Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Cleo sanatate multa iti doresc! Referitor la mixere/roboti...suntem dotati. Am un robot Philips Essence si un mixer vertical de la Braun.

A propos de robot...maaaare inventie dom'le. Am ras telina si am tocat puiul in 2 timpi si 3 miscari...in timp ce cu clasica razatoare faceam scurta la mana.

Sa ma laud cu ce am gatit...dar scurt asa sa nu se supere Ylari pe mine: supa de pui (de casa) cu fidea, carnea de pe pui am tocat-o cu mai sus numitul robot si am amestecat-o cu telina si maioneza rezultand o salata de telina cu pui. Felul doi am facut www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/mancaruri_cu_carne/vitel_la_cuptor_cu_cartofi-1319/" target="_blank"> asta mai putin partea cu cartofii...am zis sa fie mai dietetic putin. Si am adaugat si conopida in tava...a iesit .
Si pentru ca mai ramasese conopida am fiert-o si am facut separat si niste snitele din muschiuletz de vitel.

In concluzie am terminat, sunt terminata de oboseala si bucataria ma asteapta...sa fac curat!

Ce mai vroiam sa zic...Ache multumim pentru aprecierile la adresa Iasminutei. O sa vina ea si fetitza cu gropitze...apropo de cele ale lui Adam care-i adorabil!

Merg sa schimb copilu'...si ea a facut ceva! Hihihi...

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

sanatate maxima, vad ca bantuie virusii printre mamici...
Reallaura..merc mult, am sa-l fac mai diluat, poate-l accepta..oricum, s-a linistit si am avut o noapte de vis...de la 11 la 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ache, l-am admirat si eu pe bebe Adam, si am vazut si niste gropite simpatice Si m-ai bagat in boala ce de hainute multe si frumoase are!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui inais

Sa ma laud cu ce am gatit...dar scurt asa sa nu se supere Ylari pe mine: supa de pui (de casa) cu fidea, carnea de pe pui am tocat-o cu mai sus numitul robot si am amestecat-o cu telina si maioneza rezultand o salata de telina cu pui. Felul doi am facut www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/mancaruri_cu_carne/vitel_la_cuptor_cu_cartofi-1319/" target="_blank"> asta mai putin partea cu cartofii...am zis sa fie mai dietetic putin. Si am adaugat si conopida in tava...a iesit .
Si pentru ca mai ramasese conopida am fiert-o si am facut separat si niste snitele din muschiuletz de vitel.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"

Cat de maaaare sunt!!

Lasa ca nu ma supar, sa va fie de bine, ca si io am gatit dup'aia niste pop corn!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Laura,sa va fie de bine botezul..cum a fost?
Ca vad ca discutati de adormit 'cum trebuie'..la mine asta e un vis.numai dupa baita de seara adoarme la tzatzi(chiar asa,cand nu o mai exista..cum vom adormi?????)..in rest..jale mare.afara adoarme bataita cu carutul si de cele mai mulge ori se trezeste cand inceteaza bataiala.in casa o adorm in cos,batait si asta cum trebuie.si care de cele mai multe ori mai trebuie batait din timp in timp..v-am spus,acum a luat obiceiul de a urla..da' rau de se ineaca si incepe tusea.probabil indeva la inceputurile 'relatie' am gresitfiind asa cumintica nu o lasam deloc sa planga si s-a invatat rau..sa o dezvat acum..nu stiu cum.azi a adormit si normal ca a trezit-o scumpa ei surioara.e drept ca Mariuca are un glascior cam cu multi decibeli,dar nici Sara nu doarme decat daca e liniste mormant!azi am lasat-o in patutul ei,cu caruselul dat drumu; si in 5 minute urla de ne stia cartierul..cand am luat-o in brate,a tacut.apoi sa vedeti urlete,vaicareli pana a adormit
gata..m-am plans si eu
PS...cine stie metoda de invatat BB sa doarma singur....

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreap
dar nici Sara nu doarme decat daca e liniste mormant!azi am lasat-o in patutul ei,cu caruselul dat drumu; si in 5 minute urla de ne stia cartierul..cand am luat-o in brate,a tacut.apoi sa vedeti urlete,vaicareli pana a adormit

Eu oricum nu mai pricep nimic. David are faze cand doarme tun afara in carut in zgomot de masini, cu mine langa el vorbind tare la telefon etc., iar alteori mergem pe varful picioarelor prin casa si se trezeste cand deschid o sticla cu apa

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreap

Laura,sa va fie de bine botezul..cum a fost?
Ca vad ca discutati de adormit 'cum trebuie'..la mine asta e un vis.numai dupa baita de seara adoarme la tzatzi(chiar asa,cand nu o mai exista..cum vom adormi?????)..in rest..jale mare.afara adoarme bataita cu carutul si de cele mai mulge ori se trezeste cand inceteaza bataiala.in casa o adorm in cos,batait si asta cum trebuie.si care de cele mai multe ori mai trebuie batait din timp in timp..v-am spus,acum a luat obiceiul de a urla..da' rau de se ineaca si incepe tusea.probabil indeva la inceputurile 'relatie' am gresitfiind asa cumintica nu o lasam deloc sa planga si s-a invatat rau..sa o dezvat acum..nu stiu cum.azi a adormit si normal ca a trezit-o scumpa ei surioara.e drept ca Mariuca are un glascior cam cu multi decibeli,dar nici Sara nu doarme decat daca e liniste mormant!azi am lasat-o in patutul ei,cu caruselul dat drumu; si in 5 minute urla de ne stia cartierul..cand am luat-o in brate,a tacut.apoi sa vedeti urlete,vaicareli pana a adormit
gata..m-am plans si eu
PS...cine stie metoda de invatat BB sa doarma singur....

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Bine ai revenit acasa! Azi m-am apucat si eu sa fac zacusca, asa ca n-am mai iesit in parc........Chiar daca a fost frigulet l-am trimis pe sot cu un prieten sa-i tina de urat. Cica toate bancile erau goale.
Reteta de adormit nu prea am.......sau da.....rabdare, rabdare si inca un strop de rabdare. A mea la inceput adormea numai pe burta mea, apoi in brate la taica-su, de vreo saptamana ba adoarme in timpul mesei, ori singurica in patut...dar daca am pus-o in patut inchid toate luminile, sting televizorul si nu vorbim deloc........in 5 minute e lemn.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Andreea, Ylari, Cleo, dragele de voi, va doresc insanatosire grabnica!! Va dau si un pupic virtual.. nu altfel, sa nu se ia raceala..

Miss, Lori, Andreap Eu pe Sara o culc in patut noaptea si doarme pana dimineata. Dar daca o pun in patut ziua se trezeste imediat.. asa ca am gasit o solutie: caruciorul. Ea doarme ziua in carucior, in general pe burta (asa doarme si noaptea) si astfel daca da semne ca se trezeste eu imediat o legan putin si gata! Eu am recurs la aceasta solutie si din cauza faptului ca avem dormitoarele la etaj (inclusiv camera ei) si nu pot sa stau cu ea toata ziua s-o pazesc sus, asa ca jos pot s-o si vad, dar pot sa-mi fac si treburile. Si ne este foarte bine asa!

Ache Adam scump!

Azi a fost asa urat aici..a p[louat mai toata ziua... Au venit sora mea si cumnatul in vizita si dupa ce adoarme Sara ne apucam sa jucam monopoly si sa mancam inghetata!

Inais Ce de bunataturi ai facut!!

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Inais, tu si Cleo ne-ati pus gand rau cu gatelile voastre!
Eu nu am gatit asa ca pap lapte praf- Humana e f bun!
Alina_anto sa vezi ce frig si ploaie e si la noi...si nu ma incape nici o pereche de blugi din pantalonii vechi...
Mi-bebelina mai pui zacusa?? Tare harnicute mai sunteti cate unele!
Andreutza a iesit super botezul iar ei au fost f civilizati, ne-au dat inapoi din vin, toate berile - nu s-a baut nici o bere!, tortul ramas in caserole, nu ne-au pus fripturile la socoteala pentru cei care plecasera, ce sa mai...La bb 2 tot la ei fac botezul!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Inais Ce de bunataturi ai facut!!

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

da chiar!! la noi latra frigiderul. Dupa alaptatul de la 2 noaptea, mi-e foame!! Cum nu voi gasi decat un rest de branza, biscuiti, etc. sa nu va mire daca o sa ma gasitri in frigider la voi

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput