Nou stil de viata (226)
Raspunsuri - Pagina 13
Hopes spune:
L-am luat de la gradinita pe la 15.30...cica asa se iau in grupa mica.
Mi-au zis ca n-a plans deloc, a mancat doar felul 1 (adica ciorba, felul 2 aveau paste cu carne si nu a vrut), si a mancat multa paine (saracutul, i-o fi fost foame) nu a vrut sa se schimbe in pijamale cand l-au pus la somn.
Cred ca s-a jucat totusi ca avea pantalonii murdari in genunchi (semn ca s-a tarat destul de mult in genunchi).
L-am intrebat daca i-a placut si a zis scurt "nu"
Maine mai mult ca sigur ca va plange.
Azi n-am mancat decat un mar. Am avut emotii si n-am simtit foamea. Incepe sa ma incerce senzatia de foame de-acu'
Delidana spune:
Am venit si eu, odata cu ploaia si cu inceputul scolilor.
Multumesc tuturor celor care au intrebat de mine, va dau cite un fiecareia in parte.
Violeta, ai avut dreptate, mi-e friiiig... sper sa ma obisnuiesc.......cind am iesit din avion m-a luat cu dirdiiala desi am venit in bocanci, blugi si o bluza cu mineca lunga.
Roxa, felicitari pentru sala!
Multa sanatate lui Serbanica.
Vik, felicitari si tie, colega, si sper sa scapi de raceala!
Carmen, succes in prima zi de munca inceputa in forta!
Zuzi, aici sint, cam ametita si somnoroasa dar intreaga.
Tumpi, pentru mamica ta, miine o sarbatoresc si eu pe a mea si binenteles ca sint invitata dar incerc sa maninc cu masura, mai ales ca si mama s-a pus pe slabit.
Anky, Claudia, Carina, Hopes, Gabi,
Ma duc sa despachetez bagajele (emoticon luindu-se cu miinile de cap).
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Delidana spune:
Lou, mingea nu e umflata ci e strinsa bine-bine si vine cu o pompa manuala - dar si asa, e destul de grea.
Hehe, n-am ajuns asa de repede, am facut vreo 12 ore + 2 ore de asteptat in aeroport, ca am schimbat avionul; a fost nasol ca n-am putut dormi mai deloc, dar am vizionat un film frumos "Chaos Theory", de dragoste dar nu siropos.
Meniul de azi:
MD (in avion): oua prajite, mini-sandvis cu sunca, o chifla, 1 maslina, citeva bucatele de fructe
P: un cartof minuscul facut la cuptor cu 2 ciocanele de pui, 2 ardei copti + 1 felie de piine + 1 feliuta cascaval; 3 felii de mini-chec (m-a asteptat soacra-mea cu masa si n-am avut inima s-o refuz la partea cu checul )
C: 3 ardei copti, 2 linguri de brinza de burduf, 1 ciocanel de pui.
Gustare: 1 para.
Cina am terminat-o pe la 18.30 si pina miine nu mai maninc nimic, eventual un ceai sa ma mai incalzesc.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
CRISCOSTY spune:
Buna! Va multumesc ca v-ati gandit la mine, sunteti adevarate prietene Am avut duble emotii...la gradi a fost bine, n-a avut treaba Dany Il iau cam tarzior, azi am ajuns pe la 17, dar nu zice nimik, s-a jucat toata ziua si cu toate ca a mancat, striga pe strada ca moare de foame La mine..ce sa zic? Ca in prima zi Invat, incerc sa bag tot la cap, imi iau notite....sper sa ma descurc. De mancat nu prea ma avut chef si timp, dar am bagat pe fuga un sandvis cu graham si sunca de pui si o nectarina, iar acum o salata cu cas.
[b]Roxana la multi ani!
Tumpi la multi ani mamei tale! Cred ca tu m-ai intrebat daca operez si in cartile de munca...nu, este o firma la care trimit eu toate actele. Dupa ce iau examenul si dau acel atestat o sa pot opera in cartile de munca.
Carmen cum a fost azi?
Hopes ma bucur ca a fost bine la gradi, important este ca nu a plans...o sa se obisnuiasca si o sa-i placa.
Claudia sunteti o familie frumoasa, ai doi baieti superbi
Zuzi
Delia[/b] bine ai revenit in Bucuresti Te-a cam surprins vremea, nu?
Va pup pe toate Cred ca ma bag in pat ca am cam tremurat azi.
Crys si Dany
Eftimie C. spune:
Salutare-salutare!
Ce faceti?Cum a fost azi?Emotii?
Pentru noi a fost bine.Edi e tare incantat mai ales ca are si o d-na noua si draguta (asa afirma sotul ).
In rest toate-s vechi...si m-am saturat de frig si ploaie Oare a venit toamna sau mai avem sanse de soare si vreme buna?
Merg sa recuperez barfa
Eftimie C. spune:
Tumpi, LA MULTI ANI. mamei tale !
Fetelor, va multumesc pentru urari.Edi, e foarte incantat de gradinita
La noi ploua fara incetare si nu stiu cu ce sa ma mai imbrac
Sper sa nu tina mult vremea rea.
Carmen dau raportul de azi pentru ca maine fiind zi de sport ajung tarziu acasa si nu mai intru pe DC.
STAGNARE
Meniu:
md -cafea
p -2 sandwich cu branza topita si pastrama (stiu ca nu e tocmai bine, dar nu am avut nimic de papa la mine si am mancat cu colegii barbati, care nu au notiunea de light)
c - pui la sticla + salata mixta de legume
mephala30 spune:
sa va scriu, pe scurt, doua vorbe.
cu gradinita e bine si nu prea: a plans dimineata, copil de grupa mijlocie! Dar il inteleg: asa e firea lui, mai sensibila. Ma rog, s-a linistit intr-un final si in cateva minute era antrenat impreuna cu prietenul lui cel mai bun intr-o partida de fotbal, .
buuun, sa mergem mai departe:
pentru mine a inceput greul, , am alcatuit azi fise initiale pentru toate clasele, , e muuulttt de munca. Dar sunt optimista: daca altii pot, eu de ce n-as putea?
Zuzi, multumesc de intrebari. Cu Teodor va sta mama mea, e provizoriu...pana vom hotari ceva.
Tumpi, mamei tale, multa sanatate si bucurii!
Lou, felicitari pentru predarea proiectului, bafta in noul an.
Delia, ma bucur c-ai ajuns cu bine, sper sa te acomodezi rapid.
Roxa, vad ca esti pusa pe fapte mari, :), bravo, doamna!
Crys, , ma bucur c-a fost ok la munca.
Hopes, salut, , tin pumnii maine sa nu planga Edi.
Modificarile in lista le voi face maine seara, dupa cum va spuneam, am o saptamana incarcata....
va salut pe toate, ma gandesc la voi: Anda, Anky, Claudia, Vik, Liris, Sabina, Gusta, Tlaura, Tzuni, Violeta, Gabriela, Daniela, Eftimie, Dordia, Rolo, Mik, Cami, Ina...
noapte buna!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2
Zuzilici spune:
Sara buna si de la mine.
Meniul meu de azi:
MD - cafea + 1 croisant
P - 1 sandvis cu tuna + salata verde
C - 400 g de salata greceasca (rosii, castravete, ardei, ceapa, masline si ceva branza Feta)
Mephala succes cu fisele si sper sa nu mai planga Iustin de-acum incolo.
Hope sper ca si puiul tau sa indrageasca gradi mai mult si sa n-ai probleme maine.
Lou felicitari pentru proiect si bafta in noul an scolar.
Delidana stiu ca mai este pana incepi scoala dar iti urez si tie un an usor.
Doina (Nastad)] si tu incepi facultatea asa ca-ti urez si tie un an bun cu examene cat mai usoare. Ce face Oana? A inceput gradinitza?
Anda nu-mi mai aduc aminte, Carina a inceput scoala sau e inca la gradi?
Mik . Ce-ti fac "iedutii"? Au inceput scoala?
Fetele am luat masa de seara pana-n ora 6, asa ca sper ca pana maine sa beau doar H2O. In alta ordine de idei, eu a trebuit sa-mi dau ochelarii la reparat si cei vechi sunt ...vechi. Nu prea m-ajuta avand in vedere ca am dierenta de dioprie de aproape un numar, fata de cei noi. Sincer imi lacrimeaza ochii si nu ma simt bien deloc cu ei. Asa ca daca n-am sa fiu prea activa sa stiti c-am sa recuperez peste 3 zile cand ii iau de la reparat. Va pe toate si va urez s-aveti un raport excelent.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
roxana1974 spune:
Buna dimineata dragelor. Ma grabesc cu raportul ca daca nu, de la job v-am zis nu mai am acces la DC si deseara vin tarziu rau de tot.
Raport: 59.3 kg.
Zuzi, Delia, Carmen,
Zuzi, promit sa vin la un moment dat cu niste link-uri... Promoadele mele sunt pe www.promod.fr si daca te duci la rochitze, e una tricotata mova care se leaga sub sabi c-o panglicutza, merge cu cizmulitzele de la Bata super! Le iau, jur!
Lou, nu am pus dulce in gura de 16 zile, dar daca in "reteta" scria "obligatoriu" 3 bucatele de cioco neagra, pe langa ceva carbs, io am mancat 4 biscuiti cu fulgi de cioco in ei acu, no, sper sa fie bine...
Azi e ziua de fructe cat cuprinde, motto-ul zilei: "traiesc deci ma abtzin"
pe maine!!
Roxa
tumpi spune:
Buna dimineata, vin repede la raport :63,7, nu e mult,dar dat fiind faptul ca aseara am venit f tarziu si tocmai primisem niste carnati de Plescoi , am papat pe fuga pe langa salata(fara ulei, doar cu lamaie) un carnat uscat, nu cred ca avea mai mult de 30 gr,era cat un creion de lung.
Multumesc tuturor pt urarile la dresa mamei mele.
la toata lumea, acum fug la scoala, ca de azi la noi incepe un nou an scolar si pe langa ei, incep si eu.
O zi minunata va doresc cu rapoarte pe masura.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)