel si scump, care a ras tot timpul la ea Cred ca-l facem actor, ca are o mimica mortala baietelul asta!

Nicole1980, excelenta ideea cu papanasii improvizati! Nevoia te invata Cred ca voi apela si eu la metoda asta

inais, wow, Iasminuta doarme deja 10 ore legate, sunt verde de invidie!!

CamiM, LA MULTI ANI cu intarziere si toate cele bune!! Saru’mana si tie de detaliile despre diversificare, eu salvez totul

Andree27, si insanatosire grabnica!!

Laura, pupam pe Mirci sa treaca buba si mai ales ne-am amuzat de reactia sotului, care se temea (pe buna dreptate) ca-l vei pune pe forum Bogdan, caruia i-am citit mesajul tau, a zis ca lui nu i-e frica de forum

ralu_t, aelita, mi-e dor de voi

gabitzam,, scump foc Raducu!!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Revin...citind articolul despre Mozart am intrat pe Youtube sa caut ce au ei pe tema asta. Iata peste ce am dat...: http://www.youtube.com/watch?v=vUx4t4W4eVY

Suuuper fetitza!

Edit: eu sunt lesinata dupa pian!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa!!
gata inapoi de la vaaccinel. Fifitsa mea a plans putin, mai mult sacaita ca nu o lasau sa stea pe burtica . Si nu m-am intlanlit cu Ylari, noi am ajuns mai devreme,la 8 si 10, ca tati stresat ca e circulatie aglomerata, si dr la fel a ajuns mai devreme, si ne-a preluat imediat. Ne-a luat, ne-a masurat, suntem de 67cm, o sa traga o curba pt noi speciala , iar la greutate am depashit media, de fapt am pacalit pe dr ca nu ne cacasem de 2 zile si mancase fata bine la 7,inainte de plecare .
De diversificare, dr mi-a zis asha: pt ca intentionez sa ma intorc la munca in ianuarie-febr, in 2 luni zice ea ca e deja diversificata, asha ca mai mergem luna asta pe san. Asha ca de la 5luni, o sa ne dea cereale (la rugamintea mea, ca vreau sa ii dau seara sa dorm si io mai mult...nu trezita de 2-3 ori), si apoi supica. Si dupa 6 luni incepem cu grosul. Adica... tot fara mare graba.
Cred ca daca nu ii ziceam nik, ma lasa pana la 6 luni cu san exclusiv.

Despre congelat, o sa fierb dovleceii+ ardei, ca sa lase din apa care o contin din belshug, dar nu acum. Pot pune si la 1 octombrie.
Prune o sa pun, inca nu am ales soiul, si ma gandesc sa le pun 30min- 1 ora in vasu de yena la cuptor, sa le dau pielitsa mai usor jos. Ma gandesc ca o sa prinda bine la ne cacacioasa mea (e normal la san sa fara rar, dar uneori a facut dupa 5 zile...cu supozitor).
Am piersici, despielitsate si fara samburi, si puse asha- cam 3 jumatati, cat zic ca e o masa. Si daca nu o sa pape fata, o sa prajitureasca mama .
In rest, nu stiu ce o sa mai pun: morcov avem iarna, telina la fel, pastarnac; pere sunt -soiuri din alea de iarna, mere la fel. Spanac ar fi o idee.
Fetelor, nu exagerez cu pusul, pur si simplu is casnica, si ma fac si io utila. Cresc copiii si cu borcanashe. Nu sunt io f. de acord cu ele, deoarece am primit la expozitii de la Hipp, si normal ca le-am mancat IO. Si mi se par prea dulci, am crescut io in Nord, dar nu sunt perele/morcovii asha dulci nici in visele mele cele mai diabetice!!!
Nu ca nu ar fi bune HIPP-urile, dar cum in romanica uneori vin produsele de calitatea a 3a....si cand am mai vazut ca au termen de garantie de ani.... am zis : cat am timp, pot sa fac si din astea. Ca in piatsa mai sunt produse bio, mai tin minte gustul de pamant de la mamaia din gradina, roshiile mai miroase a patragele si ii recunosc deja pe tsaranii cu miinile batatorite.

De aia zic, sa incerc sa pun io ceva, daca tot am idee. Is bune borcanshele de la ei, o sa pun de ex. piureul de prune direct in borcanul gol, pe care l-am pastrat .
Plus ca ma gandesc ca de la 1 an, ii dau din ciorba mea, care si asha o fac cam nesarata, ne prajita, si acrim in farfurie cu lamaiie, fiecare cat vrea.

a, si am mai vazut ceva interesant, pt fetele din afara ropmaniei, chiar le recomand : www.laredoute.fr/vente-babycook-beaba- 912038r .aspx?productid=324085515&documentid=201208&single=false&categoryid=45544746" target="_blank">babycook . In 15-20 min, e piureul de legume gata.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput