Mamici norocoase de sept-oct 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 16
babytza spune:
offffffffffffffff Ramonzca imi pare atat de rau ca a trebuit sa renunti la pisoi...Stiu ce este in sufletul tau ca si eu am fost nevoita sa imi dau catelusa dupa ce s-a nascut Valentina si am suferit teribil.....Totusi e mai important bebe si o sa vezi ca o sa te obisnuiesti cu ideea ca a trebuit sa alegi... Te poooop 
Laureta am vazut pozele 
E o scumpica 
Ma duc si eu in pat ca imi este tare somn... Noapte buna 

Valentina
36 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
monica_dicut spune:
mary, sper sa vezi mesajul. Leucocitele se vad in hemograma, analiza de sange.
kid, sper sa nu te superi pe mine dar te contrazic putin.Au o mare relevanta leucocitele. Trebuie sa fie in limita de pana la 10000. EU inainte de sarcina le aveam 5400 (am intamplator niste analize de anul trecut), in sarcina au fost 9400 tot timpul (marite dar in limita) iar cand am nascut 13500. Daca mi-as fi facut analize in ultimile 2 saptamani inainte de nastere plus toate simptomele pe care le aveam s-ar fi vazut ca e o "problema" (cine sa vada nu stiu???) si poate ca bebe ar fi trait. Dupa ce am nascut au crescut la 46000!!!!!. La mine pe langa leucocite mai erau si trombocitele si fibrinogenul mai mari sau mai mici decat normal. 90% din analizele de sange erau date peste cap, incercuite. Eram un fel de "dead man alive". Se uitau 20 de doctori la mine si cred ca se intrebau cum de mai respir???? (Evident eu nu stiam asta
si le ziceam ca ma simt bine si vreau sa ies afara, cred ca eram si funy pt ca aratam ca o stafie)
In alta ordine de idei: FELICITARI MUSETTE!!! Sa-ti traiasca bebe Luca, sa creasca mare, frumos si sanatos si voua sa va aduca numai bucurii. Un
dulce pentru o prietena speciala 

POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
khristin spune:
Laureta, vazut pozele cu micuta ta....o frumusete, sa ai grija mare de ea
....va trebui sa va dotati bine cand vor creste printesele voastre mari
. Iar Inisa era asa delicata cand ii saruta piciorusul surioarei 
Monica, imi place politica de "raising awareness"....poate multe fete vor avea de invatat din experienta ta, si asta e fantastic. 
Danucu, deci bebelu' tau e cam grabit?
Daca ai inceput sa pierzi din dop, eu zic ca esti aproape....acum depinde cate zile te mai despart de marea intalnire ![]()
Piolica, spune-ne cum mai esti 
Somn usor,
Cristina
le bébé
36w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
angelynna82 spune:
Neatza, haideti la o cafea cu mult lapte 
Maryb nu am apucat sa iti multumesc pt sfaturi si imi cer scuze 
Ramo stiu cum este...acu ceva timp am dat si eu un caine pe care il crescusem de mic 
Laureta vazut pozici, sunt adorabile impreuna si frumoase foc 

Danucu cred ca bebe vrea sa o vada pe mami mai repede 
MA pregatesc sa merg la dr, uff si am niste emotii, sper ca totul sa fie bine cu a noatra 
Pupici si vb mai tarziu 
36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
felicic76 spune:
neatza! am cazut ca o curca plouata, ieri dupa ce am postat, m-am intins si am cazut franta, ce-i drept facusem noapte alba inainte pe motive de serviciu.
m-am linistit, inseamna ca bebe asa tb sa miste, iar cu expresia mea, "cei din urma vor fi cei dintai", chiar nu ma refeream la nastere, eu chiar vreau sa stau bebe cat mai mult, plus ca am galerie puternica: sora mea este plecata in vacanta in Spania la cealata sora a mea pana pe 18 sept( i-a cumparat nepotului bouncer si adidasi Nike
) si imi spune la telefon sa nu fac vreo prostie pana atunci, iar frate-miu vrea sa ma duca el neaparat la spital si la fel, pleaca si el pana pe 10 oct. Asa ca trebuie sa promit familionului ca stau cuminte![]()
mary.b: nu am dureri, am anumite intepaturi inghinale care coincid cu miscari puternice de bebe, asa ca am pus pe seama faptului ca isi face caposul loc
Leucocitele mele sunt sarite din schema, dar nu ma ingrijorez, aceleasi explicatii care le-a dat si Kid, avem acelasi DR.![]()
(duminica, cand stau acasa, ma apuca dureri de spate, asa ca ma duc la birou in continuare, acolo nu ma doare nimic
)
laureta: vazut trei fete frumoase foc
v-am zis ca nu mai fac pronoticuri, da?
|(dar as vrea sa stiu ce fac Piolica si Sabinelul)
babytza: eu te vroiam partenera in octombrie si tu ce faci? vrea David sa te cunoasca mai devreme? era
sa fi stat cu musette in spital, dar mai bine ca il mai tii in burtika un pic.
34+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
andreutac spune:
Neata!
[b]Musette,felicitari pt. micutul Luca! Te asteptam cat mai curand acasa cu poze si povestiri
.
Piolica si Danucu, vad ca va apropiati vertiginos de intalnirea cu bb-ii vostri. Scoatem niste agitate, asa de control, in caz ca nu apucati sa intrati sa ne anuntati

PIOLICA

DANUCU

Babytza, am ramas cu gura cascata cand am citit ca ai plecat la control si era cat pe ce sa iti tii bb-ul in brate. Sa mai astepte si el un pic, mai ales ca IR-urile tale sunt ok acum.
Eva, am vazut poze cu bb Luca...scump foc si seamana cu tine!
Laureta, junioara e scumpica foc, iar pozele de familie dementiale!!!

Moni[/b], un
si o
pentru tine!
Andreea
36+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
ramonzca79 spune:
'neata si de la mine...am dormit in reprize si bineinteles ca de cate ori m-am trezit o asteptam pe Tina langa mine...in baie....in bucatarie...si mai ales dimineata cand se urca pe noptiera si astepta sa deschid ochii si sa vb cu ea...eh..asta e...ziua de azi o sa treaca repede pt ca am de smotruit...de curatat parul de pe unde mai este in casa...maine vine soacra...apoi am primit comanda de inca o ciorba de burta vegetariana...etc
aveti idee cat costa trusa pt epidurala si cam cati bani se dau la anestezist??ma gandesc ca se dau banii inainte dar daca nu tine anestezia deloc?????
POZE...POZULICI
39+...
Erik
babytza spune:
Neata burtici si mamici 
Ramonzca la monitorizare era o mamica cu trusa de epidurala la ea. Am intrebat-o cat a costat si a zis ca sunt de la mai multe firme. A ei era 130 Ron. La anestezist nu stiu cat se da, dar ziceau fetele ca e bine sa dai inainte...
La pranz merg la monitorizare si o sa trec si pe la Musette. Abea astept sa o vad pe proaspata mamica fericita ![]()
Felicic
nu stiu cat de nerabdator e puiul dar stiu ca au una abea astept sa il vad si sa il tin in brate...La cate probleme au fost toata sarcina abea astept sa stiu ca s-a nascut si e bine. Oricum l-am intrebat pe dr si a zis ca nu sunt niciun fel de probleme in afara de greutate. ![]()
![]()
Asa ca mai am rabdare cu intalnirea cea mare si incerc sa nu imi mai fac griji !
Valentina
36 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
alexa si mami spune:
neata si de la mine!
lau, sunteti superbe, toate 3
e scumpa rau micutza si inisa e chiar indragostita de ea. a venit la voi la spital, dar la plecare cum a fost? nu te presez, dar cind ai timp, pove si mie cum a suportat zilele tale de absenta.
se anunta weekend plin
piolica 
danucu 
si chiar e necesar
sabinelu 
babytza,
si
de la noi pt musette.
alexa si
mami
tzitziri spune:
Neata la toata lumea!
Babytza, exact asa simt si eu..ca vreau sa il tin in brate sa fiu sigura ca e bine.Oricum maine mi se pare ca trecem de un prag pe care eu una cel putin nu il mai vedeam atins nici in cele mai optimiste vise...asa ca sa fie bine!Trebuie!
Ramona, eu la Giulesti am vazut ca pretul afisat pentru trusa de epidurala (deci pret oficial pe care primesti chitanta) este ceva in jur de 85,2RON.Ei includ de la ei si cand iesi din spital platesti separat.Adica la Giulesti cel putin nu te duci cu ea de acasa.
Si nu mai suferi pentru Tina...pentru ca pana la urma nu e o chestie definitiva si o poti lua inapoi....adica sunt chestii definitive in viata asta, daca ma pot exprima asa...dar aici nu e cazul.O sa te duci in vizita si cine stie, poate o sa isi dea seama si cei din jurul tau ca nu reprezinta un real pericol mai ales cu ingiena stricta si nu o sa mai comenteze atat ca ce e aia bebe si pisica??
36+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David