Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 4

Laura Ioana spune:
Nu mai stiu ce zuzici se plangeau ca nu accepta bebicii lapte praf si pace. AM citit acum intr-o revista o metoda prin care o mamica l-a facut pe puiul ei sa accepte bibe cu formula: ungea tetina cu un pic de lapte de-al ei. Sunt curioasa daca va functiona si la voi.
Lala, felicitari pt BA-BA E o scumpa!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

stancutza spune:
Hello zuzici!
Cam slaba miscarea azi...
Sofia doarme de pe la 2, e in recuperare ca azi noapte a avut program de urlat. S-a trezit in urlete, pe urma s-a binedispus cand ne-a vazut, pe urma iar a plans ca nu putea sa adoarma, titi a papat putin dar pe urma avea chef de joaca...pana la urma tot la ea in patut singura a adormit, mai suspina, se mai balanganea in 4 labe etc...of, cu totul a durat cam vreao ora. Dimineata am schimbat-o si m-am simtit groaznic de vinovata cand am vazut ca avea pampersul umflat de plin ce era...daca de asta nu putea sa adoarma? imi venea sa-mi dau palme...
Daca nu era asta, o fi de la dinti, desi eu nu simt nimic nou.
Ema, cand am citit ca Milan se trezeste si de 7 ori pe noapte (asta inseamna practic la o ora, nu?) m-am gandit ca esti o mama eroina. Cum merge operatiunea "cereala de seara"? :-))
Irinuka si Miri oare ce mai fac? Amandoua in vacanta, parca?
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Ellenuta spune:
hello fetele,
suntem bine .. nu am scapat de muci, chiar azi am scos multi. luam medicamente in continuare .. ne chinuim cu dintii. de trei zile m-a capiat cu tipetele .. sunt foarte foarte suparata ca dintele care i-a iesit e stramb .. nu stiu cu cine o semana copilul asta.
laurici, elia, lala20, lalad, stancutza, stoisor
si un pupic special pentru roxanica
va pupacim!!
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare Eva

Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta hello fetele, suntem bine .. nu am scapat de muci, chiar azi am scos multi. luam medicamente in continuare .. ne chinuim cu dintii. de trei zile m-a capiat cu tipetele .. sunt foarte foarte suparata ca dintele care i-a iesit e stramb ![]() ![]() ![]() si un pupic special pentru roxanica ![]() va pupacim!! Elena ![]() ![]() Eva creste mare ![]() |
Hei, ai revenit

Multa sanatate !
Lasa fata in pace ca la majoritatea copilasilor primi dintisori sunt ori departati ori un pic strambi. Odata ce se umple gurita cu dintisori se indreapta .
Plus ca e de preferat ca dentitia de lapte sa fie mai "aerisita" cu spatii astfel incat dintii definitivi sa aiba loc sa creasca corect pe maxilar ( nu ca la fi-miu unde nu au incaput lopetile )
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze

ginnette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta hello fetele, suntem bine .. nu am scapat de muci, chiar azi am scos multi. luam medicamente in continuare .. ne chinuim cu dintii. de trei zile m-a capiat cu tipetele .. sunt foarte foarte suparata ca dintele care i-a iesit e stramb ![]() ![]() ![]() si un pupic special pentru roxanica ![]() va pupacim!! Elena ![]() ![]() Eva creste mare ![]() |
Hai, mai, Helene, ca ne-ai dat emotziuni, pe-aici!
Bine ca nu sunt decat muci, fara 'bonusuri' gen febra sau rosu'n gat.
Si eu stiu ca, odata iesiti toti, se mai "ajusteaza"; nu-ti fa griji!
Roxana si Adela - 09.12.2007

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

ginnette spune:
Gata, am plecat acasa !
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Ellenuta spune:
lala, roxanica si multumesc de incurajari!! cate o
pentru voi!!
imi pare rau ca v-am dat emotii ..
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare Eva

anca.b spune:
Ele, bine ai revenit! nu-ti face griji cu dintele, la stefan cel de-al doilea care a spart gingia era perpendicular pe primul...pe masura ce a crescut s-a indreptat si acum sint ok amindoi, fara nici un fel de interventie.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

stancutza spune:
Fetle din Bucuresti, am si eu niste intrebari...
Unde gasesc si eu tifon, de-ala la metru, sau macar o sita de plastic mai deasa, ca sa-i fac Sofiei branzica in casa? Sau, voi ce folositi?
Si, ati vazut undeva treningi de bebici, din aia de catifea?
Si inca ceva: de la depozitul ala mare din Berceni - Aramis parca-i spune - a luat vreuna din voi hainute de bebe?
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Ellenuta spune:
stancutza eu folosesc o sita de inox. branzica o las acolo maxim 5 minute dupa care o transfer la borcanel. eu cred ca e buna. iar tifon cred ca gasesti si in farmacii.
eu nu am luat hainute de la aramis dar sunt de calitate. aceleasi marci le-am luat din state (dar tot fabricate in thailanda, coreea etc) si sunt foarte multumita de ele. oricum, poti merge la depozit sa le vezi. eu asa as face. iulia stiu ca a luat pentru iris si zicea ca-s super.
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare Eva