Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Hai mai Laura ca, in afara de maioneza aia, ce-am gatit eu e super usor...nu ingrasa! Vitelul ala la cuptor a iesit cu legume la abur. Punand folie, s-au fiert practic.
Hai la mine sa papi...

Ma distrezi cu laptele asta praf...azi am gustat si eu putin si ghici la cine m-am ganit?!

Mai s-a cam racorit bine afara si fiica-mea e cam dezbracata! Uoff...mi-am facut o mica comanda pe La Redoute. Sa vedem daca ajunge...pana la primavara!

Astept deja cu maaaare interes Baby Expo asta!

Edit: Cleo draga esti binevenita! In 5 min esti aici, in 5 inapoi!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreea, bine ati revenit bronzati...prinserati ultima runda d evreme de plaja...bravo..cred ca esti neagra!Asa imi face si david cind il culc pe MAtei..,pe el calare sau cu gura mare asa incit sa fie imposibil sa nu se scoale copilul.
Ache, frumaose poze am vazut si la voi acolo...faceti plaja la ordinea zilei, nu?? Ce dor imi e si mie de o cura de soare...Bb adam e frumusel foc.
Alina_Anto si pe noi ne ploiae marunt si mai e si frig de toamna..
vorba lui Sis, ce ne facem, cu ce ne imbracam? Ca blugii sunt pentru alta grupa de kilograme

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

da chiar!! la noi latra frigiderul. Dupa alaptatul de la 2 noaptea, mi-e foame!! Cum nu voi gasi decat un rest de branza, biscuiti, etc. sa nu va mire daca o sa ma gasitri in frigider la voi

Fato, simpatica mai esti!
Eu zic totusi sa-l ocolesti pe al meu ca nici branza nu e!
Humana iti place? Mai am ceva...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inais

Hai mai Laura ca, in afara de maioneza aia, ce-am gatit eu e super usor...nu ingrasa! Vitelul ala la cuptor a iesit cu legume la abur. Punand folie, s-au fiert practic.
Hai la mine sa papi...

Ma distrezi cu laptele asta praf...azi am gustat si eu putin si ghici la cine m-am ganit?!

multumim de invitatie, usor sau nu, tot bunatate a iesit...vezi ca suna cineva la usa!!

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

da chiar!! la noi latra frigiderul. Dupa alaptatul de la 2 noaptea, mi-e foame!! Cum nu voi gasi decat un rest de branza, biscuiti, etc. sa nu va mire daca o sa ma gasitri in frigider la voi

Fato, simpatica mai esti!
Eu zic totusi sa-l ocolesti pe al meu ca nici branza nu e!
Humana iti place? Mai am ceva...

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Dar veniti fetelor la mine ca e incarcat, mai ales cu prajiturele, ciocolatele, am si biscuiti cu ciocolata...cind deschizi usa frigiderului nu s epoate sa pleci cu mina goala. Asa ca, va astept, poate mai scap si eu, ca tare ma apasa...Plus ca io de miine sunt la regim asa ca usurati-mi sarcina

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inais

Astept deja cu maaaare interes Baby Expo asta!

Edit: Cleo draga esti binevenita! In 5 min esti aici, in 5 inapoi!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Nu se poate sa nu ne intilnim la Baby expo mai multe ...Ca daca mai e si o vreme ca azi, clar acolo vom petrece we...
Si chiar asa vrea ...sa ne videm si noi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Of, ce seara cu bucluc... Asta e puseul cel mai cumplit de pana acum, fetelor!

A plans rau de tot si a vrut numai in brate, l-am plimbat pana mi s-a tesit coloana os pe os

Cand se mai linistise putin, zic hai sa-i facem baita... Ii facem baita, ii place, rade chiar, dar dupa ce l-am sters si am inceput sa-l imbrac, da-i iar cu urlete. Am zis ca i-o fi foame (desi papase cu vreo 1,5 ore inainte), dau sa-l pun la san, nu se linistea ioc, urla in continuare cu sanul meu pe buze. Il iau iar in brate, il plimb si intr-un final adoarme epuizat cu capsorul pe umarul meu... Era mort de oboseala, saracutul, dupa vreo 20 de minute de dormit la mine in brate l-am pus in pat si nici nu s-a miscat, a cazut lat la datorie...

Da' nu va spun ce ma speriasem, ca niciodata nu s-a mai intamplat sa refuze sanul... Pe undeva insa e mai bine ca nu s-a "consolat" cu sanul, altfel se invata asa, el era obosit si a vrut doar sa doarma, scumpul de el... Cat timp l-am tinut in brate il simteam asa micut si fragil, Doamne Dumnezeule!! Nu-mi mai venea sa-l pun jos...

In incheiere, va rog nu mai vorbiti de bunataturi, ca eu balesc aici pe tastatura lui Bogdan

Sau veniti si la mine sa-mi faceti cate ceva

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, la ce va trebuie fetelor razatoare? Ca faceti cu ala vertical biscuitii praf in cateva secunde. Eu de fapt n-am folosit biscuiti, ci cereale Milupa cu biscuiti, puneam in piureul de fructe.

Ma fac ca nu aud discutiile voastre obscene despre ciocolatele, biscuiti, inghetata, etc

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam
Ma fac ca nu aud discutiile voastre obscene despre ciocolatele, biscuiti, inghetata, etc

hihihi!
Chiar asta fac, l-am pus pe sotul sa-mi aduca un tort de inghetata, acu pap.
Miss bine ca a adormit!!! uof!

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetele ne intorseram si noi cu mult succes din concediu. Am apucat sa citesc doar ultimele pagini.
Multa sanatate celor cu raceli sper sa va treaca repejor. Am si eu o intrebare : aveti idee putem face vaccin antigripal daca alaptam?

Miss tare te mai bati cu Mutti asta. Sper sa va gasiti casuta cat mai repede.
Ylari, Cleo cu motanul meu care era febletea mea sunt si eu pe picior de razboi, ca numai mieunat cand adoarme copilul, bagat intre picioare cand alerg dupa mancare si urla copilul si tot asa.
In fine, nu e vina lui, dar...

Despre noi ce sa zic, a fost frumos, insa tot nu vrea sa suga.
Suge numai noaptea in somn, semitreaz. Ziua nu e chip sa ii dai tzitzi. Nu stiu ce sa fac. Sper sa se intoarca. Se crede baiat mare ca sta in fund, ce sa zic vrea si in picioare. Mananca cereale, legumele mi le-a pus pe nas, pantaloni etc. Mai incercam saptamana viitoare.
Ma supara rau ca nu vrea sa suga. Se pare ca noaptea cand uita ca e baiat mare mai vrea tzitzi dar ziua nu.
CAt despre ustensile eu posed si razator si blender vertical care face pasta tot ce vrei deci e super ok.

Sebastian

Mergi la inceput