Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 11
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 iaka inca 1 bucata mama racita. Curge nasul rau, ma doare capul, nasul, stranut din 5 in 5 min. Ce ati luat pt raceala? In afara de ceai & stodal (ca asta aveam in casa). Sa il trimit pe tati dupa lamiie si & la farmacie. o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
of, of... cum mai cleo, asa, dintr-o data????
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
MissParker spune:
Sunt un car de nervi. Ieri cand a venit masina de spalat ploua si am lasat-o afara sub un mini-acoperis din fata usii, fiind sigilata in plastic n-a fost nici o problema. Hartiile de livrare, inclusiv factura, erau intr-un plic tot sigilat in plastic si lipit chiar pe partea de sus a masinii. Se vedea clar ca e pe numele nostru etc. Azi imi spune Bogdan ca plicul era desfacut cand a luat el masina s-o duca in casa
A sunat-o pe Mutti, care i-a spus ca ea incercase doar sa dezlipeasca chestia aia cu hartiile ca sa nu se ude de la ploaie, dar nu a rupt ca sa se uite la factura. Deci javra de sot al ei a desfacut ceva ce era pe numele lui Bogdan, ca sa vada factura, sa vada cat am platit pe masina (si va imaginati invidia cand a vazut ca noi pe o masina Bosch am platit mai putin decat el pe o Bauknecht, hahaha!!).
A venit Mutti la noi acum o ora si i-am spus ca sunt f.f.f. furioasa si ca nu mai concep ca nenorocitul si jigodia de barbat al ei sa ma sicaneze si sa ma spioneze in halul asta, i-am spus sa nu mai indrazneasca de acum inainte sa puna mana pe cutia noastra de scrisori ca sa scoata el de acolo corespondenta, ca de "servicii" din astea nu am nevoie. I le-am trantit in cap f.f. urat, evident adaugand ca ma simt tot mai prost in casa asta... Ea tot spunea "Dar nu stii ca asa e el? Asa face cu toata lumea", i-am raspuns ca nu este un motiv ca sa inghit eu mojiciile si jigodismele lui (inclusiv magaria cu caruciorul), nu mai am chef de jocurile astea perverse ale lui. Punct.
Acum 10' (eu inca alaptam) a venit sa-mi aduca niste prajituri cu mere. Sa ma c... pe ele, scuzati-ma! Nu asa ma cumpara.
OK, m-am descarcat. Ce bine e!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
YLARI spune:
Miss, nu mai fii nervoasa, bine ca te-ai descarcat. Bine ca voi in curand tot aveti sanse sa va mutati de acolo si sa traiti linistiti! Cel mai bine ar fii sa ii spui si aluia vreo doua, ca doar el a deschis plicul... ce aiurea, chiar spionaj...
Iuby a culcat fata, dupa ce eu o leganasem 30 minute am reusit sa pun de friptura, abia astep sa pap
YLARI
Lorich spune:
Buna,
Tati se chinuie sa-l adoarma pe bibi "asa cum trebuie" adicatelea, fara brate, fara tzitzi... sta langa el la patut, de vreo ora si cred ca vor mai fi muuulte ore. Sunt curioasa de rezultate, eu stau si ma uit la prima tv la schimb de mame, e una (mama) bestiala...
Miss draguta, sa nu pui la suflet, nu ii lasa sa-ti afecteze lactatia. Mai bine ori ignore ori zi-le direct in fatza si racoreste-te.
Sanatate multa fetele: Ylari, Andreea si mai nu Cleo imi pare tare rau ca sunteti racite.
Imi pare bine ca ati inceput sa vorbiti de ustensile pentru diversificare; eu am inteles ca razatoarea de sticla e mai buna, nu stiu, eu vreau sa pun mana pe un Braun vertical.
Lori, mami de pui drag si iubit Robert
Poze Robert
YLARI spune:
Fetelor am incendiat friptura.........
Bine, nu pe toata... ne-a ramas cat sa ne potolim foamea...........
YLARI
jady spune:
YLARI saracuta de tine nui bai te invit eu la un gratar pe plaja, apa ,mici...vi?
CLEO imi pare rau sa aud ca si tu te simti rau sa auzim de bn,sper sa nu fie ceva grav
eu ma pregatesc sa merg la un gradar cu fratele meu si prieteni de familie voi pune poze va.
ache spune:
'Neata, fetelor! In sfarsit, am ajuns si eu cu cititul la zi, ca de 4 zile ma tot straduiesc. Ma bucur ca sunteti bine.
Cleo si Ylarisa treaca raceala, cam nasol momentul ca e si vaccinul recent. Lasati fetele in grija sotilor cat e cu putinta, si odihniti-va, ca prinde bine.
Monik 16, insanatosire grabnica si tie, sa scapi de pacatoasa de otita si sa o poti alapta iar pe Sara.
Ylari, imi pare rau de problemele tale cu socrelinii. Probleme de convietuire apar si daca imparti un apartament cu prietenii cei mai buni, cu socrii e din oficiu . Cand o sa va mutati intr-un loc numai al vostru o sa uiti de toate, pana una alta nu te certa tu cu sotul ca nu se merita.
M-am delectat cu o gramada de pozici. Vazut poze botez Elenuca cu papusica ELiza, Laura cu Mirciulica (mor dupa poza in care isi manaca piciorusele) si Simonacip cu David si Mateias (mama mama ce ochisori albastrii au ei), botez Mara de Cleo (frumoasa ca si mamica ei), Inais cu Iasminuta care e absolut adorabila...fetelor, urmatorul bb trebuie neaparat sa fie fetita, Getutza cu frumosul Bogdanel Voinicel si Simonix cu licuriciul Robertzel (e mortal cu pleata aia, ce mai), Aldaesme cu scumpica Lorelai (mmm, ce de bunatati pe acolo) . Fetelor , sa va fie de bine crestinarea bb-ilor.
Am mai admirat pozici de Miss P cu mutritele expresive ale Daviducului, intalneala Ylary, Simonix si Reallaura, pozici de Daria Ioana cu prichindeii Cassie si Darius, Jady cu Eric, Alina Anto cu Scortisoara cu ochisori rimelati, Gabitzam cu piticotii Andrei si Raducu (care iti seamana tare mult, zic eu, cu ochisorii mari), Lorich cu Robertel lunganel.
Ce sa mai, toti bb-ii sunt minunati, cei mai cei mai zic eu , ca-s de-ai nostrii.
Eu am inceput serviciul de pe 5 august, mai mult nu s-a putut, asa ca era in urma rau de tot si imi era dor de voi, chiar daca scriam rar, dar macar citeam tot .
Noi suntem bine, pe alaptat exclusiv in continuare, era sa raman fara lapte de tot, nu stiu nici eu de ce, cred ca se regla productia, acum in revenire, adica mai bag cate ceava si la congelator.
Am avut o perioada f proasta de vreo luna in care Adam nu dormea noaptea DELOC, adica dormea ziua si toata noaptea vroia sa se joace. Si schimbarea asta asa, de pe o zi pe alta. Imi venea sa-mi iau campii, dar uite ca am supravietuit. El s-a intors singur la vechiul program si acum doarme toata noaptea, il trezesc eu la 7 si-l pun la san adormit, nici nu deschide ochii. Apoi plec la servici pana la ora 12.30, ca mi-am unit pauza de pranz cu ora de alaptat data de lege, vin alaptez,ma mulg, manac si ma intorc iar la biroude la 14.30 pana la 18.30 si gata. El mai mananca de vreo 2 ori in lipsa mea, dar ii las in bibe la frigider.
Intre timp si-a luat sotul concediu si a stat el cu bb is asteptam raspuns de la pasapoarte daca accepta sa le faca rezidenta parintilor mei, daca nu trebuie sa-i aduc pe viza de vizita. Sper sa reusim si sa nu fie nevoie sa-l punem la cresa.
Venim si noi in clubul bb-ilor de 8 kg, la care a ajuns acum 2 saptamani si de atunci stagneaza, ceea ce e f bine, ca doar nu o sa creasca asa la nesfarsit. Dr. zice ca el e muultumit si daca scade putin, ca a sarit din grafic si ca mananca prea mult. Eu l-am contrazis, mananca la 3-4 ore, ce sa-i fac. Dar vorba lui, nu se ingrasa nimeni decat daca mananca mult sau are probl. hormonale, ceea ce nu e cazul. Macar de ar arata grasan, abia are falcute, dar e lungan. Pus pozici la semnatura, daca vreti sa ne vedeti.
Dandun
anca
mami de bb Adam
Reallaura spune:
Fetele, Cleo, Ylari, Andree imi pare rau ca sunteti racite!
Super pozele, Ache e un frumos baiatelul tau!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
andreap spune:
iata-ma dupa 1 saptamana de mare...am aterizat acum 2 ore si am intrat sa va salut
vremea a fost super;Sara s-a intors iar putin fornaita,dar nu-i bai,ii trece repede sper.Mariuca e neagra si s-a distrat de minune
Sara a a vut si zile mai putin bune in care era agitata la amxim,urlete maxime cand voia sa adoarma si mai ales daca o pui in carut.dau vina pe schimbare si sper ca acum sa revina la normal.In continuare ma lupt cu gura Mariucai care ruseste de fiecare data(si acum) sa ao trezeasca pe Sara
In continuare incerc sa o pacalesc cu suzeta..nu reusesc drept ptr.care ori eu sunt suzeta ori isi baga pumnii pana la cot in gura,udand tot de pe ea..
pupici si sper sa ne auzim mai des
PS
am inteles ca deja gripa face 'victime'..sanatate multa
BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Buna, Tati se chinuie sa-l adoarma pe bibi "asa cum trebuie" adicatelea, fara brate, fara tzitzi... sta langa el la patut, de vreo ora si cred ca vor mai fi muuulte ore. Sunt curioasa de rezultate, eu stau si ma uit la prima tv la schimb de mame, e una (mama) bestiala... |
Si eu incerc seara sa-l adorm pe David la fel: el sta la el in patut, eu la mine in patut, la nivelul lui, casc in fata lui, soptesc "Vaai, ce obositi suntem, mami" si tot asa... De obicei adoarme in max. 15 minute, asta daca ii era somn dinainte, ca odata am stat si 45 de minute si el tot vesel si treaz era... Ah, uneori ii mai inchid eu ochii cu mana si uneori raman inchisi
ache, superb baietel ai, ce ochisori mari si frumosi are! Welcome in clubul expresivilor!! Ce frumos gangureste in video... Si tu esti o frumusica-mumusica, el seamana cu tine
Sanatate multa fetelor bolnavioare! Of, a inceput anotimpul racelilor... Mi-am pus si eu pantaloni de casa, ca umblam in camasa de noapte si sosete... si ma miram de ce am mainile reci...