Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

stancutza eu folosesc o sita de inox. branzica o las acolo maxim 5 minute dupa care o transfer la borcanel. eu cred ca e buna. iar tifon cred ca gasesti si in farmacii.

eu nu am luat hainute de la aramis dar sunt de calitate. aceleasi marci le-am luat din state (dar tot fabricate in thailanda, coreea etc) si sunt foarte multumita de ele. oricum, poti merge la depozit sa le vezi. eu asa as face. iulia stiu ca a luat pentru iris si zicea ca-s super.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mersi frumos, sita de inox am si eu, dar ramasesem fixata la ideea cu "non-metalic" desi inoxul e inox. De tifon am tot intrebat la farmacii, nu au fasa, doar comprese. O sa incerc sita din dotare :-0 desi cred ca mai curand ii dau direct Fagaras...mai vad eu.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

DARIA
IOANA
MARIA
DAVID PUFOSUL
DAVID

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI FERICITI!

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

ieri am fost la serviciu .. pe 20 octombrie ma intorc la munca fix la timp sa prind nebunia alegerilor din SUA. mi s-a promis program redus, sa vedem cat o sa tina.

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

A cautat prietena mea "depozitul" ala de la Aramis care de fapt e un apartament intr-un bloc de i-au iesit okii
A nimerit blocul dar nu a putut intra deoarece nu au un biletel cu interfonul

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

ma bag si eu la intalnire la baby expo. si eu as merge tot in prima zi ca e mai liber si sunt si multe oferte ..

v-ati inscris bebeicii la concurs?? eu am inscris-o la mersul de-a busilea si la baby star .. acum sa vedem ..

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ma bag si eu la intalnire la baby expo. si eu as merge tot in prima zi ca e mai liber si sunt si multe oferte ..

v-ati inscris bebeicii la concurs?? eu am inscris-o la mersul de-a busilea si la baby star .. acum sa vedem ..

Eva creste mare
Eva

Nu l-am inscris.
Eu ma duc in fuga intre luatul de la scoala a lui Bogdan si masa de pranz a lui Andrei asa ca ajung la 10-11 si la maxim 12.00 trebuie sa fiu in curtea scolii

Bafta multa lui Bitzi

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

am disparut ca magaru in ceata ca se maraia printesa si ce sa vezi a itit caputu Elle,ma mai speriat,se pare ca am strigat noi pe aicio tare nu??ma bucur ca sunte-ti ok
va las ,noi trebuie sa coboram jos
la toata lumea

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

si noi fugim in parc ..

pupici

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D
Nu l-am inscris.
Eu ma duc in fuga intre luatul de la scoala a lui Bogdan si masa de pranz a lui Andrei asa ca ajung la 10-11 si la maxim 12.00 trebuie sa fiu in curtea scolii

Bafta multa lui Bitzi

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Si eu care credeam ca vii la intalnirea zuzelor.Ce tantos sta micutul Andrei in picioare singurel,felicitari.

Grati felicitari pt dintele Ozanei

Pe la pranz Sofiuca a facut febra din nou un 38.2,am dat si de pediatra noastra pana la urma si a decis sa-i dea antibiotic tinand cont ca e a patra zi cu febra, de la 14 luam zinnat 5ml la 10ore,vad ca a inceput sa erupa si infectia din gat,iar temperatura nu a mai facut.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Stancutza eu folosesc o sita de inox si peste ea tifon la metru l-am luat din farmacii, mai bine cauti pe net,mi se pare ca asa se strange mai multa branzica,o pun acolo si o las cam 15min la scurs.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput