Nou stil de viata (226)
Raspunsuri - Pagina 12
tumpi spune:
Neata si o saptamana usoara va doresc.
Un nou an scolar/gradinita numai cu realizari atat pt copii cat si pentru parinti.
Carmen, o zi usoara azi la scoala.
Crys, servici usor si acomodare rapida la noul loc de munca.
Lou,merci de reteta, am sa ma uit si pe culi.
Claudia sunteti niste frumosi, sa-ti traiasca flacaii.Si mie mi se pare ca cel mic cu tine seamana mai mult.
Vik, te referi cumva la www.marions-kochbuch.de/index/1170.htm" target="_blank">Artischocken?La voi se gasesc doar conservati?sau nu e vb de asta?Fiinca eu pe aici am gasit si proaspeti.
Anky o saptamana buna si tie.
surorilor doridiasi violeta le urez si lor o saptamana buna si atentie la calcatul stramb
Roxa,sanatate lui Serbanica
yubi, o zi buna si tie si servici usor.
CarmenE, un an nou bun in grupa mare lui Eduard.
Anda cum merge cu mutatul?
Meniul meu de azi:
MD:un craker cu philadelphia(13% grasime),o felie de sunca slaba(facuta juma juma cu Mitzy),doua cubulete de branza frantuzeasca, o cafea
Pranz:supa de brocolli,piept de curcan la gratar
Cina:salata(salata,morcovi si telina rasa,rosioare)
Gustari:iaurt cu fructe, struguri
Si inca odata va doresc
Si nu in ultimul rand tin sa-i urez iubitei mele mame.Te iubesc mamica mea si imi pare rau ca nu suntem alaturi de tine.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
carina spune:
Neata fete frumoase,
Zuzi: nu m-a suparat nimeni, cu atat mai putin tu. Eram obosita si cu fundul in sus, ca sambata am stat pana pe la 2 sa ma asigur ca mutatul merge conform planului, iar duminica am lucrat pana la 5. Scriam de la serviciu si eram sictirita de situatie. Cum merge treaba? E mai usor sa te tii de treaba ca la inceput? Felicitari pentru cantar, e un pas important pentru scopul tau. De gatit gatesc pentru mine si iubitii mei cei 2. Pana la urma nu am mai facut savarine ci ceva praji inventata tare bunuta cu mousse de ciocolata si cafea si crema de branza cu sirop de flori de portocale. Blatul e ca si cel de muffins, asa ca am facut mai mult ca sa am mini muffins pentru mine dimineata.
Carmen: succes alaturi de copii. Un an plin de impliniri iti doresc.
Roxa: si mie mi se pare ca mananci tare putintel. Cum poti face si sport asa?
Meniul meu de azi:
3 minimuffins de ciocolata si scortisoara cu crema de branza si dulceata de zmeura sau piure de bostan cu scotisoara, 3 felii de pepene galben
rissotto cu zuchini, ardei si creveti
Diseara inca nu stiu ce mananc ca la 4.30 am programata extractia unei masele.
Va doresc o saptamana minunata si revin mai tarziu,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
hcclara spune:
Salutare fetele!
va multumesc pt cuvintele frumoase , da, cel mic seamana cu mine, macar atat sa am si eu!
poze ne face din cand in cand socru-meu, are amenajat un locusor in pivnitza acasa, el e fotograf, adica de 20 de ani e presedintele unui club foto, anul acesta insa intra in "pensie", cumnatul meu insa are studio in Düsseldorf, el filmeaza, fotografiaza staruri, oameni de tv, chiar si pe papa la Roma acum 2 ani parca!
Eu zic ca e ca o "matura" fiindca e ft aspru, mie mi se pare ca mi l-a ars...in orice caz acum il las asa, mi-am luat acum o cura de la loreal, abia il pieptan, daca il dau si cu spuma nu il mai pot descalci!
Vik, mie imi place tare mult cum iti sta blond, eu nu l-as face mai inchis in locul tau!
Anky, felicitari Biancai pt calificativ, e ft bine ca ii place! da la noi de la 6 ani esti obligat, asa ca anul viitor mergem in cls.I!
Tumpi, la multi ani mamicii tale, sa fie sanatoasa!
Eu gatesc acum, pe toata saptamana cred ca voi avea mancare, am avut un ditamai cocosul, a trebuit sa ma lupt cu el pana am reusit sa-l transez...dar am reusit pana la urma! asa ca printre altele fac si salata de boef!
Delia ai ajuns bine?
Marilena ni dor de tine, baga un ochi si spune-ne cand sa venim cu felicitarile!!!
va pupicesc acum, ma duc la oalele mele!
Hopes spune:
Neata
Si la noi e prima zi de gradinita. Si am niste emotii
Stau cu ochii pe ceas si ma gandesc continuu la el. Sper sa fie bine. N-a plans, ne-a facut cu mana, dar sa vedem maine cum va fi, abia atunci se prinde care-i treaba.
Hcclara v-am admirat si eu. Sunteti frumosi toti, iar pozele sunt ff bine facute
Nu mai pot de frig. Am inghetat...
Va pup
vikinga spune:
Buna fetelor!Am venit de la sala, pt ca-s racita nu am avut chef decit de 30 min la eliptica si pe urma o sauna, parca e mai bine acum.Merci de sugestii, chiar am nevoie, mi-am facut programare pt vineri. Asa ma apuca la un an, simt nevoia unei schimbari dar de fiecare data imi pare rau si tot la blond ajung, cu parul mai inchis am nevoie de make up neaparat. Am avut toate culorile, pe la 20 de ani ma vopseam numai negru, pe urma nuante de rosu, apoi am inceput sa-l deschid, blondul coniac iar mi s-a potrivit si de acum de vreo 5 ani oscilez intre blond inchis cu suvite si blond blond. Eehei problema nu e parul problema is kg, stiu eu unde as vrea schimbarea, dar normal ca mai rapid e o vopsea in par.Meniu azi:MD: cereale integrale, un mar, lapte lightP: pangasius cu spanac C: ceva rece, poate ca piine neagra cu sunca de curcan si rosii, ceva de genul asta.Miine vedem ce am slabit:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Zuzilici spune:
Buan dimineatza dragele mele si-o saptamana usoara si calduroasa. Ce-i cu frigul asta in ro? A venit toamna?
Hopes sper sa fie bine la gradi si sa-i placa juniorului.
Claudia intr-adevar sunteti tare frumusei si sa stii ca mie mi se par pozele facute la studiou, nicidecum intr-o pivnita.
Mephala cum ai trecut de prima zi de scoala/servici? Dar la gradii cum i-a placut lui Iustin? Si Teo e la cresa pana la urma?
Delidana ai ajuns bine acasa in Ro? Da-ne de stire.
Anky m-am tinut departe de floricele dar am papat aseara salata verde in loc de pepene rosu si un mar. Insa cantarul tot nu ma iubeste. Azi dimineatza tot 91.4 aveam.
Violeta servici usor. Dumnezeu sa-l ierte pe Stefan Iordache. S-a mai stins o stea.
Dordia abia-ti astept raportul maine.
Tzuni inca 2 zile si te intorci acasa.
Lou cum sta treaba cu proiectul? E gata si partea englezeasca?
Anda ce sa zic ma sperii si eu de cat mananc. Aproape 2 kg de mancare pe zi. Ma si mir ca nu-s mai grasa decat sunt. Sper sa reusesc sa cantaresc tot ce bag in gura. Poate cu timpul reusesc sa-mi reduc cantitatile chiar cu placere.
Laura ti-au venit zugravii de aceea nu mai dai pe la noi?
Roxa sanatate multa lui Serban si tie spor la spinning.
Dragelor va pe toate si ne-auzim de la servici.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
dordia2000 spune:
Sper ca au decurs super primele clipe descoala si gradinita pt puii vostrii. Imi inchipui ce emotii....
Zuzilici...sincer...imi e cam frica...dar azi am mancat branza de vaci light, un nes...ca imi era pofta (nu am mai baut de ceva timp) si vreo 2 guri de pepsi. Mai mananc ceva usor...si gata. Sper maine sa fie macar 100 gr date jos.
VA poop !
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
roxana1974 spune:
Salutare dragelor!
Ce-am mai vrut sa intru mai de dimineata, insa taman cand am dat click pe DC mi s-a taiat cablu si net cu totul, a revenit de cateva minute sper sa tina! Am prins drag de voi, tare de tot ma motiveaza sa mananc corect si sa fac sport!
Carina, Anky, Vik, stiu ca mananc tare putin, dar din pacate si din experientele mele de ani de zile, la mine nu prea tine altfel...daca vreau sa dau jos ce am pus, plus ca de la o varsta chiar dai jos mai greu. Ma tine in viata si spirulina, dupa cum v-am zis si azi mi-am luat Coenzima Q10 cu carnitina...Acum sunt la a doua cafea, cu zahar din pacate ca nu pot s-o beau amara...asta ar fi abaterea mea pe ziua de azi...
Anky, la Mall nu m-am distrat, fiumio tocmai ce facuse febra si a cazut totul inclusiv mood-ul meu pt shopping. Am pus okii pe un trench si pe o bluzita de la Motivi, morrrr dupa brand-ul asta, imi stau asa de bine si apoi sa nu va mai zic de niste cizmulite de la Bata, ma sinucid, nu alta. N-am avut ce face si am navigat pe noutatile de la Promod, ma credeti ca m-am imbolnavit dupa o rochita mov? sunt in fibrilatie!
Azi e ziua de carbohidrati si mi-am facut asa:
D: cafea, o banana si cateva merisoare
P: cam 100 de grame de paste fierte + sos de rosii cherry cu usturoi si ardei gras decojit cu o urma de parmezan, asa de miros - foarte bun la gust!
C: am voie asa: ori un pic de inghe, ori o prajiturica + 3 patratele de cioco neagra. Eu am okit niste biscuiti ai copilului, Balocco, cu faina integrala si bucatele de cioco asa ca cre' ca ma dedau la vreo 4 biscuitei din aia, in loc de 3 globuri de inghe sau 2-3 feliute de cozonac, ce ziceti?
Deseara daca totul merge bine merg la un program nou, se numeste "Booty express" am sunat la WCHA si mi-au spus ca sunt exercitii pt ha ha super, mi-am spus eu!
Violeta, Carmen, Zuzi
Fetelor va salut pe toate!!
va las ca mai am un pic de treaba,
pe maine,
Roxa
Zuzilici spune:
Ei, am ajuns si la servici.
Tumpi mamei tale sa traiasca sanatoasa si fericita si sa dea dumnezeu sa va aibe alaturi macar la urmatoarea aniversare.
Multumim de dediactie.
Cuba 2008
Zuzilici spune:
Delidana ai ajuns cu bine??? Please let me know....
Anda ce program draconic mai ai si tu cu serviciul tau. Noroc ca-ti place caci altfel sigur nu te vedeam bine. Ati terminat mutatul? Cum arata noul sediu?
Dordia hai nu mai fii atat de pesimista. Ai zis c-ai fost "cuminte" saptamana aceasta asa ca sigur o sa fie mai mult de 100 g.
Roxana si zi asa lucrezi diseara???? Mai innebunit cu cate lucruri vrei sa-ti cumperi. Ceva site-uri sa vad si eu despre ce-i vorba????
Vik sa stii ca eu inca mai astept masinaria de care ai pomenit. Fa-i o celei de la sala daca nu gasesti pe net, bite...
Revin. Astept destanuirile tuturor mamicutelor care "au inceput scoala/gradinita" azi. Si mai ales astept impresii despre noul tau loc de munca Crys.
Cuba 2008